Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feryke

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A migránsos népszavazás előtt egy héttel barkácsbomba robbant a belvárosban. A detonációban két rendőrjárőr megsérült, állapotuk stabil. A rendőrség 16 órával az esemény után szólalt meg először, annyit mondtak: a robbantó kifejezetten a két rendőrre utazott, őket akarta „kivégezni”. Továbbá adtak…..
A Bors szúrta ki, hogy az MTVA a feperlzselt föld taktikával esett neki Jakupcsek Gabriella emlékének és még az írmagját is kiirtotta az MTVA archívumából. A Ridikül előző műsorvezetőjének nevére rákeresve valóban csak pár hírcikket talál az ember, képet és videót pedig csak úgy, hogy a Magyarország…..
Digitális ismeretségi körömbe csupán fényképpel lehet bejelentkezni. Ezért tudható, hogy a hölgy idős. Ahányszor csak tűnődöm Gyurcsány Ferencről, kifejti a véleményét, és többnyire nem dicsér meg. Tegnapi bejegyzésem után ezt írta: talán igazam van abban, hogy kedvenc…..
A DK elnöke abba a rádiósba mart bele, aki gyakran szakmai presztízsét is kockáztatva állt ki mellette a műsoraiban. Nincs mit csodálkozni azon, hogy az elmúlt napokban még az úgynevezett baloldalon sem a Gyurcsány Ferenc által nyilvánosságra hozott Sokak Magyarországa című…..
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
feryke 2015.10.22 20:06:44
@Dr.Démonmac1: TE EZT HONNAN TUDOD MERT AZT MONDTA A BALOS MÉDIA
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
feryke 2015.09.07 20:23:31
@Szvidrigajlov: hahahahah ez az igazság
„Nem Szelestey Lajos szerencsétlen mondatával, hanem a kormány gyalázatos menekültpolitikájával kellene foglalkozni a médiának Bolgár György szerint, aki védelmébe vette Klubrádiós kollégáját a mai Magyar Nemzetben.Mint azt mi is megírtuk, Szelestey múlt héten helyettesítette…..
feryke 2015.06.15 15:30:39
@hidroponi: Mily igaz heheheheheheheh
Az előző évekhez hasonlóan 2014-ban is Csányi Sándor, Simicska Lajos és Nyerges Zsolt, valamint Leisztinger Tamás érdekeltségei taroltak az agrártámogatások kiosztásánál. Csányi és Simicska érdekeltségei különböző jogcímeken közel 6-6 milliárd forintnyi agrártámogatásban…..
Orbán egy G Viktor a parlamentben egy hozzá intézett kérdésben, melyben tündérország növekvő szegénységéről kérdezték, egy rövid felolvasásra volt hajlandó. Lassan hajtogatta ki a papírlapra írt választ, és szemrebbenés nélkül olvasta fel onnan a választ.…..
A vasárnapi zárva tartás mindenkire vonatkozik! Kivéve a gyevi bírót! (Orbán Viktor családját és üzletfeleit.) „Gyevit ne tessék keresni a térképen, mert a térképen csak Algyő található, egy macskaugrásnyira Szegedhez. De hát a makfa mondhat, amit akar, a gyevi magyar…..
És ez nem egy kocsmatöltelék óhaja, hanem Magyarország vezető befektetési alapkezelői mondják*. Nem kérdezik, hanem mondják. Azt mondják egyes alapkezelők, hogy akkora a korrupció, hogy képtelenek dolgozni. Csak hogy értsd: ez olyan, mintha egy hentes marhavészért…..
feryke 2014.12.16 09:28:39
@csepke: Tökéletesen igazad van Egyáltalán felmérték vagy értik egy államcsőd veszélyét minde4nt CSAK EZT NE AKKOR MAGYARORSZÁGNAK VÉGE ÖRÖKRE
Hogy mi a bűne az énekesnőnek, nem tudom, lehet az, hogy a legutóbb, amikor a két piacvezető bulvártermék vele foglalkozott, azt állították, hogy megalázta ByeAlexet meg Rúzsa Magdit, mert testvére, Tóth Vera koncertjén azt merte mondani, hogy hajá tesó, legyen már végre egy…..
feryke 2014.12.08 17:32:52
@Ronald: ÍGY IGAZ
Miközben a többségi Ukrajnáért zajló politikai versenyfutásban az Európai Uniónak áll a zászló, a donyecki és luganszki szakadár népköztársaságok november 2-án, pontosan egy héttel az ukrajnai parlamenti voksolást követően saját törvényhozást választottak maguknak.…..
