Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bög

0 bejegyzést írt és 1103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai Colorado állam egyik legfelkapottabb részén, Aspen sípradicsomának közvetlen közelében helyezkedik ez az erdei fenyőkkel körülvett tóparti luxusvilla, ami úgy néz ki, mintha egy hollywoodi mozisiker hátteréből pottyant volna ki! Kevés olyan megkapó ház van a világban, amit tökéletesnek…..
bög 2019.10.28 07:58:48
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
bög 2013.09.30 23:21:38
@Leadfoot: nem biztos, de mintha azt a gray matter-ös pártól kapta volna.
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
Ami korábban történt, az itt elolvasható, a mostani részről elöljáróban csak annyit, hogy ez a jelentőségteljes pillantások epizódja volt, Tyrion, Tywin, Cersei, Shae, Sansa, Arya, Stannis és Dany is nézett olyanokat, hogy csak lestünk, a Ser Davost alakító Liam Cunningham pedig…..
bög 2013.05.22 00:51:17
@genevieve: nincs különösebb jelentősége, a braavosi érmét húzta, ez egy braavosi mondás (mindenki meghal). Sokszor elhangzik mások szájából is.
ADrenalin Rendelj pizzát Xbox-on! 2013.04.23 15:32:06
A Pizza Hut létrehozott egy alkalmazást, mellyel XBOX 360-on keresztül lehet pizzát rendelni. A játékfüggők ennek örülnek, mert fel sem kell állniuk a konzol mellől, és tulajdonképpen játszva csillapíthatják éhségüket, mivel mással, mit pizzával. Az alkalmazáson keresztül…..
bög 2013.04.24 09:42:02
@lavór: +1
a kedvenc "pizzám" és nem lehet kapni
Az előző körben Dany eljutott odáig, hogy belőtte a sárkányok árfolyamát (8000 herélt rabszolgát érnek darabonként), Theont kiszabadította valami ember, Jamie meg addig emberkedett egy Locke nevű, nem túl szimpatikus csávóval, hogy az levágta a jobb kezét, azt, amivel a kardot…..
Ami múlt héten történt, az itt elolvasható, nem ragozzuk, sokan és sokat kódorogtak Westeros különböző részein, a főszereplők meg egyre távolabb kerülnek egymástól. Rögvest az elejére itt egy csöcs meg egy pina, hogy azok, akik csak a 18-as karika miatt jöttek, elégedettek…..
bög 2013.04.16 15:15:36
@Felagund: hol volt ez említve a részben?
Közel két éves kihagyás után ma este tér vissza Erdei Zsolt a szorítóba Monacóban. A Millió Dolláros Szuper Négyes nevű torna keretén belül Denis Grachev ellen öklözik majd Zsolti, mely a torna nyitó körének felel meg, a másik ágon Edwin Rodriguez és Ezequiel…..
Tisztelt Sándor Bácsi! Őszinte nyíltsággal fordulok Önhöz, hiszen munkásságát nagyra tartom! Személyes véleményem volt az elmúlt évtizedben, hogy nem kell ide Matthäus meg Koeman, meg akárki, hiszen van nekünk egy világviszonylatban is rendkívüli jó edzőnk, mesterünk és mentorunk. Számomra Ön a…..
bög 2013.03.29 23:33:19
@Ches Desmond: Ne keverj össze a topikban hozzászóló, a magyar focit beszántani akaró delikvensekkel. A legtöbb válogatott tétmeccsen kint vagyok.
Így igaz, ő a legmagasabban jegyzett játékosunk. Csak ez a kijelentés köszönőviszonyban nincs azzal, hogy a világ legjobbjai közé tartozna a posztján. Fényévekre van tőle.
U-20-as VB: Annak ellenére, hogy a magamfajta sikerekre kiéhezett szurkolónak, felejthetetlen élmény marad, nem árt látni, hogy kik játszanak egy ilyenen. A világ legjobb játékosai a korosztályukban egy-két kivételtől eltekintve alig-alig játszanak az U-20-as VB-n. A 2009-es VB-n szereplők közül egyetlen egy nem futott be azóta igazán komoly karriert, se tőlünk, se mástól, pedig eltelt azóta négy év. Könyörgöm, Costa Rica elődöntős volt. Olyan ez, mint az utánpótlás Grand Slam tornák teniszben. Időnként nyernek magyarok egy US Opent vagy egy Wimbledont, aztán nem hogy Djokovicot nem szorongatják később, a top 100-ba nem férnek be. A legjobb utánpótláskorú játékosok ott is a felnőttek között szerepelnek. Aki abból a VB-ből azt a következtetést vonja le, hogy rendben van az utánpótlásunk, annak halvány lövése nincs a dolgokról. Az akadémiai képzés adhat valami reményt a jövőre nézve, ezt mindössze olyan 20 éves késéssel indítottuk be Európához képest.
A vb-re való kijutással kapcsolatban se dédelgetnék túl nagy álmokat. A 2. hely, amire hajtunk (az is csak egy illúzió, hogy mi vagyunk most a továbbjutó helyen, mert a románok már kétszer játszottak a hollandokkal, és otthon fogadnak minket a feltehetőleg sorsdöntő meccsen), még csak pótselejtezőt sem ér feltétlenül, ha meg odáig el is jutunk, ott már nem lesznek széthúzó törökök, meg évtizedes mélyponton lévő románok, de könnyen belefuthatnánk mondjuk a franciákba, vagy az angolokba. A remény hal meg utoljára, hátha összejön, de ezen a ponton már finoman szólva nem mi vagyunk az esélyesek még a 2. helyre sem. Viszont a következő EB-n szerintem már kint leszünk.

