Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ainult Mina

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában mindenütt a rakétaként emelkedő ingatlanárakról, a csillagászati lakbérekről, illetve a bérbe adással elérhető magas hozamokról olvashatunk. Szinte olyan érzése van az embernek, hogy hülye, vagy legalábbis lúzer az, aki kimarad ebből a jó buliból. Ilyen mostanság az airbnb is, amikor…..
Ainult Mina 2015.10.31 22:40:43
A 13 tagú észt kormánynak jelen pillanatban 6 minisztere nő. Keit Pentus-Rosimannus most ül át a környezetvédelmi tárca éléről a külügyminiszteri székbe. (Azt még nem tudom, hogy ki lesz helyette a környezetvédelmi miniszter, remélem nő lesz) Anne Sulling a külkereskedelmi…..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Ainult Mina 2014.01.30 14:27:57
Megállapodott Orbán és Putyin: pályáztatás nélkül a Roszatom épít két új erőművi blokkot Pakson. Bár jómagam nem vagyok eleve atomenergia-ellenes, ez - különösen a beruházás költségeiben mutatkozó nagyon komoly bizonytalanságok és a hosszú távú anyagi és technológiai…..
Tallinnban Kulturkampf észt módra 2013.11.21 23:25:50
Az észt kulturális miniszter Rein Lang ma (2013.november 21.) bejelentette lemondását egy TV interjú keretében (hivatalosan a parlament előtt egy utolsó beszéd kíséretében fogja megtenni). Elmondása szerint a lemondásra annak ellenére sor kerül, hogy ma túlélt egy a személyét…..
Ainult Mina 2013.12.30 11:59:50
D. Tóth Kriszta tegnap a BME KommON Kommunikációs Szakkollégium szervezésében tartott előadást a BME-n. Lassan már egy éve, hogy felmondott az MTVA-nál, és bár boldogan idézte fel a DTK Show néhány pillanatát, nem vágyik vissza a képernyőre.  Sok volt a cenzúra a…..
Mióta tudjuk, hogy Magyarország jobban teljesít, egyértelmű okunk van annak is örülni, hogy sokunk minden havi bérével ellentétben a magyar állami cégek vezetőinek javadalmazása is jobban teljesít. Olvasom, hogy millió forintban kifejezve egy-két számjegyű prémiumban részesül…..
A Zugügyvéd is megjárta egyszer, amikor a kiskorú unokaöccsét nem engedték be Boszniába közjegyzői papír nélkül a horvát tengerpartra menet.   Sziasztok,   Egyiptomba utazom a gyerekemmel. Van útlevele, én vagyok az anyja. Az utazási iroda küldött nekem egy i…..
Lassan mindenkinek kezd leesni, hogy egyhamar nem lesz vége a pénznyomtatásnak az Egyesült Államokban. A csupán ideiglenes politikai alku részleteinek megemésztése után a dollár jelentős gyengüléssel reagált, miután a befektetők olvasatában a kormányzat leállása nyomán…..
Ainult Mina 2013.10.24 15:12:22
A vékony, lófejű fickó benyúlt a párducmintás szoknya alá és igazított egy kellemeset a zacskón, majd a mellette feszengő műsorvezető mellett elnézve a zsűrire pillantott, és azt mondta, hogy neki túl erős a farka ahhoz, hogy leragasszák. Varga Viktor ekkor már túl volt Amy…..
Ami manapság történik, ahhoz gyakran egy Mikszáth kellene, hogy megírja. Mi most egy Jókai regény címét, az Új földesúr-t idézzük. De vannak itt éhbéren tartott jobbágyok is. Mészáros Lőrinc rendes gázszerelőként kezdte. A kétezres évek második feléig vállalkozását…..
Ainult Mina 2013.08.08 11:15:17
Subba Tátika: Stevie Wonder 2013.08.01 10:25:42
Osztaku...görögökkel mi van már... Túl sok mindent érzek egyszerre, nem is tudom megfogalmazni, de ez nagyon üt.  ..
Enyhén leszbikus comung outtal indult A Magyat Férfiakat Legjobban Érdeklő Esemény felkonfja a Mokkában: Demcsák Zsuzsa olyan lendületes pornós ívvel vezette fel a fürdőruhás Gaál Noémi feltűnését a Tv2 műsorában, mint amilyen utoljára a My Sister's a Juicy Lesbian harmadik…..
Ainult Mina 2013.06.28 14:27:00
Szomorú fejleménnyel folytatódott csütörtökön a Britain's Got Talent című brit tehetségkutató: kiesett a mezőnyből az egyik magyar csapat, a Papp Timi vezette Freelusion. Ők voltak az a kék dresszbe öltözött formáció, akik múlt héten még mindenféle digitális trükköket…..
A budapesti tömegközlekedés árszabása katasztrófa. Vegyünk egy olyan élhető várost, mint Bécs és rögtön kapunk néhány érvet ahhoz, hogy miért is. A napokban adták hírül az osztrák bulvárlapok, hogy a fővárosban már 533 ezer éves bérletest tartanak nyilván és év…..
Ainult Mina 2013.05.29 20:24:51
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Ainult Mina 2013.05.24 17:24:33
Kedveli a magyar ember a népmeséket, jót tesz a lelkének.  A népmesében ugyanis a bonyodalmak, nehézségek ellenére mindig a helyükre kerülnek a dolgok. A jó elnyeri méltó jutalmát, a rossz pediglen megbűnhődik, ami a magyar ember lelkének olyan, mint ha hájjal kenegetnék. Mert a…..
Újra lehetőségünk nyílt tesztelni egy házhozszállítóst, mert mi vagyunk olyan hülyék, hogy bizony szeretjük az ajtónkhoz kérni a kaját, és nem elcaplatni érte, bízva abban, hogy 2013-ra azért már sikerül néhányaknak megugrani a lécet annyira, hogy értékelhetőt nyújtsanak.…..
A comment:com már régóta feladatának tekinti, hogy a közmédiában dolgozók munkáját szerény lehetőségeihez mérten segítse, hiszen a mi alkalmazottainkról van szó, és milyen főnök az, aki csak kiröhögi a bénázó szakmunkást,  és nem mutatja meg neki, mit kúrt el és azt…..
Ainult Mina 2013.03.27 10:26:01
Ez itt kérem szépen a majdnem tökéletes Eurovíziós produkció, teljesen besorolhatatlan metálnak látszó izé, amit főleg akusztikus hangszereken, plusz egy elengedhetetlen villanygitáron ad elő a szegény ember Slipknotjának tűnő, zenekar. A YouTube kommentelők egyike szerint ilyen a…..
sorok között Traffipax economix 2013.01.29 04:25:00
A kormány az elkövetkező 2 évben 12 milliárd forintot kíván a közlekedésbiztonságba fektetni, pontosabban ennyiért szeretnék bekamerázni az országot. A Népszabadság rémhírei szerint, akár 15-20 kilométerenként is lehet alkalmunk mosolyogni a világ legdrágább…..
Ainult Mina 2013.01.29 12:00:56
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
Ainult Mina 2013.01.28 18:11:15
@Guybrush Threepwood, mighty pirate: Michael Mann: Szemtől szembe
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..