Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kadaj01

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Marketsaw forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy azok a hírek, amelyek az Avatar 2 előkészületeiről szólnak nem valósak. Az oldal ezen kívül azt állítja, hogy a folytatás egy székbeszögezős háborús film lesz. Végülis...a na'vik csak a csatát nyerték meg, a háború…..
Úgy egy éve került elő ez a pletyka/terv először, amikor Michael Weston színész először tűnt fel a sorozatban, és annyira bejött a figura a nézőknek, hogy a producerek komolyan eljátszottak a gondolattal, hogy készítenek egy testvérsorozatot a magánhekus figurájára alapozva.…..
A poszt végén szabályok, pontba szedve, imádjuk! A kép innen Mindenki ismeri a viccet, hogy a nő, mint a hurrikán... mikor jön forró és nedves, mikor megy, viszi a házat meg a kocsit. Kezdeném én is a szokásos formasággal, miszerint szinte naponta olvasom a sztorikat, hol…..
Filmdroid Maguire lehet Bilbo 2009.12.14 22:04:00
Update: a hírt megcáfoltákTobey Maguire jelenleg a Brothers drámát promotálja, egy beszélgetés alkalmával pedig feltették a színésznek a kérdést, hogy melyik rendező irányítása alatt játszana legközelebb. Maguire erre azt felete: Guillermo del Toro-val, a közeli jövőben úgy…..
kadaj01 2009.12.14 22:31:25
Nem túl nagy sikerrel mutatták be a Halloween remake második részét, Rob Zombie művét talán még többen is szidták, mint az első felvonást. Januársban jelenik meg Amerikában a DVD és a Blu-Ray, amelyen rajta lesz egy alternatív befejezés is, ezt nézhetitek meg alább, ez alapján…..
Egy hónappal ezelőtt nézhettük meg a Titánok harca teaserért, most pedig egy hosszabb előzetest láthattok. A filmben Perszeusznak több szörnyön, teremtményen kell keresztülvágnia magát, hogy legyőzze Hádészt és kiszabadítsa szerelmét, Androméda hercegnőt. Jó három hónap…..
Általában csak az amerikai horrorok jönnek, de azok aztán dögivel. Igazi felüdülés néha látni egy-két jobb hasonló műfajú filmet más országokból. A [REC] egész jó volt, ráadásul sikeres is, így a spanyolok elkészítették a második részt, ami remélhetőleg eljut…..
kadaj01 2009.12.10 21:17:09
www.watch-movies-online.tv/movies/rec2/

itt meg lehet nézni az egész filmet, igaz kamerás verzió.
Filmdroid Jelenet az Avatarból 2009.12.04 10:09:48
Ezúttal nincsenek kék lények, de így is tömve van trükkökkel a jelenet. Giovanni Ribisi és Sigourney Weaver beszélgetését tekinthetjük meg, akik nem egy asztalnál diskurálnak, hanem járkálnak, láthatjuk a körölöttük lévő számítógépeket, illetve technikusokat/tudósokat. ..
Ahogy lassan kiürül a lakosság D-vitamin tartaléka, egyre könnyebb sikítós pánikba hajszolni az aggodó anyákat. D. a napi telefonterrort tegnap este unta meg és próbálta beoltatni magát több helyen is, de nem sikerült. Amerre ő járt, pont nem az orvosok tiltakoztak, akiket amúgy…..
Múlt héten megtudhattuk, hogy a rafkós ellenőrök újabban elgáncsolják a kellemetlenkedő férfiutasokat. Mint az várható volt, a törékeny lányokkal sem bánnak kesztyűs kézzel az ikúgettó bajnokai. Mikor söpri el végre a forradalom az idiótaterrort? Egy kétségbeesett lány…..
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
kadaj01 2009.11.26 15:01:41
@kasu: nem találok szavakat, szar ember vagy
kadaj01 2009.11.26 19:04:33
@hangok súgták: nem igazán értem kis patak, hogy miért csobogsz ilyen sebesen, remélem lesz alkalmam belelépni a kis arcidegzsábádba.
kadaj01 2009.11.26 19:19:21
@hangok súgták: persze, majd az orrodat betömködöm az agyadba, kedves szomszéd!
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
A Hősök egyik főszereplője egyre inkább kezd átmenni szuggeszítv szoftpornó dívába, tessék csak megnézni az alábbi klipet, amin úgy bont pezsgőt és locsolja magát, mintha egy méretes nemiszervet szorongatna a kis kezében. ..
kadaj01 2009.11.23 14:42:00
Fredrik Malmberg, a Paradox Entertainment vezérigazgatója azt mondta a Fantasy.fr oldalnak, hogy elkészítenek egy Kull filmet Robert E. Howard műve alapján, a címe Kull the Conqueror lesz. A figurát Howard 1929-ben találta ki és kalandjait a Weird Tales magazinban lehetett követni. Kull…..