A szerzőnek: a tisztesség kedvéért átrágtam magam a leveleden. Egy tanács: ne írj a fociról, mert teljesen fogalmatlan vagy hozzá,, posztokkal, játékrendszerekkel erőviszonyokkal nem vagy tisztában, plusz valamiféle álomvilágban. Őszintén remélem, hogy a gazdasághoz jobban konyítasz. Te azt vártad, hogy az itthoni 3-1 után lefocizzuk Isztambulban a törököket? Azt amúgy tudod (kizárt), hogy a török keret értéke kb. négyszerese a magyarénak? Kádárral példálózol (minden tiszteletem az övé, átlagon felül teljesített mindkét meccsen), aki miután megbukott olyan európai fellegvárakban, mint a Huddersfield Town vagy a Roda, most a Diósgyőrt erősíti, és félmillió euróra taksálják? A törököknek ennél csak magasabban jegyzett embereik vannak. Mondjuk ezen már egyáltalán nem csodálkozom, hiszen szerinted, sőt, "_állítod_, ha támadólag lépnénk fel, akkor a hollandok is csak keresnék a labdát a félelmetes tiki-takánk ellen. Egyszerűen nevetséges. Bőven tudnék még írni, de meguntam a gépelést, röviden annyi, hogy nem kéne olyasmivel foglalkoznod, amihez nem értesz, főleg nem nyílt leveleket írni.
Rengeteg sok blogbejegyzést, újságcikket olvashattunk mostanában a Barcelona válságáról. Mind azt a kérdést feszegette, hogy mi a probléma? A tiki-taki halála, hogy kiismerték és megtanultak ellene játszani a csapatok? Messi viszonylag gyengébb formája? Vagy egyszerűen csak az…..
bög 2013.03.03 20:48:08
@Püspök utcai gombaszedő: úgy már inkább, bár 186 sem átlagos.
Nagy nehezen véget ért a 47. Super Bowl, amit a Baltimore Ravens nyert meg a San Franciso 49ers ellen teljesen megérdemelten, de úgy hogy még az utolsó percekre is bőven marad annyi izgalom, mint egy megye kettes labdarúgómeccs katarzisában megszoktunk. A tegnapi meccs mégsem erről…..
bög 2013.02.04 19:43:56
@Dr. GGG77: Viszont abba jobb ha beletörődsz, hogy a világ első számú, legnézettebb sportjáról van szó.

Nem. A világ legnépszerűbb, legnézettebb sportja a foci (nem ez a foci). Ha azt nézzük, melyiknek van a legtöbb "igazolt sportolója", akkor meg röhejes módon a golf a legnépszerűbb.
bög 2013.02.04 19:48:41
@bög:utána is néztem, az összehasonlítás kedvéért a focinak világszerte 3-3.5 milliárd követője van, a gridironnak (ebben az amerikai foci összes változata benne van) 390-410 millió. Nagyságrendi különbség.
Még csak az kéne, hogy ne essék szó Balotelli hazajöttéről!:)))) A tény már-már közismert: Balotelli 4 évre a Milanba igazolt. Valami azt súgja, hogy mostantól a Milan szerzeménye átveszi a lapok címoldalait. Garantált a sztori, a szidás, a beszólás, a leszólás, a vicces.…..
Az ellenzék fellélegezhet. Helyre állt a világ rendje. Végre kibújt a szög a zsákból, kiderült, ami előttük eddig is nyilvánvaló volt: igenis fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és…..
bög 2013.01.10 09:07:54
@chydorus: +1
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
bög 2013.01.09 09:01:23
@Elim: kaptunk, 40k svájci frank. Fellebbezünk amúgy, hátha enyhítenek vmit, mert ez így nagy kibaszás a pár nulla IQ-s miatt. A bolgárok Máltával játszanak, nekünk viszont ez a sorsdöntő hazai meccs.
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
bög 2012.12.05 09:04:18
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: akkor ide még +1

