Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4Evorg

926 bejegyzést írt és 1644 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo ma visszatért a Manchester Unitedhez, ahhoz a klubhoz, amelynek mezében annak idején berobbant az európai labdarúgásba. A Juventust három szezont követően elhagyó Ronaldo a közösségi médián keresztül köszönt el a torinói klubtól és a zebramezesek…..
4Evorg 2021.08.28 08:41:52
@Wizzurah: Teljesen egyetertek, az edzesmunkaja, hozzaallasa peldas volt, s amikor erkezett megvaltozott a rola kialakitott kepem, de a tavizasabol kivilaglik, hogy szarik o a Juventusra, ezek csak a kotelezo szavak. Ezt vastagon alahuzza a tavozasanak korulmenyei (ezt miert augusztus 27-ig kellett elhuzni?). Az osszes szabadot belerugta a sorfalba. Ha kell, ha nem o lotte oket, ott jatszott, ahol a kedve tartotta, nem ott, ahol a legnagyobb haszna lett volna. Voltak azert boven szar meccsei is az egojahoz es a fizetesehez kepest.

Egyesek itt ugy siratjak, mintha minimum Del Piero tavozott volna.

A csapat nem tudott felnoni a feladathoz. Igen. Koszonhetoen reszben a kolosszalis fizetesenek.

