Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vöröszoli

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörgeek A "Csíki sör" effektus 2017.01.30 12:41:13
Megint napok óta téma a neten az Igazi Csíki Sör, ugyanis kiírták a Facebook oldalukra, hogy bezár a bazár, mert a csúnya gonosz Heineken elérte a célját és be kell zárniuk. Ismerősen hangzik? Nem véletlenül. Egy cikk formájában fakadok ki és próbálom arra bíztatni az embereket, hogy próbálják meg…..
A TNT pilotot rendelt az elképesztően idióta magyar alcímmel ellátott Snowpiercer című pompás scifiből (tessék, Túlélők viadala, ez lett), mi meg már most elkezdtünk drukkolni, hogy össze is jöjjön a dolog. A pilot Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Marty Adelstein (Teen Wolf)…..
  Hihetetlen története van a szőlős fagyi betiltásának. Nők, kutyák, világkiállítás és gyógyszeripari vállalatok - mindezeknek köze van a sztorihoz. A szőlős fagyi története sokkal bonyolultabb, mint azt elsőre gondolni lehetne. Miután 1874-ben sikerült feltalálni a…..
vöröszoli 2015.05.21 20:52:53
@tükörfúró: nem tudom, én a mai napig a saját fagyijaimat imádom, meggyből és eperből. lehet nem bolti vagy cukrászdai, de 100%ig az enyém, és ezt imádom benne. összehúzza a szám és élvezem :)
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
vöröszoli 2015.01.26 23:24:36
@kukacgeci: tessék bmeg, erről pofáztam, de képtelen voltál megérteni. index.hu/kultur/media/2015/01/26/hazugsagok_hatarok_nelkul/
vöröszoli 2015.01.26 23:28:54
@nick papagiorgo: pont erről beszéltem: nem két díj, hanem két párhuzamos verseny volt. s a kommunikáció a baj, de aki azt a ferdítő skoff elzán megjelent vmit kicsit is értelmezte, láthatta, hogy a francia producer is ferdít. a játék határok nélkült nyerte meg a magyar csapat, az intervilles-t pedig az orosz. és ez itt a baj.
vöröszoli 2015.01.28 14:35:51
@InteracTV: ezeket komolyan gondolod? pár napja hozzád hasonló emberkék nem voltak hajlandóak elhinni, hogy itt szar van a palacsintában. eltűntek. most te beszélsz arról, hogy két verseny volt, és? ha két verseny volt, akkor arról illene a nézőnek is tudnia, Gundi kiáll az elején és elmondja, hogy mi magyarok a saját szabályaink szerint játszunk, a többiek máshogy. de nem, erről nem volt szó, sőt az mtv reakciója is tagadta, hogy ez lenne, bár abból a válaszból már látszott, hogy sumákság van. nem értem, pénzt kapsz azért, hogy véded a produkciót?
A Chevrolet eltűnik Magyarországról, most érdemes figyelni a hirdetéseket. Vajon tartja az árát használtan? És honnan lesz alkatrész? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vöröszoli 2014.02.18 10:12:49
@csorsza: nem tudom mióta vezetsz vagy használsz autót, de típushibák mindegyiknél kijönnek, kérdés, hogy használható-e az autó. a lacetti igen. a cikkben leírt esetet nem értem, tudok hasonló sztorit fordról, opelről és még egy rakat másik típusról.

az átlagos kútnál tankolás alatt mit értesz? az egr szelep tönkremegy ha kevert benzint tankolsz. opel ismerősöm fél évig gágogott, fulladt a kocsi, motorlámpa ki, nem értette meg, hogy ne tankoljon szar benzint. miután végre megértette, eltűntek a problémák is. tehát átlagos kút nálam a shell, omv, és a mol, a többinél nem érdemes, hiába spórolsz literenként 5-10 forintot, megszívod. nem tudom miből vontad le ezt a következtetést, de őszintén, nem is érdekel, nem tervezem eladni az autót, látva a kollégáim állandó bajait a kocsijaikkal, (lekopogom), de ez teljesen rendben van és jól megy, semmi bajom nincs vele. szép napot!
vöröszoli 2014.02.18 10:40:20
@csorsza: konkrétan itt ül velem szemben, de rendben :) a korlátozottan használhatóságot sem értem, hisz nem igaz, de nem akarlak meggyőzni, mindenkinek más az ízlése.
A szuperfelbontású képek böngészése önmagában is remek szórakozás. Emlékeztek még a 70 milliárd pixeles Budapest-fotóra, ami az Erzsébet-kilátóból készült, de megnézhetted vele akár a Hősök tere szobrait is? Azzal is simán elpepecselt órákat az ember, de ez a Seattle-kép…..
vöröszoli 2014.01.27 12:17:47
@Rav Antal:

nem, amit ő említ, azok nem installációk, egyszerűen az illesztésnél nem tökéletes.