" a cigány családokban szokás, hogy ha bárkit öröm vagy szerencsétlenség ér, azt a közösség együtt éli meg vele."

ezt nem bírtátok röhögés nélkül leírni, azt lefogadom!

2012-ben cigányokat mosdatni, mindezt Mo.-n,ahol az emberek láttak már cigányt, nem csak hallottak róluk, übergáz.
Ahol fát vágnak, ott forgács is van, ugye, illetve az nem hibázik, aki nem is dolgozik. A Kód című RTL Klub-vetélkedő pénteki adásában sikerült egy meglehetősen véleményes kérdést is betolni, amit egy sasszemű közlekedésbuzi olvasó ki is szúrt, és jelzett is nekünk,…..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bög 2012.11.09 15:55:49
@Chabs: és az a legjobb, hogy egyáltalán nem úgy néznél ki a furgonoddal (aminek matrac van a hátuljában bazzeg:DDD), mint egy sorozatgyilkos.
Be kell szerezni még ezeket is: www.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU

a public masturbator trenchcoat kötelező kiegészítő.
bög 2012.11.09 16:09:08
@Chabs: ez lehet tudni, milyen autó?
bög 2012.11.09 16:27:58
@Chabs: annál nagyon nem is kell jobb, főleg ha ilyen tip-top állapotban van.
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
bög 2012.10.31 07:03:24
@Zombika: lol, csak beleolvastam a kommentekbe, és 1 perc alatt szembetalálkoztam azzal, amit írni akartam. Ákos egy netes Coelho-generátorral írja a dalszövegeket, egymásra dobált szavak, amik nagyon mélynek akarnak tűnni, de nem jelentenek semmit.
Ettől függetlenül az előkelő idegen jó szám.
Húsz évvel ezelőtti meccsről ír az ESPN szakírója, Ethan Sherwood Strauss. Az 1993-as Houston Rockets és Seattle Supersonics közti nyugati főcsoport-elődöntő hetedik mérkőzésén 13,6 másodperccel a vége előtt különös, misztikus dolgok történtek. A Sonics vezetett egy ponttal…..
bög 2012.10.25 07:13:54
Phil Ivey-t sokan a világ legjobb pókeresének tartják. Nyolc pókervilágbajnoki címe van, teljes élőtorna-nyereménye pedig 17,5 millió amerikai dollár (3,8 milliárd forint), de élő és online cash game játékban is hatalmas összegeket nyert. Ivey azonban nemcsak a pókerasztalnál…..
bög 2012.10.09 17:21:41
@odamondó: engem is érdekelne, az FTP-ügy egy dolog, de nem hinném, hogy bárki konkrétan csalással vádolta Ivey-t.
Mióta a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (melynek tagja az Árpádsávos zászló előtt pózoló Jodie Foster is) aláírásgyűjtésbe kezdett az Örs vezér téri aluljáróban és Budapest egyéb szar helyein a családon belüli erőszak megállításáért, újra napirenden van ez az…..
bög 2012.09.12 16:09:59
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Az a legjobb a fantomtartozásokban, hogy minden nyomorult féreg elvárja, hogy majd az ügyfél bizonyítja, hogy ő igenis befizette 48 évvel ezelőtt a 13, jogelődnek a 3 forint tartozást, ami soha nem is volt, vagy különben. Az EOS Faktoring például 1,5 év alatt nem találja a…..
Filmdroid TOP 10 börtönfilmek 2012.06.23 11:11:00
Mel Gibson karrierje soha nem látott mélységekben, a botrányairól elhíresült remek színész régóta nem tudott igazán sikeres filmmel jelentkezni. A héten már a magyar mozikba is megérkezett legújabb filmje a Börtönregény. A filmről a kritikát itt olvashatjátok. Ebből az…..
bög 2012.06.23 17:21:10