Volt a nyolcvanas években egy minisorozat, a V (V mint Visitors azaz Látogatók, nálunk majd biztos L lesz a címe) ami a kor technikai feltételei mellett egész pöpec kis képet adott arról, milyen is lenne a világ, illetve hát az USA, ha egy idegen faj úgy döntene, eleget hupákoltunk mi…..
Én egy 7 éves házasságból születtem. Mi 11 évnél jártunk. Szerinte ez nem is fontos...csak az utcsó 2 év.A kép innenGondoltam megosztom veletek miért is csökken a magyar népesség.Évtized+1 évnyi párkapcsolat után, sikerült kitennie a leányzónak.Korrekt…..
Már a tragikomikusra sikerült második évad óta ugatjuk, hogy az új arcok érkezésével párhuzamosan ideje lenne megritkítani az eredeti szereplőgárdát, én például a harmadik évadban szívfájdalom és minden további nélkül megszabadultam volna a bamba Parkmantől, a világ…..
McG a Terminátor: Megváltás előtt azt mondogatta, hogy R kategóriás filmre számítsunk, láthatjuk majd pl. Moon Bloodgood-ot az esőben félmeztelenül. Aztán kiderült, hogy a stúdió akaratának engedve ezt a jelenetet kivágják a mozis verzióból, , mivel akkor R kategóriás lenne a…..
Kikerült hát, mert kitette az ABC, hiszen az ingyenreklámnál nincs olcsóbb, a szájhagyománynál meg hatékonyabb. A sorozat arró szól hogy egy szép napon eljönnek az idegenek, akik első blikkre rendesek, szépek, meg jó fejek, aztán meg persze kiderült, hogy frászt azok, rohadék…..
kadaj01 2009.10.26 14:56:40
@J. McClane: ezt a hülyeséget honnan veszed? Amúgy olvastad a cikk utolsó mondatát? Nem mi?
Samuel L. Jackson és Dwayne Johnson csak mellékszereplők a The Other Guys akció-vígjátékban. Olyan zsarukat alakítanak, akikre az egész rendőrség felnéz, a városban élők pedig tisztelik őket. Mark Wahlberg és Will Ferrell pedig olyan hősökké szeretnének válni, mint Jackson és…..
Szűk 1 perces jelenet az Újholdból. Ebben Bella veszekszik néhány fickóval, majd az egyikük dühős lesz, mivel nem egy éppen lányos pofont kap. Át is változik egy méretes farkassá. A filmet Chris Weitz rendezte, ez az egyetlen ok, hogy a szerintem rossz Alkonyat után meg fogom nézni…..
kadaj01 2009.10.21 19:56:41
@Drakeamarth: Az effektekkel nincs semmi baj, az első részben is nagyon szép felvételek voltak, és a rendezésen kívül minden rendben volt. Nekem az első rész utolsó pár perce annyira kicsinált, hogy anyáztam több percig, hogy tudták így elbaszni az egészet az utolsó pár percben. Remélem tanultak belőle valamit.
Na jó, nem teljesen félpucérok, de lengén öltözöttek, az tuti. A Maxim ehavi számában Tricia Helfer (Six) és Grace Park (Boomer) dobogtatja meg a férfiszíveket, és igen, kibaszott sekélyesek vagyunk. Az ugrás után videónk is van. INDAFOTO.slideshow.run({…..
kadaj01 2009.10.15 11:16:40
@Emanuelle: egy fenét, tökéletes teste van. esetleg te vagy a hurkákhoz és úszógumikhoz hozzászokva.
kadaj01 2009.10.15 13:12:58
@hex.kelly: "irigy sem vagyok" dehogynem vagy az
Bill Murray-t a Fantastic Mr. Fox londoni premierjén kérdezték a Szellemirtók harmadik részével kapcsolatban. A színész láthatólag teljesen szkeptikusan áll hozzá a dologhoz, azt mondta, hogy még forgatókönyv sincs, mellesleg amíg nem mutatnak neki egy jó forgatókönyvet, addig…..
Hát ilyet még nem hallottuk, de erről még álmodni sem mertünk volna: naív ügyfél hiába kapta meg új telefonszámát a UPC-től, később a számot kiadták másnak, így a több ezer névjegykártya mehetett a kukába. Ráadásnak most még a netet is kikapcsolták, csak hogy jól…..