Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LongJohnHolmes

0 bejegyzést írt és 842 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hacktion, Első generáció, A hálózat csapdájában, CSI: Cyber - mindegyiken röhögünk a hackelés és számítógépes baszkurálás rémesen kínos, erőltetett ábrázolása miatt. A moziban is van negatív példa elég, nem sorolom, mert minek. A hackelés és a hackerek világának…..
Itt vége? - Elzárta a pénzcsapot az EKB! Portfolio Nem igazán értem az Európai Központi Bank lépését, különösen a bankpánikkal kapcsolatos hírek fényében. Az egy dolog, hogy egyre többen próbálnak felkészülni Görögország kilépésére, de ezzel a húzással akár…..
LongJohnHolmes 2012.05.17 13:47:29
@Lord_Valdez: Annyi pénzük van, amennyit akarnak, ugyanis ők gyártják. (Vagy a FED) De nem azzal lesz a probléma, hogy nem akarják visszafizetni, hanem az, ha nem akarnak újabb kölcsönöket felvenni. Kölcsönözni jó, főleg olyan pénzt aminek nincs értéke. Aztán jól lefizetünk vagy megzsarolunk pár helyi politikus, aki aztán jól megszorítja a népet, hogy velük fizettesse vissza a pénzeket kamatos-kamatostól. Persze nem fogják tudni, mert úgy van kitalálva az egész, hogy ne tudják. Aztán a hitelezők a helyi bankokon keresztül szépen elveszik ezektől a házaikat, földjeiket, üzemeiket. Ezek már nem fiktív dolgok, hanem valódi értékük van. A magyar már rég adományokból él, hiszen szinte nincs termelés. A kölcsönök csak kitolják az összeomlás dátumát, de addig is sok kölcsönt lehet a magyarok számlájára terhelni.
Bocsánat ha ez untatott olyanokat, akik ezt már tudják, de hátha olyan is olvassa, aki pont innen fog szikrát.
LongJohnHolmes 2012.05.17 14:07:02
@belekotty: @Lord_Valdez: Csak azt tudom válaszolni, hogy amit írtok az valóban úgy kellene legyen a tanítás szerint.
A valóság viszont teljesen más már. Írásotokból látom, hogy gőzötök sincs róla.
Nézzetek utána, sok érdekes dolgot találtok, de ne ott ahol eddig.

@es2300: Neked pedig ezt válaszolom. Békeidőben szórólapból is meg lehet élni, de bajban a hajadra kenheted a szórólapjaidat, mint csereanyag. Az embernek 3 dolog kell az élethez. Kaja, meleg és biztonság. Ha ehhez a 3 dologhoz köthető csereanyagod van, akkor nem halsz éhen. Pl, fogsz egy kapát és felajánlod testi erődet földet művelni. Arra lesz majd vevő. De ha jó sok szórólapod marad, azt elcserélheted, mint tüzelő. A többit gondold tovább.
LongJohnHolmes 2012.05.17 19:57:12
@es2300: Nem én dobtam fel, csak segítettem neki csereanyagot találni, mert volt pár szaros szórólapja, amit élelemre, meg egyebekre akart becserélni :)

De ez nem tetszett neki, és később összeállt valakivel, hogy kiraboljanak :)
  Rekord üzletet kötöttek a New York-i lakáspiacon: 52,5 millió dollárért kelt el egy kecó. - írja a Daily News. Ha belegondolok én 52,5 millió forintos lakásban se laktam még, de ez forintban ugye 12,3 milliárdot jelent (és belegondolni is fura, hogy az átváltás körüli…..
Május 9.-én az Európa-nap alkalmából mondott nem éppen ünnepi beszédet Nigel Farage az UKIP, az angol függetlenségi párt európai parlamenti képviselője. Egy függetlenség-párti képviselő általában hivatalból szkeptikus az unióval kapcsolatban kapcsolatban, Farage azonban…..
LongJohnHolmes 2012.05.12 11:52:18
@agyameldobom42: Nemcsak harcban lehet ám meghalni, hanem éhen is. Csak ők nem kapnak olyan fess fejfát!
A GPS-funkciós okostelefonok terjedésével néhány kerékpáros felfedezte magának, hogy nagyvárosok utcáin biciklizve ábrákat rajzolhat bele a világba. A műfaj rövid idő alatt elért végső határaihoz. A végső határt valószínűleg Micheal Wallace, művésznevén Wally…..
LongJohnHolmes 2012.04.21 11:53:40
@uarempty: Büntetni, bűűntetni, bűűűűűűűnteni mi? Te paraszt!
