Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.B

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccelődhetnék, de nincs kedvem. 2016 októberében rendelkeztem, hogy a Buda-Cash-nél lévő megmaradt értékpapírjaimat hova transzferálja a felszámoló. Mivel nem nagyon történt semmi, írtam nekik, hogy mizu? Tök rendesen válaszoltak, szinte azonnal, igaz egy formalevelet küldtek, de legalább…..
Bemegy ez iráni a postára, és azt mondja szeretnék átutalni... MI van?  Erről beszélek: https://www.nhbbank.hu/maganszemelyek/szamlavezetes/persepolis-exclusive Az NHB Bank nevű bank(?)-nál található ez a számlatípus. (Matolcsy unokatestvére bank, aki lenyúlta a budacash ügyfeleit és az akadémia…..
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
A.B 2017.01.27 22:16:29
@FDToth: minden műsora bukott.
De akkor miért kap újra és újra és újra lehetőséget?
Fotó: Batár Zsolt Az ArchDaily elég olvasott építészeti lap, ha nem a legolvasottabb. Mondjuk van 1,1 millió Facebook-, meg bő 160 ezer Twitter-követője, ami persze még nem a világhírnév mércéje, de jól mutatja, hogy azért olvasgatják. Nos ez az ArchDaily a napokban megint…..
A.B 2014.02.28 19:34:03
@világevő: Teljesen egyetértek, mint "közért" sokkal rosszabb lett. Szűkebb lassúbb kiismerhetetlenebb. Teljes visszalépés a match-hoz képest, ami drága volt, de legalább tudtam, hogy mi hol van.

Gáz. A bor részleg baromi nagy, ugyanakkor, ha ásványvizet akarok venni meg kell kérni az eladókat, hogy hozzanak, mert a pultról, ahol akár 4-5 fóliányi is elfér, elfogyott.
Boztos szép, meg modern, de nem funkcionális. Márpedig ez egy közért...