Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBking

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
A jóízlés, drágám, az nevetséges; a botrány, a botrány az egészséges. A RádióQ-val közös vb-történeti sorozatunk legújabb darabja a tornák nehézsúlyú botrányhőseinek állít posztot. Garrincha, Higuita vagy éppen Gazza csak piti, hátulgombolós pancser a tovább után…..
BBking 2010.03.16 11:40:51
Képviselő Funky Úr ír 2009.07.23 02:28:00
Tisztelettel jelentjük, hogy új hősünk van. Aki mindjárt az Önöké is lesz, drága Olvasók. Király Csabáról, Rákospalota szocialista alpolgármesteréről a mai napig mi sem hallottunk soha, de hát a sztárok már csak ilyenek, a semmiből törnek elő, hogy aztán örökké ragyogjanak…..
Öööö... Kaptam! Óriási! Nagyon nincs is mit mondani, a klip önmagáért beszél.* * Azért arról természetesen érdemes beszélni, hogy az elkövető bizonyos "The Brighton Port Authority", alias Norman Cook, alias Mr. Beats International, alias Mr. Freak Power, alias Fatboy…..
BBking 2009.06.26 10:26:42
Képviselő Funky Áp end dáun 2009.05.14 16:20:00
A Képviselő Funky képes beismerni, ha hibázik. Amikor két napja gúnyt űztünk Gurmai Zita szocialista politikusnő angoltudásából, még azt hittük, hogy nincs neki olyan, csupán előre bemagolt, számára érthetetlen szövegeket ismétel. Ahogy az mindjárt kiderül Gurmai valójában…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..
BBking 2008.01.22 20:50:29
Már tegnap is hegyeztem virtuális ceruzámat, hogy írok Árpa Attiláról (aki annak idején a blogolókra tett megjegyzésével vívta ki figyelmünket), de aztán meggondoltam magam, mert kár a pasas körül a habot verni. Pedig még ki is másoltam valamelyik bulvár webmagazinból a nagy…..
BBking 2007.12.19 13:35:01
Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. (Az ötletet mi a…..
Mostanában gyakran kínoznak képtelen lázálmok, a minap is arra ébredtem hideg verítékkel, hogy kikaptunk Máltán. Brrr, beste lidérc - jó kis napnak nézünk elébe. Kótyagos rutinnal kapcsolom be a közszolgálatot, kotyog a kávé, mikor Kisteleki elnök…..
Németh Krisztián fittyet hány arra, hogy a Liverpool honlapjának szerkesztői valószínűleg nem kedvelik, mert egy olyan képet tettek fel róla az adatlapjára, amiről már csak a maga elé tartott rabszám hiányzik. A fittyhányás pedig gólokban manifesztálódik, két meccs alatt már…..
Arany (Au): 79-es rendszámmal jelzett kémiai elem, az IMF monetáris rendszerének alapja, évszázadok óta a jólét és gazdagság szimbóluma.Labda: minden bizonnyal az emberiség legnagyszerűbb találmánya, már a XIII. sz.  elején találhatunk tárgyra vonatkozó nyelvi…..
BBking 2007.11.22 08:18:44
A politikailag korrelt viselkedést fennen hirdető USA tévéműsoraiba lassan, de biztosan kezd visszaszivárogni a burkolt rasszizmus - vagy csak szimplán arról van szó, hogy olyan dolgokon is nevethetünk, amiken eddig nem lehetett? A Guardian egyik blogja illetve a New York Times közölt…..
Nehéz fociról írni bármit is ilyenkor, nem is tesszük. A forduló mérkőzései közül hármat egyébként sem játszottak le a 28 éves Lazio-szurkoló, Gabriele Sandri tragikus halála miatt. A körülményekről egyelőre elég keveset lehet tudni, a rendőrség ma reggeli…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
comment:com Aki nem tud arabusul... 2007.10.04 09:48:00
Mi sem vagyunk tévedhetetlenek, sőt. Igen sok faszságot leírunk, aztán javítjuk, meaculpázunk, meg ilyesmi, a ló, meg a négy lába. Olyat viszont még egy kollégánk sem írt le a cc hasábjain, hogy mondjuk a "TV2 műsorán hatalmas sikerrel vetített Fábry-show" vagy "az…..
BBking 2007.10.04 10:23:59
(aug. 20, vízi parádé a Dunán)Tegnap a (nem túl csendes) Római parton sétáltunk.Jetski, motorcsónak, kisebb-nagyobb hajók (majdnempucérnénis is:), Arról most nem sírnék, hogy régen ugye túrakajak, kenu, csónakház...Hanem amikor egyszerre vagy húsz jetski közeledett, felkaptam a…..
 Kezdődik a Premier League 2007-2008-as idénye és nincs ember, aki nem a legkiélezettebb harcra számít a liga tizenöt éves történetében. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy jelenleg nincs párja a bajnokságnak Európában. Páran ugyan vitatják a tételt, főleg az olasz és spanyol…..
Ez még nem annyira vicces, mint a múltkori balatonsoundos kergetőzős történet, de bemelegítésnek megteszi. Péter egy illegális fényképezőlefoglalásnak volt szemtanúja rögtön az első nap. A kérdés a Homárt is foglalkoztatja, vajon kihez kerülnek a milyen alapon lefoglalt…..
BBking 2007.08.09 19:39:24
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
Uhrin Benedek egyáltalán nem tud énekelni. Ez nem zavaró egészen addig, amíg nem jelentik be, hogy a fél éve várt, jövő csütörtökön esedékes bécsi koncert előtt ő lesz a special guest. Akkor bosszús leszek, mert lenyomják a torkomon, pedig mocskosul nem vagyok rá…..
BBking 2007.06.29 19:28:43
Márpedig akkor a MU nyer, amint azt nemrégiben tapasztaltuk, de nem ígérem, hogy O'Shea góljával.A Milan-Bayern párosítás hiába néz ki papíron háromesélyesnek, a müncheniek - Hitzfeld ide vagy oda - úgymond ellőtték a puskaporukat ezzel a Real-kiejtéssel, nekik itt már ritka…..
BBking 2007.05.04 14:45:45
Nou San Trafford Nyilasi, Replai 2007.05.02 15:38:00
A klasszikus városi legendát a két gól szerzőjéről mindenki ismeri (vagy inkább Nyilasy-Replay a vicces?), azt viszont álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ez a hülyeség egyszer valóra válik. Minden futballbarát hű eredményjelzője, a Livescore.com azonban a néhány héttel ezelőtti…..
BBking 2007.05.02 20:33:40
Nehéz nem kacagni tiszta szívből, amikor Mourinho orrát beleütik a kutyagumiba, ráadásul éppen a saját kutyagumijába. Kedde este Rafa Benitez a portugált saját fegyvereivel verte meg, még ha nem is nagyon, de azért szerencsére éppen eléggé. Mourinho elképzelése a futballról…..
BBking 2007.05.02 15:03:50