Szoval nalam Ronaldo megmaradt - az erdemei elismerese mellett - hisztis primadonna kategoria, aki nem tudja elfogadni az ido mulasat es azt, hogy esetleg mar nem o legjobb.
Tegnap este számos olasz forrás, így például a La Gazzetta dello Sport, a Calciomercato.com és Romeo Agresti megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes megérkezett Caselle repterére. Giovanni Albanese, a La Gazzetta dello Sport munkatársa délutáni érkezésről írt, s az ügynök egyből…..
Miután a klub elköszönt Andrea Pirlótól, szinte azonnal be is jelentette a következő edzőt, akiről már napok óta írnak a lapok, és jó ideje szinte biztos a kiléte, és aki a Juve-szurkolók számára rendkívül ismerős, hiszen a Juventusnál töltött évei alatt számos gyönyörű eredményt jegyzett a…..
A spanyol sajtó értesülései szerint a Real Madrid jövő héten jelentheti be hivatalosan, hogy a nem túl acélosan sikerült szezont követően Zinédine Zidane feláll a csapat kispadjáról, s helyét a Juventusszal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő Massimiliano Allegri veszi át. A torinói klub 2019…..
A Scudettót frissen elhódító Internazionale egykori elnöke, Massimo Moratti egy friss nyilatkozatában kijelentette, hogy rendkívül örül a Nerazzurri bajnoki címének, mivel aranyérmük révén Antonio Conte alakulatának végre sikerült megtörnie a Juventus évtizedes uralmát, ezen felül pedig a milánóiak…..
4Evorg 2021.05.04 08:04:51
A Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyek egyikéért harcoló Juventus nem hibázhat az utolsó bajnoki fordulókban, így kötelező megszereznie a három pontot az Udinese otthonában. Andrea Pirlo keretéből Merih Demiral hiányzik majd izomproblémák miatt, rajta kívül mindenki bevethető. A két csapat…..
4Evorg 2021.05.02 19:24:17
4Evorg 2021.05.02 19:31:58
@juve28adam: es hogy kiket kér, kikre nem tart igenyt.
Mint ahogy arról több ízben is beszámoltunk, az olasz sportsajtó nagy részében egyre erősödnek a pletykák Massimiliano Allegri állítólagos Öreg Hölgyhöz való visszatérésével kapcsolatban, a híresztelésekkel együtt pedig Itália futballéletének jelentős alakjai is igyekeznek kifejteni véleményüket az…..
4Evorg 2021.04.29 11:22:34
@pedronegroo: Na mert aztan Contenak olyan europai a focija. :D
A Sport Mediaset számolt be elsőként arról, hogy a Juventus már döntést is hozott az új edző személyét illetően, s jövőre abban az esetben is Massimiliano Allegri lesz a vezetőedző, amennyiben Andrea Pirlo megmenti, ami ebben a szezonban még megmenthető, s a Bajnokok Ligája- indulást jelentő helyek…..
Az olasz sajtó értesülései szerint az UEFA elnöke, Aleksander Čeferin a Szuperliga létrehozásában résztvevő összes klub elnökével kapcsolatba lépett az ügy fordulata óta, kivéve a Juventus elnökét, Andrea Agnellit. A korábban baráti kapcsolatot ápoló felek között látványosan megromlott a viszony,…..
4Evorg 2021.04.22 19:27:28
@Shyr Kahn: En sem szarok be. Szerintem is tokos lepes volt. A gyava lepes az volt, amit az angol klubok csinaltak. Nem kell bekakilni, a lenyegi dolgok amugy is a palyan dolnek el.
Ugyan a Szuperliga projektje 48 órával az indulását követően zátonyra futott több érintett klub kilépésével, a Juventus elnöke továbbra is hisz a projekt nagyszerűségében, bár természetesen megvalósíthatóságát tekintve már nem ápol hiú ábrándokat. A Juventus is nyilatkozatot adott ki nemrég,…..
4Evorg 2021.04.21 16:39:02
@Andras74: Elvileg a Juventus is kilepett, akkor mirol beszelunk?
LEGFONTOSABB HIVATALOS: Mindegyik angol klubcsapat távozott a Szuperligából BREAKING: Ed Woodwar lemondott a Manchester Unitednél betöltött ügyvezető igazgatói pozíciójáról az ESL bukása miatt Az április 19-ére virradó reggelen derült égből villámcsapásként érhette a labdarúgás világát, hogy…..
A Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd az elmúlt órákban az Öreg Hölgy jövőjét alapvetően befolyásoló nyilatkozatot adott a többek között a Serie A összecsapásait is közvetítő DAZN csatornának, melyben egyértelműen kijelentette, hogy a csapat jelenlegi vezetőedzője, Andrea Pirlo a híresztelésekkel…..
4Evorg 2021.03.25 08:27:54
@Rikoo: Azt várhatod tőle.
Massimiliano Allegri a minap a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozott, miután közel két éve távozott a Juventustól, és azóta lényegében nem beszélt a sajtó képviselőivel. „Nem szólaltam meg két éve a sajtóban, remélem, hogy nem fogok túl sok butaságot összehordani.” - kezdte az esti műsort az…..
Meg is van a Juventus új edzője, a klub hivatalosan is bejelentette, hogy az U23-as csapat élére nemrég kinevezett Andrea Pirlo veszi át a Maurizio Sarri menesztése nyomán megürült kispadot az első csapatnál. "Andrea Pirlo a Juventus új edzője. A Brescia tartományban, Fleróban született 41 éves…..
4Evorg 2020.08.09 08:46:51
@GodPiero: Miert olyan fontos sokaknak a 10. scudetto? Kilencet nyert mar valaki? Nyolcat? Hetet? Rajtunk kivul senki. Akkor nem mindegy, hogy jelen allapotunkban meglesz e a 10. vagy sem? Nekem peldaul kurvara.
4Evorg 2020.08.09 09:36:40
@simoni: Ahogy 9-re sem (egyebkent kifejezetten az olasz bajnoksagra ertettem). En ugy gondolom, teljesen felesleges gorcsosen kergetni az ilyen rekordokat (ahogy a BL-t is), mert egy ido utan ordogi korbe megy at az egesz. Nyilvanvalo, hogy cimvedokent arra kell torekedni, hogy a bajnoksagot lehetoseg szerint megnyerjuk, de egy korszakvaltas (ami jelen pillanatban elkerulhetetlennek latszik) szuksegszeruen bizonyos aldozatokkal jar. Nekem peldaul sokkal fontosabb, hogy - ha mar a vezetoseg Pirlo mellett tette le a voksat - a csapat megfiatalodjon, megszabaduljunk a sokat kereso, hasznalhatatlan, oreg jatekosoktol es egyfajta uj struktura menten induljon el a klub, meg akkor is, ha ez bizonyos aldozatokkal jar. A kovetkezo szezon sok szempontbol mas lesz es bar elofordulhat, hogy izombol behuzzuk a bajnoksagot, de ha odaerunk a BL helyekre es emelett kialakul egyfajta elkepzeles a jatek tekinteteben, en mar elegedett leszek.
Az Olympique Lyon elleni 2:1-es győzelemmel a Juventus elköszönt a Bajnokok Ligájától, s a csalódást keltő kiesés alighanem az utolsó cseppet jelentette a torinói klub vezetése számára. Az olasz sajtó gyakorlatilag egybehangzóan arról számol be, hogy Maurizio Sarri sorsa eldőlt, s a Juve már a…..
4Evorg 2020.08.08 16:09:21
@venember83: en csiptem volna, ha visszater Maxi, de mivel Sarri megy, igy semmikeppen sem szomorkodunk. :D
Az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-búcsút követően az olasz sajtó gyakorlatilag tényként kezelte, hogy Maurizio Sarri számára véget ért a munka a Juventusnál, azonban a délutáni válságértekezletet követően a klub hivatalosan is bejelentette, hogy mindössze egy év közös munka után megválik a…..
4Evorg 2020.08.08 16:23:19
@AgliOli: BL es Conte? LOL :D
Maurizio Sarri a Juve 2-1-es győzelmét és kiesését követően próbálta értékelni a látottakat. „Kevesebbre számítottam a csapattól. Úgy gondolom, nagyszerű teljesítményt nyújtottunk ma este. Tíz perc után a Lyon kapott egy tizenegyest, amitől megőrülhettünk volna. Ehelyett megfordítottuk az…..
4Evorg 2020.08.08 10:42:54
@Leram7: Itt Kloppal sokaknak bilibe er a keze. Egyaltalan nincs realitasa.