de nagyszerű ötlet, a lego épület, stb. van olyan pár, akik többször is feltűnnek akrobata mutatványok közben, elég pöpec, de sajna nincs rá egy napom.
(Van olyan, hogy olvasol valamit az Indexen, és elönti az agyadat a lila düh? Na ez a poszt pont így született.) Megdöbbenve olvastam Szlankó Bálint elemzését az Index címlapján az afganisztáni helyzetről. Ezt a szöveget azért nagyon nehéz lenyelni. Reméljük, hogy a szerző nem…..
vöröszoli 2010.08.25 23:55:54
@is:

"tehat persze, hogy a nyersanyagokert megy a biznisz. de nem az amcsikERT, hanem Kina ELLEN. most kb. az a haboru folyik, amelyikkel talan meg megallithato Kina. ha Afganisztan elveszik, akkor Kina osszeer Irannal, onnan tovabbmegy Irakba. Iranban megcsinalja az atombombat, aztan indulhat a targyalas az amcsikkal, meg az europaiakkal, hogy mennyi is az occo cipo.."

Elég sok fail van abban amit írsz, tekintve, hogy az afganisztáni helyzet Kínának sem tetszetős. Az ujgur terrorizmus ugyanis elég sokat merít Afganisztánból, rengeteg ujgurt képeznek ki ott ki a tálibok.. És miután az ujgurok ellen folytatott erőszakos politikát a nemzetközi terrorizmus elleni harcba emelték bele, nekik is fontos az al-kaida "felszámolása" de legalábbis visszaszorítása az országban és ezáltal az ujgurokat felkészítő kiképzőhelyek radikális csökkentése. Hogy az ujgur-kínai relációban melyik álláspontra helyezkedünk, azt mindenki maga döntheti el, de Kínát is egy dolog érdekli, a nyersanyag. Aki a mai világban nem veszi észre, hogy a nyersanyag micsoda érték és mekkora jelentősége van, az tényleg menthetetlen, de nem biztos, hogy elítélendő sem az USA, sem Kína célja.. a nemzetközi lépéseket ugyanis nagy százalékban a nyersanyag határozza meg.

és miért ne lenne jó oldal? rengeteg van. választhatsz, nyugati értékek, demokrácia, internet és akkor jó helyen vagyunk. választhatod a tálibok oldalát is. meg kínáét is, ha csak az usát kritizálod a nyersanyag-igény-vezérelt politika miatt. de akkor biztos, hogy blogon többet nem jövünk össze ennyien ilyen témáról beszélni..

@grizliewok: "Kína például magasról szarna a nemzetközi terrorizmusra" - lásd fent.
A Tv2 addig rakosgatta az őszi műsorstruktúra elemeit, amíg egy héttel az X-Faktor előtt sikerült elindítania a Megasztárt. A programming osztály apró diadala ez, biztos bontottak is egy kis üveges BB-pezsgőt, hogy megünnepeljék.Egy hét előnyön ugyanis akár az egész műsorfolyam…..
vöröszoli 2010.08.23 14:56:41
@Pikk: ezt komolyan mondtad? nem gondolod, hogy ezek voltak a vállalható részek? több ismerősöm (létező, kis és nagyon jó zenét játszó zenekarok) is próbálkozott, elkaszálták őket és nem is mutatttak semmit. itt az ment le, ami botrányos, ami gáz, amin nevet a nép, amiről beszélnek majd.. ne viccelj, ilyen naivan élni..
Hetek óta tudjuk már, hogy korunk egyik legfelkapottabb amerikai komikusa, Steve Carell kiszáll az Office-ból, mert inkább filmes karrierjére akar koncentrálni. Az NBC egy közleményben mondott köszönetet a színész/humorista eddigi munkájáért - Carell nélkül az Office aligha jutott…..
Már nyolc hónapos Buborék, Magyarország legfiatalabb vízilova, aki Abonyban, egy magánállatkertben látható, ahova úgy száz kilóval ezelőtt került, írja Bohus Péter kollégánk, az alábbi videó alkotója. Buborék megsimogatható, etethető. A riporter szerint a vízilovak bőre…..
Reggel 7 órakor a marokkói Tatából startolt el a Budapest-Bamako mezőnye. A mesebeli Dzsbel Sarhro hegység előző napi etapja rendesen megtépázta az autókat, de reggelre minden nagyobb problémát sikerült megjavítani. Bár az 14O-es SZKBE csapat pár kilométer után lerobbant ismét,…..
Ma reggel az Atlasz hegység lábainál ébredt a mezőny. A résztvevők búcsút intettek az Atlasznak és a kisebb Dzsbel Sarhro hegyvonulattal kellett, hogy megbírkozzanak. A kopár, kietlen, sziklás hegyvonulaton kanyargó hegyi utat még nagy jóindulattal sem lehetne földútnak nevezni. A…..
A csapatok nagy része már a marokkói Nadorban ébredt. A tegnap éjszakai komppal érkezők pedig reggel 8-kor szálltak partra Észak-Afrikában. A 28-as Osvát Gáborban és Kiss Varga Attilában igencsak kihűlt a vér, amikor a vámvizsgálaton fedezték fel, hogy nem hozták magukkal az…..