LongJohnHolmes 2012.04.21 12:47:09
@Mad Mind: Detto :)
Subba Ceausescu Észak-Koreában 2012.04.19 13:32:00
Színvilág, pompa, formák, sztíló, koreo, Major Lazer-i tökéletesség!  ..
Hogyhogy, volt egyáltalán háború? Igen volt, sőt miközben a nyugat minden erejével az Irán-barát Assad rezsim megdöntésén dolgozott, a legfélrevezetőbb sajtókampányt folytatta az iraki háború előkészítése óta. Ennek nyomán most Szíriát a legbarbárabb közel-keleti…..
LongJohnHolmes 2012.04.19 10:31:11
A modern és elegáns Abborrkroken villát John Robert Nilsson tervezte, Stockholm megyéjében (Stockholms län), a Värmdö szigeten található. A tengerszint felett 75 méter magasan, sziklás fennsíkon elterülő villa mintegy 2700 m²-en uralja a tájat, tökéletes panorámával a tengerre.…..
LongJohnHolmes 2012.03.06 21:04:48
Néha-néha bedobok egy sztár-otthont, mert az ember az már csak ilyen gyarló lény. Fenemód izgatja a fantáziáját, hogy az ünnepelt celebritások hol tengetik életüket, milyen ágyban hajtják álomra fejüket és vajon milyen körülmények között próbálnak menedéket keresni a…..
LongJohnHolmes 2012.03.05 15:32:15
Szűnni nem akaró szeretettel köszöntünk mindenkit, hosszú kihagyás után ismét kapcsoljuk a gépházat. Először is egy szolgálati közleménnyel szeretném kezdeni. A fék jó. Biztosan, véglegesen, nagyon. Nem ereszt, nem szivárog, nem nyúlik a pedál, a fék harap, adagolható,…..
A szörnyű motorosfilmek, ugye. Mindig azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, de aztán újra meg újra belefutok valamibe, ami benyúl a szemhéjam mögé, kirántja a szemgolyómat és összeroppantja azt. Pont ilyen lehet ez is, ám hála az égnek nem kell végignéznünk az egészet. A Co.fee…..
ténytár.blog EU: ismét raporton 2012.02.15 08:45:00
2012. február 9-én kormányunk - illetve az általa hozott törvények - ismételten közmeghallgatáson vett részt Brüsszelben.  Az Európai Parlament – annak is állampolgári jogi szakbizottságának -„vendége” ezúttal Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes volt.…..
LongJohnHolmes 2012.02.15 23:45:49
@delano: Mi köze van cégépítésnek ahhoz, hogy tudd mi folyik a világban? Így azt sem tudod, hogy miért mennek tönkre a cégeid, vagy ha nem, akkor kinek dolgozol többet, mint magadnak.
Nincs veled baj. Ha nincs információd, akkor csak így beszélhetsz.
Olvasgass megint egyet, hátha most szikrát fogsz. Ha nem most akkor majd máskor, de kénytelen leszel. Most találtam az előbb ezt például.
hungarianrealnews.com/news.php?readmore=209
LongJohnHolmes 2012.02.16 00:39:47
@delano: Nevess :) A megértésnek vannak fokozatai. A kinevetés is egyike. Most te épp itt tartasz :)
LongJohnHolmes 2012.02.16 08:55:16
@delano: Tudod, tök mindegy, hogy hiszel benne vagy sem, ugyanis ugyanúgy hat rád is. Olyan mint a gravitáció azt sem kell elfogadnod. :)
Egyébként nem az elméletekben kell hinni, hanem az összeesküvésben, de ha nem tanulmányozod, akkor nem fogsz megvilágosodni, csak fújod a szövegedet egy sötét lyukból, ahonnan a világnézetedet meríted.
Nézd meg @Metálszív: írását, ő már valahonnan kapiskálja a dolgokat, és próbáljuk felnyitni azok szemét, akik még nem akarnak szembesülni a dolgokkal. Nem feltétlenül a te személyed gyors meggyőzése a fontos, ugyanis nem csak te olvasod a neked szánt válaszokat, hanem mások is, akik hamarabb szikrát foghatnak, mint te.
 Úgy tűnik, hogy a karma megvédte a thaiokat, na meg a Bangkokban lévő külföldieket: saját magát robbantotta fel az állítólagos iráni merénylő. Minden bizonnyal nem a thaioknak szánta a három arab férfi a hátizsákjukban cipelt több kiló C4-es robbanóanyagot -…..
