Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jennifer miller

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogászati rendelő | Spanyolország | Tervező: Estudio Arquitectura Hago Napi bejegyzésünkben egy olyan fogászatot mutatunk be, ahol a páciensek nem félve lépnek be az ajtón, hiszen az építészeti megoldásoknak köszönhetően biztosítva van számukra a teljes nyugalom. Egyfajta…..
A magyar mondavilág táltosokat látott azokban az újszülöttekben, akik foggal a szájukban születtek. Vajon mennyire gyakori ez a jelenség, és egyáltalán normálisnak tekinthető-e? Ritkán ugyan, de két-háromezer esetből egyszer előfordul, hogy a szülést követően az édesanya meglepődve észleli a…..
jennifer miller 2013.01.30 17:19:56
Természetesen számos oka lehet annak, hogy miért fél valaki a fogorvostól. Lehetnek rossz élmények gyerekkorból, a kötelező iskolai fogászatról, félelem a fájdalomtól, vagy a különböző fúró-, szúró-, vágó eszközöktől. Biztosan mindenkinek van olyan ismerőse, rokona, vagy akár önmaga aki sorolni…..
Amikor az emberlánya már reggel torokfájásra ébred, biztos lehet benne, hogy nem úgy fog alakulni a napja, ahogy az tervezve volt. Először is le kellett mondanom a fogorvost... na jó, ennek végül is örültem, úúúúúútálok fogorvoshoz menni, tudva azt, hogy egy több menetes meccs…..
jennifer miller 2013.01.30 17:06:14
Melyik fogorvoshoz jársz? Én ezen az oldalon: legjobbfogorvosok.com találtam egy jó kis fogászati rendelőt, de ha Te jobbat ajánlasz, akkor megfogadom... :)