En is remelem, hogy megy Sarri es szerint Allegrinek orulnek a leginkabb. Aki meg szoba johet: Zidane, Pochettino, Inzaghi
A Juventus ma este az Udinese ellen lép pályára, és mivel az Inter nem gyűjtötte be a három pontot a Fiorentina ellen, csak egy gól nélküli döntetlenre futotta a milánóiaknak, a bianconero együttes matematikailag is bebiztosíthatja a bajnoki címet egy győzelemmel. A bajnokság őszi szakaszában,…..
4Evorg 2020.07.23 21:38:44
@Andras74: Allegri.
4Evorg 2020.07.23 21:49:40
@Bodnar Daniel: Ne hasonlitsuk mar Allegrit ehhez a stilustalan suttyohoz! Semmilyen aspektusban.
Az Atalanta elleni szombati mérkőzésen elért 1:1-es döntetlennel az Inter lehetőséget nyitott a Juventus előtt, s ennek köszönhetően, egy esetleges győzelemmel, a bajnoki címvédő az AS Roma otthonában szerezhet előnyt a milánóiakkal szemben. A Juventus pontosan ugyanazzal a kerettel várja a…..
A Sassuolo elleni döntetlennel múlt héten a Juventus átengedte a tabella első helyét az Internek, azonban a milánóiak erejéből péntek este csupán gól nélküli döntetlenre futotta az AS Roma ellen, így amennyiben a Juventus ma győzni tud, helyreállhat a világ rendje, s a zebramezesek…..
Andrea Barzagli szerint a Juventus nagyon fogja hiányolni Gigi Buffont, akit a védőjátékos egy igazi vezérnek és minden idők legjobb hálóőrének nevezett. A Bianconeri 2-1-es győzelemmel zárta az idei szezont, melynek végén ismét, immár sorozatban hetedik alkalommal magasba…..
Medhi Benatia a tegnapi, Verona elleni szezonzáró győzelem után a Juventus győztes mentalitását méltatta, ugyanakkor azt is elismerte, hogy a Gianluigi Buffon távozása nagy űrt hagy a csapatban. A tegnapi 2-1-es győzelemmel zárult az idény a Juventus számára, amely mérkőzésen…..
Szombaton a Juventus kínkeserves, 2-3-as győzelmet aratott az Inter vendégeként, s figyelembe véve a Napoli vasárnapi 3-0-ás vereségét, mellyel ismét négy pontra hízott a két csapat közti különbség, szinte biztosra vehető, hogy a torinói csapat ismételten megvédi címét és sorozatban hetedszer lesz…..
A Manchester United olasz védője, Matteo Darmian készen áll arra, hogy a nyári átigazolási időszakban csatlakozzon a Juventus együtteséhez, állatja a Tuttosport. A lap szerint ugyanis a futballista egy üzenetet küldött a Bianconeri vezetőségének, hogy nagyon boldog lenne, ha visszatérhetne…..
"Massimiliano Allegri lesz a Juventus edzője a következő szezonban is, ez száz százalékig biztos." - kezdte Beppe Marotta a Rai Sport-nak adott nyilatkozatát, mellyel el is oszlatta a tréner jövőjét firtató pletykákat. Az edző a szombati sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, hogy gondolkodnia kell a…..
4Evorg 2018.04.07 10:22:46
@venember83: Jelenleg Allegrinél szerintem nincs jobb edző a világon.