Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrandeTotti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahány ember, annyi ízlés, szokták mondani. A filmek világában ez különösen igaz. Legyen szó bármelyik filmről, akár kultikus kasszasiker, akár csúfos bukás lett a vége, egyikre sem mondja minden ember egyöntetűen, hogy "húúúapám, mekkora film ez", vagy, hogy "ilyen szart meg…..
Mozivandál Bejelentkezés 2013.02.07 13:13:54
A pillanatnyilag alábbhagyott lendület csak átmeneti, holnaptól ismét új posztokkal támadunk, csak sajnos a 18 éves szűz kapcsán felmerült pszichiátriai kezelésem kicsit elhúzódik, a többiek pedig a sarokban hümmögve számolnak vissza a Die Hard 4 premierig... ..
Én voltam a marha, amikor rábólintottam erre az egész hülyeségre, mert az még elmegy, hogy megnézünk pár igazán szar zs kategóriás akciófilmet és jókat röhögünk az akciójeleneteken, a béna cgi-ken, meg azokon a rettentően idegesítő kamerabeállításokon. De mi van akkor…..
A tegnapi írás után összeszedtük azokat a filmeket, amelyeket egy sikeres külföldi előd (nem császár) alapján készítettek el újból a film fővárosában. Ezekből kisülhetnek nagyon jó feldolgozások is, de sajnos nagyobb százalékban lesz a végeredmény egyenértékű egy…..
GrandeTotti 2013.01.25 12:18:47
@Jin_Ke (mozivandal.blog.hu): Aha szórakoztok mi? Inkább jöjjön az új téma!Jó lenne ha tudnánk máshol is szívni egymás vérét shitgunnal :)
GrandeTotti 2013.01.25 11:29:12
@dr. mesterseges szinezek: Valóban magadra veheted :)
Én is idéznélek:"Ha mindenki megfogadná, bezárhatna minden blog és fórum, zenei, filmes, irodalmi, képzőművészeti, technikai, minden."
Tehát szerinted,ha mindenki utánuk csinálná aki szövegel és FIKÁZ,tehát a blogok száma több lesz,akkor az azt jelenti,hogy egy sem lesz? :) Jól értem?
Oké,vállalom a gondolatmentességet,én tuti teljesen agyhalott vagyok,mert tetszik egy blog,és nem próbálom meg magas lóról osztani az észt.
Egyébként kissé elkanyarodtunk az írás témájától,úgy gondolom akár be is fejezhetnénk.
GrandeTotti 2013.01.25 11:54:25
@shitgun: Köszi! :D Már oviban is faék volt a jelem ;)
Most,hogy ezt is megtudtad,szerintem TÉNYLEG NE OFFOLJUNK!