LongJohnHolmes 2012.02.15 13:54:30
Összegezzük, milyen fontos dolgokat tudhattunk meg a miniszterelnök hétfői parlamenti napirend előtti felszólalásából. Mottó: Az elefánt és a kisegér mennek át a hídon. Megszólal a kisegér: - Hallod, hogy dübörgünk? Orbán Viktor saját bevezetője szerint alkotmányos szokás…..
LongJohnHolmes 2012.02.14 00:45:21
@Tell Vilmos: Sajnos neked halvány fingod sincs, hogy mi folyik a világban. De ha majd valahogy rájössz, akkor add tovább másoknak is. Addig viszont csak olvasgass. De ne azt amit eddig, mert onnan nem leszel informáltabb.
Van Halen - A Different Kind of Truth (Universal Music) David Lee Roth utoljára 1984-ben szerepelt közös lemezen Alex és Eddie Van Halennel, és ugyan 1996-ban egy időre megint hajlandó volt szóba állni a testvérpárral, a zenészek továbbra sem bíztak egymásban (a Van Halen Gary…..
LongJohnHolmes 2012.02.06 18:27:20
@nyubocs: Mert a magyar lemez szinkronizált.
LongJohnHolmes 2012.02.06 18:36:40
@nyubocs: Magyarul énekli :) Tudod, a kilenc öves Tatu-ról :)
Valami el van baszva a How I Met Your Mother háza táján. Napok óta nem tudok szabadulni ettől a gondolattól. Nem is az új évadban előtérbe kerülő indokolatlanul hangsúlyos dráma vonallal kapcsolatban van a gond, hanem valami sokkal régebbi, mélyebben gyökeredző hiba szúrta a…..
  A fenti adótáblák*** kiválóan szemléltetik, hogy az utóbbi 20 év adópolitikája a falig ment. Nincs tovább. Mértani pontossággal belőtte az 50 százalékos adószintet, amit átlépni csak annak deklarálásával lehet, hogy a munkám után többet kap az állam, mint én. Ezt…..
LongJohnHolmes 2012.01.29 17:24:21
@Szetike: Azért, mert akkor minden vagyont elvisznek az országból. Még szegényebbeké válik az ország. Nem lesznek házépítések, így a kőművesek nem fognak pénzhez jutni. Sem legálishoz sem illegálishoz. Abból a semmiből nem tudják befizetni a 27%-os ÁFÁ-t sem. Csak egy reményük lehet, hogy az ingyenkonyha valóban ingyenes lesz.
LongJohnHolmes 2012.01.29 17:27:34
@Kuku: Na milyen? Rossz? Mitől volt rossz? Hogy a melós ellopott mindent? De ha így is lenne, akkor is a magyart gazdagítaná. De ha visszafizeted a kamatos-kamatos-uzsoraadót, abból itt semmi nem marad. Ezt ki tudod számítani egy egyszerű számológépen is.
Jó hívószónak bizonyult az, hogy védjük meg az ország pénzügyi függetlenségét, védjük meg a szuverenitásunkat. Isten látja a lelkemet, ezzel maximálisan egyet is értek (még ha tegnap, nem túl sok eredménnyel de itt provokálunk is itt a blogon), ha a körítés többi részével…..
LongJohnHolmes 2012.01.23 11:57:41
@preddy: Így van, de lenne hol élned és valószínűleg boldogabb is lennél. Fiatalon felfogni ezt nem könnyű, nekem sem sikerült, ugyanis sokak szerint nem lehet boldof egy ember, ha nincs neki a legújabb iphone, Akkor egész nap búskomoran mászkál és töri a fejét, hogy hogyan szerezhetne. Van aki ellopja a másiktól és van aki pluszmunkát válla érte. Pont ezeket a hülyéket lehet a legjobban kizsákmányolni.
Most sokan veszélybe sodorják a családjukat azzal, hogy hitelt vesznek fel, autóra, házra, plazmatv-re. Nem tudod kajára ad már kölcsönt valamelyik bank? Szerintem nem, mert azt nem tudja elvenni, ha már nem tudod fizetni.
Ja, ma nem tudsz sem vadászni, sem halászni, sem gyűjtögetni, hogy ne baszogatnának érte. Mert már nem a tied szinte semmi! Ellopták tőled.
LongJohnHolmes 2012.01.23 16:07:56
@kitiltott bögre: Akkor húzd magadhoz a billentyűzetet, ha valami értelmeset is ki tudsz találni :) A kommentelés nem arról szól, hogy ki tud többször írni :)
LongJohnHolmes 2012.01.23 16:33:38
@preddy: Azért néz ki így, mert sikeresen osztják meg a népet. Ha akár az egyik is fel tudná nyitni a másik szemét, hogy ki is a valódi ellenfél és mi lehetne a megoldás, akkor az már fél siker lenne.
