Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oribori

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üvöltve fejtegette, hogy én kizárólag hálával tartozom neki, amiért ő  hajlandó megvizsgálni. Kedves Praxis,   szeretném a nyilvánosság elé tárni a történetemet és mindenkivel megosztani a felháborodásomat.   Az eset 2014. 09. 15-én történt a budapesti…..
Szerencsések vagyunk, mert megígérték, hogy két hét alatt rendet csinálnak, és mivel Pintér Sándor még ma is miniszter, ezek szerint ezt az ígéretüket úgy gondolják, hogy teljesítették.Így a rengeteg felszabadult rendőrségi üres órákból két csoportnak is jut bőven, az…..
oribori 2013.12.09 16:40:22
Hét darab keretmegállapodást köt az állam a 2013-2014-es időszakra útfelújítási munkákra a legnagyobb építőipari cégekkel, köztük a Közgéppel, a Strabaggal és a Swietelskyvel, összesen 75 milliárd forint értékben. Folytatódik a hazai építőipar zászlóshajóinak…..
2010 őszén a Város Mindenkié nevű civil szervezet igyekezett felhívni a figyelmet a hajléktalanság és az egyre növekvő számú üresen álló lakás között feszülő ellentétre. Az azóta eltelt időben javaslatokat is kidolgoztak az üresen álló lakások…..
Csányi részvényeladásai és az újabb bankadók is megdöbbentő folyamatokra mutathatnak rá  "Végső soron kiszállt az OTP-ből Csányi Sándor!" - adták hírül az elmúlt nap az ország vezető oldalai. A hír nemcsak abból a szempontból meglepő, hogy az ország egyik…..
oribori 2013.07.22 19:39:27
@Kolb Ace 2: Ja, a zemberekéből. Úgy hogy ne izgulj, ez téged nem fog érinteni.
oribori 2013.07.22 19:55:14
@Haloperidol: Nyugodj má meg! Nem maradsz bank nélkül. Ha már ennyire be vagy erre agyilag állva…Ha az egyik eladja, majd a másik megveszi…. Annak is pont annyi címen fogsz díjakat fizetni a semmiért, mint a mostaniaknak. Az is pont ilyen kevés kamatot fog adni. Az is csak a pénzedet akarja majd használni - majdnem ingyen.
Azon meg, hogy ad-e hitelt a vállalkozóknak és mennyiért, ne izguld már ennyire szét magad! Ha Téged ez érintene, nem lenne se időd se kedved egész nap itt osztani az észt.
Vagy, hitelt akarsz felvenni? Rég volt már egy jó kis deviza hiteled, mi, már hiányzik egy kis izgalom az életedből? Régit már visszafizetted?
Csányi eladja, nahát!! Inkább azt kérdeznéd, miből vette.
A legolcsóbb mobilnetről szóló bejegyzésben említettem, hogy hogy venni akarok egy akciós kétkártyás Samsung telefont, ami most a Tesco Mobile-nál csak 3.990 Ft. El is mentem a budaörsi Tescoba és az egyetlen kapható példányt, ami szokás szerint egy nagy műanyag lopásgátló…..
Elképesztő, és nehezen túlbecsülhető horderejű adatot mondott a minap Matolcsy: félmillió magyar dolgozik külföldön. A keddi Véleményvezér már foglalkozott ezzel az adattal, okaival és következményeivel. Véleményünk szerint a mégoly drámai képet festő poszt még mindig…..
oribori 2013.01.29 23:52:23
@Airgüzü:
Dehogy is nem lesznek! Somogyban, Borsodban, aztán meg mindenütt. Csak azt nem tudni, hogy amikor már az utolsó öreg parasztot is a faluban kirabolták és agyonverték, akkor mit csinálnak? Megeszik egymást, vagy elindulnak lakott területek felé…..
Szamárpad Fogadott pro(vo)kátorok 2013.01.29 11:56:03
Független. Civil. Ez ma annyit tesz: radikális baloldal által irányított. A Hallgatói Hálózat, ismertebb nevén a HaHa csak ironizál azon, amit a Magyar Nemzet tegnapi számában felderített: radikális baloldali szervezetektől kaptak segítséget ahhoz, hogy itthon tüntessenek, hatpontos követeléseket…..
oribori 2013.01.29 20:51:08
Látok némi párhuzamot Gyöngyöspatával. Akkor hirtelen feltünt a semmiből egy „amerikai üzletemben”, aki nagy hirtelen küldött pénzt Magyarországra üldözött és megfélemlített romák Csillebércre utaztatásának költségei fedezetére. Ja. Ez már csak így megy Amerikában. Biztosan otthon már megoldott ez a nagylelkű ember minden problémát az indiánok, négerek, bevándorlók, hajléktalanok, munkanélküliek jogai körül, az ő ügyeikben. Ott már mindenki boldog, jogtiprás egy szál sem. Aztán maradt még pénze, így hát elküldte ide, hogy a gyöngyöspatai helyzetet is „megoldja”. Egészen véletlenül éppen kicsit figyelt ránk a világ kicsike része, éppen EU elnökök voltunk. És lám-lám, mik történnek ebben a fajgyűlölő, antidemokratikus országban, üldözött nőket és gyerekeket kell kimenekíteni az otthonaikból! De ez nyilván csak véletlen volt. Akárcsak most. Feltűnik egy amerikai szervezet (?) amelyik nagy hirtelen tanácsokat ad a magyar diákoknak. Persze teljesen önzetlenül teszi ezt is. Nem a feszkót akarják ám csinálni, csináltatni a diákokkal, áh dehogy! Nem a kormányt akarja lejáratni, satuban tartani. Rákényszeríteni, hogy meghátráljon és akkor nevetsége és gyenge, vagy kitart és akkor eszkalálódhat a helyzet, áh ilyen eszébe sem jutott! Nem a magyarok közérzetét akarja rombolni, áh dehogy. Csak már otthon minden rendben van, és így új feladatokat kell keresni. Ja! És persze csak a demokrácia, az igazság és a szabadság nevében. Bár az emberek memóriája nagyon rövid, a politikusok szerencséjére, de arra talán még emlékszünk, hogy Irakban is baromi sok vegyi fegyver volt…. Vagy nem?
Sokszor lehet hallani és olvasni, hogy Magyarországról szinte lehetetlen jó külföldi állást találni. Nos, ha nem is egyszerű, mint Tamás mai története mutatja, messze nem lehetetlen, csak ügyesség, kitartás és persze piacképes tudás kell hozzá. „Engem sem a mélyszegénység…..