Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trabuk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jól hallottuk a pusmogást, akkor Friderikusz Sándornak összejött. Mégis sikerült megegyeznie az ATV-vel, így ősszel is lesz műsor. A csatorna hivatalos válasza szerint az elvi megállapodás már megvan, de a részleteket még csiszolgatják. Nagy a titkolózás, így azt az…..
comment:com Jenő a csúcsra ért 2007.04.04 11:18:00
Apukám világa, Heti hetes, tanár úr, médiageci, filmszerep, visszavonulás majd Mokka - ezek Csiszár Jenő pályafutásának állomásai, melyek során több-kevesebb sikerrel idomult a magyar médiához vagy feszegette annak kereteit. Ma reggel, kérem szépen, viszont Jenő a csúcsra ért,…..
trabuk 2007.04.04 12:51:07
Az, hogy mi, hivatásos tévéfüggők pattogunk, egy dolog, de az már valamit jelez, ha Liptai Claudia is ki van akadva, amikor a szerkesztők tök fölöslegesen hívnak be egy őrültet a stúdióba. Ez még a múlt heti Mokka egyik adásában történt, és úgy volt beharangozva,…..
Fábry megbüntette Annácskát, semmi másról nem volt itt szó. Bilincsben hozták be a testőrök a plasztiklányt ("műanyag a fiú, műanyag a lány, műanyag az igény, műanyag a vágy" - énekelte a Warpigs anno), akinek semmi más szerepet nem osztottak, mint a szőkenőt a…..
Hétfőn indul a Mi kérünk elnézést című kabaréshow a Tv2-n, amit mindenhol Verebes István nevével hirdettek, pedig állítólag csak felkonferálja majd a jeleneteket, paródiákat, dörmög egy kicsit, szuszog és fújtat, majd átadja a terepet az ismeretlen humoristáknak. Szerencsére.…..
Nyers Rezső baromi lényeglátó ember volt 1972-ben, egyébként akkoriban minden politikus roppantul meg tudta mondani a frankót, most nem is hivatkoznék Kádár krumplileveses dumájára, mindenki ismeri. Időnként média-témában is ki kellett nyilatkoztatniuk a tutit, mert miért…..