Csak az a baj, hogy sem az egyik, sem a másik fél nagy része nem tudja mi az ábra, így sajnos olyan lenne, ha egyik hallgatna a másikra, mint a vak vezet világtalant.
Mivel kétségbe vannak esve, de nem tudják ki az ellenfél, így vagdalkoznak össze vissza.
Az is megfigyelhető, hogy azok, akik tisztában vannak a dolgokkal, nem sokat írnak, mert nem érdemes. Azonnal rájuk rontanak és az ökörségek tömegében eltűnik a fontos infó. Azok pedig, akik fogékonyak lennének, ők nem tudják megkülönböztetni a dolgokat, azt veszik fontosnak, amit többször olvasnak. Hát ez van, nem egyszerű felfogni és elfogadni a dolgokat akkor sem ha hónapokig tanulmányozza valaki, ha megtalálta a forrásokat.
“Emberemlékezet óta nem volt példa ilyen megmozdulásra” – harsogja a Magyar Nemzet online címoldala. Hm. Ezek szerint elég rövidnek tartja a kormánypárti lap a zemberek emlékezetét: alig pár hete volt egy hasonló ellenzéki megmozdulás az Opera előtt. Azt persze…..
LongJohnHolmes 2012.01.23 01:06:17
@desw: Konkretizálj, ne országokat sorolj! Szerinted hogy néz ki az általad említett game over? Nem tudod lecserélni a palzmatv-det ldc-re? Vagy mégis mi? Fával kell majd fűtened? Bicajjal kell munkába vagy ingyenkonyhára járni? Igen, ezek lehetségesek. De ugyanez lenne, akkor ha már nem bírnád fizetni az adósságot tovább, de akkor már a maradék cuccodat is akarnák a bankok, a régi plazmádat és a bicajodat is vinnék.
LongJohnHolmes 2012.01.23 01:08:36
@Fullánkos Algol: Így van, és kik nem passzolnak Európába? Akik későn érkeztek, pl az IMF, meg egyéb népek.
De ha ebből indulsz ki akkor elhagyhatná az egész banda az indiánoktól lopott földet is, nem?
LongJohnHolmes 2012.01.23 01:38:44
@Fullánkos Algol: Ez bölcs gondolat. Hát akkor keresd magadban a hibát, előbb utóbb megtalálod :)
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
LongJohnHolmes 2012.01.20 15:46:11
@redcode: Ha már írtál nekem. Ha neked működne egy ilyen cucc, ami csak neked okozna hasznot, akkor mit tennél? Megosztanád fűvel fával ingyen? Ha igen, akkor azért kételkednének benne, ha pedig nem akkor azért.
Ha működne, akkor óriási költségekkel próbálnád meggyőzni a kétkedőket, gyakorlatilag a semmiért?
Sáska ebből él vagy legalábbis szeretne, így érthető, hogy nem adja ki az infóit.
Abban is teljesen igaza van, hogy egy felhasználónak nem kell fizikát kémiát ismernie. Megveszi, használja, ha nem jó visszaadja, ha lehet, Ha nem, akkor nem használja és kész.
Azok, akik eddig ide beírtak, többsége most hallott erről először, egy-ketten írták, hogy vettek valamit de nem jött be nekik és azt hiszem 4-5-en írták hogy működik.
Tehát arányaiban is jó, ha feltételezzük, hogy akiknek nem működött, olyan adta el, aki csak meglovagolva ezt a dolgot átverte őket.
Amerikai weblapokon komoly cégeknek tűnő vállalkozások szerelnek be kamionokba előregyártott modulokat. Azok egyáltalán nem tűnnek gagyinak és ha átverés lenne, akkor valószínűleg már nem működne az oldaluk.
Az a teszt, amit itt most csinálnak sem jelent semmit.
Az lenne a gyanús, ha az jönne ki hogy nagyon jól működik a rendszer. Nem hinném, hogy az állam vagy egyéb ellenérdekelt szerv hagyná, hogy olyan eredmény jöjjön ki, hogy boldog-boldogtalan építse a vízbontóját és adómentes vízzel hajtsa a járgányát vagy bármilyét. Ezt a kísérletet már a mítoszírtók is vizsgálták, természetesen nem működött nekik.
LongJohnHolmes 2012.01.20 16:06:11
@redcode: @redcode: Amíg nem tudod mi folyik a világban, addig jók az érveléseid. Ha viszont felismered, hogy az autógyárak és az olajlobby ugyanazok kezében van a hiteleik vagy tulajdonlásaik miatt, akkor rájössz.