Gyurcsány Ferencet sok mindennel lehet vádolni, de hogy kicsinyhitű lenne, azzal semmiképp. Pártja a májusi európai parlamenti választásra nem csak három mandátum elhódítását tűzte ki célul, de az egész Unióra kiterjedő egyházüldözést ígér, és nyíltan az Európai…..
feryke 2014.04.25 17:57:40
@Schindler Pistája: akkor bujtatott Jobbikos
A tegnapi rendezvény, bár sok mindenben hasonlított a tavaly október 23-ira, mégis, teljesen más volt. Ugyanolyan szépen sütött a nap, ugyanúgy több párt vezetője szónokolt, és ugyanaz volt a tömeg a célja: a kormány leváltása. Mégis, össze se lehet hasonlítani a hangulatot.…..
feryke 2014.03.31 16:15:18
@dieter1: még hazudni sem tudnak tisztességesen még hogy az Oktogonig voltak hahahahahahahahahah
feryke 2014.03.31 16:18:34
@Emmanuel Goldstein: azért nem kellene ekkora DEMAGÓGNAK lenni ép elég a Gyurcsány HOL AZ A SOK ÉHEZŐ talán MUNKAKERÜLŐT AKARTÁL MONDANI NEM
feryke 2014.03.31 16:21:13
@márpedig a fidesznek mennie kell: TÉVEDSZ NEKTEK KELL MENNETEK NEM KÍVÁNCSI RÁTOK NORMÁLIS MAGYAR EMBER AZ TUTI
Már az is bicskanyitogató volt, amikor Rogántóni nekikezdett a színjátéknak, hogy majd a frakció felkéri a kormányt, hogy csináljon ezt meg azt, foglalkozzon ilyen meg olyan kérdésekkel, például a Fidesz javaslatára a devizahitelesek problémájával vagy a rezsicsökkentéssel.…..
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
feryke 2014.02.01 14:38:27
@dr kíváncsivagyok: ez ám az okfejtés még magad sem tudod mért szavazol a mesterházira ezzel a Gyurcsányra és a Bajnaira is szavazol normális ember ilyent nem tesz semmi közöm hozzá de nem csak az MSZP és a FIDESZ van a világon
Az Orbán-kormány hivatalba lépését követő első és legfontosabb "hangulatjavító" intézkedések egyike volt a gyümölcstulajdonosok által saját fogyasztásra készített, 50 liter 86 fokos (vagy 100 liter 43 fokos, vagy 86 liter 50 fokos) pálinka jövedéki adómentességének…..
feryke 2014.01.21 16:46:34
@Dezső Németh: aztán mért irigyled hogy lehetett otthon pálinkát főzni és nem kellet félni a finánctól te böszörményi
A múlt hét Nagy Ellenzéki Összeborulásán kívül a másik legtöbbet tárgyalt közéleti téma Orbán Viktor moszkvai útján aláírt "Paks II." szerződés volt. Ennek rendje és módja szerint egymásnak is esett a két nagy politikai oldal. Részemről nem kísérlem meg a téma boncolgatását, mert rendkívül sokrétű…..
feryke 2014.01.20 18:02:20
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: így igaz ez megint kampányduma
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
feryke 2014.01.20 17:47:47
@Fatal Error! System Halted!: én imádom ŐKET amikor mutogatják magukat mekkora barmok nem kell ide különösebb propaganda
Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott. Szóval a '89-ben az oroszokat…..
feryke 2014.01.20 16:11:51
@Pascal: no látod ezeknek a komcsiknak nem számít mit mondtak még az sem hogy a parlamentben megszavazták a bővítést a FIDESZ -EL együtt a tegnapi hazugságaikat MA már újra cserélik mocskos dolog a politika és még mi lessz a választásokig
Színtiszta Nektek Mohács kell 2013.11.18 09:11:00
Párt-politikai állásponttól függetlenül rettegéssel vegyes döbbenettel szemléli a társadalom a baloldal haláltusáját. A velünk élő múlt pártjának tagsorán kívül tökéletesen nyilvánvaló tény, hogy jóérzésű ember a déribalázs és törökzsolthoz hasonló, politikai…..
feryke 2013.11.18 14:03:30
@Kalmár: HA A TÖRÖK ZSOLTOT VESZEM MÉRCÉNEK AKI 1 AZAZ EGY NAP ALATT 5 AZAZ ÖTSZÖR HAZUDOTT MILYEN LEHET A TÖBBI ARRÓL NEM IS BESZÉLVE HOGY JELENTETNEK AZ EU.BA MINT JÓ HAZAFIAK
feryke 2013.11.18 14:04:52
Mert sikerült: keresztülverték a társadalmon nem csak a saját, új alkotmányukat, de a központosított média, közoktatás, művészetpolitika, autópályaépítészet és egyéb nyilvánosvécé-direktíva (tudniillik sok pénzért szart termel) minden komolyabban vehető szegmensét úgy,…..
Ígérem, utoljára turkálok a politika pöcegödrében és elemezgetek olyan nem létező pártokat, amelyek kivétel nélkül egy-egy sikertelen, bukott vagy éppen lejáratódott, korrupt figura one man show-ja köré szerveződnek. Arra, hogy korábban és most is ilyet teszek, csak…..
A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs…..
feryke 2013.10.24 19:44:31
@SzaGyu: azért IGAZSÁGTALAN VAGY mindenki saját akaratából ment oda ahol azt hallotta amit szeretet volna hallani ezért nem lehet elítélni senkit te se ahhoz az ISTENHEZ IMÁDKOZOL AMIHEZ ÉN még sem gondolom hogy az ellenségem vagy