A villanyautó egy szemfényvesztés, csak azért csinálják, hogy a nép lelke megnyugodjon, hogy valaki azért fog gondoskodni róluk a jövőben. És ki ez a valaki? Pont az, aki nyomorba tartja őket. De mivel ezt kevesen tudják, így jó kedvük lesz aznapra, mikor egy új hírt olvasnak valami villanyautóról. Valószínűleg el sem gondolkodtak még rajta, hogy mi lenne, ha este mindenki bedugná a járgányát a konnektorba. Ha bírná is a rendszer akkor a villany árára tennék rá az uzsoraadóikat a multik.
De ha egy ilyen rendszerrel akármennyi energiát lehetne nyerni úgy, hogy ők nem tehetik rá a kezüket, azt mindenképp meg fogják (próbálják) akadályozni.
Ezen okok miatt fejlesztik a közösségi (értsd állami és céges) alternatív energia nyerést, de akadályozzák azt, hogy te otthon bármilyen ingyen-energiához juss. Nem kerülhetsz ki a függőségükből.
LongJohnHolmes 2012.01.20 16:22:23
@redcode: Írtam neked itt üzit, nem tudom megkapod e. Ha igen, akkor válaszolj.
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
LongJohnHolmes 2012.01.19 19:33:16
@Frankye_budapest: Seattle-ben valószínűleg sem találnák el, hogy hol van Békéscsaba. Talán a kontinenset sem. :) A cikkíró azért egész jól behatárolta, nem Mexikóba tette.

Aki meg ezekből a videókból bármilyen következtetést levon, hogy gumikra vonatkozólag valószínűleg már a globális felmelegedés alatt szerezte a jogsiját. :)
Nyilván a téli gumi jobb. De ugyanaz az autó ugyanazzal a sofőrrel egyszer felmegy csont nélkül ugyanazon az emelkedőn egyszer meg nem. Elég ha egyszer megkapar az egyik kerék és kész a lendület. Vannak akik érzik a gépet és vannak, akik nem. Ők soha nem fognak megtanulni vezetni. De aki idősebb az ezt láthatja az ismerősein, akikkel együtt nevelkedett. Aki 18 évesen nem tudott vezetni az 40 évesen sem tud és fordítva. Akik nem tudnak azok az évek során tapasztalatot szereznek csak mégpedig azt, hogy ilyen időben le kell tenniük a járgányt. :)
A pécsi videón pedig egy olyan emelkedő van, hogy ott téli gumi is csak tapadó hóban jó, ha latyak van, akkor téli gumival is csak olyan autóval és sofőrrel lehet felmenni, akik passzolnak. Jégen pedig szép lehetsz, de okos nem. Nekem volt pár évig szöges gumim. Na azzal én voltam az utak királya jégen és letaposott hóban :) Baromi nagy élmény volt mindenkit elhagyni. Sokan integettek, hogy meg vagyok őrülve. :)
IDDQD Virítsd a lóvét! 2012.01.17 14:50:50
A lengyel CD Projekt kiadó tavaly decemberben kavart kisebb botrányt azzal, hogy egyesével kereste meg a Witcher 2 torrentes letöltésén kapott júzereket Németországban azzal, hogy legyenek szívesek átnyújtani 911,8 eurót a cégnek a warezolás fájdalmát enyhítendő, vagy…..
LongJohnHolmes 2012.01.17 18:24:20
@roxxtar: Tényleg, ez jó ötlet. Visszatölteném a szerverükre :)
Minden jel arra vall, hogy a magyarországi demokráciát féltő, diktatúrát kiáltó hangok erősen túlzók. Nem épül itten semmiféle bolseviki teljhatalom, nincsenek az oroszok a spájzban. Mindössze annyi történik, hogy éppen ezekben a kemény hetekben derül ki alighanem mindenki…..
LongJohnHolmes 2012.01.09 09:36:00
@Borenbukk: Erről beszélek :) Nincs elég bajunk még te is itt vagy, mint visszahúzórugó :)
LongJohnHolmes 2012.01.09 09:40:14
@Borenbukk: Most olvastam, hogy miket írtál ide. Te félreértetted a mondókámat, ugyanis én veled vagyok :) Úgyhogy a visszahúzórugó visszavonva :)
LongJohnHolmes 2012.01.09 09:53:40
@2llkedő: Az fel sem merül, hogy nem kellene kölcsönt felvenni? Nem gyanús, hogy ennyire akarnak hiteleket adni egy "döglődő" országnak?

Felmerül valahol a kérdés, hogy ha minden "fejlett" ország tökig el van adósodva, akkor az IMF-nek honnan van ennyi pénze?