Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benkoo

2 bejegyzést írt és 489 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emeletes autópálya a városban, repülőtér Fóton és liget a Nyugatinál. A háború után nagyon másképpen tervezték a fővárost...
A második világháború legfontosabb szereplői a légierő repülői mellett a páncélosok voltak. A legfontosabb csatákban a győzelem  többnyire ezeken a "gépszörnyeken" múlott. A német hadsereg két külön fegyvernembe sorolta őket: az egyik a harckocsi fegyvernemet jelentette (körben forgó toronnyal és a…..
Mi köze a magyar NIKE-nak, az afrikai Tobruknak Veszprémhez? Balatonfűzfő történetéből mindez kiderül. Nitrokémia, Lőporgyár Balatonfűzfőn - forrás: alfahir.hu..
A cím alapján azonnal felvetődhet a kérdés: mi szükség van a II. világháborús német harckocsiknak a védelemre? Nos, a páncolosok iránti rajongás afféle hobbi lett a hadászat, hadtörténelem és haditechnika iránt rajongók számára és kialakultak a különböző harckocsi típusok saját hardcore táborai,…..
Mióta a magyar kormány megkötötte az értelmetlen, drága, környezetkárosító, orosz függést okozó paksi bővítésről szóló megállapodást Oroszországgal, azóta feszít a kérdés, hogy vajon kinek a kedvéért erőltetik, kinek jó ez az egész, mert Magyarországnak biztos nem.  Ma két információ is napvilágot…..
Bizonyítékot kaptunk rá: Németh Szilárd nem azért beszélt baromságokat eddig, mert ez volt a megbízatása. Honvédelmi államtitkárként tovább remekel...
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
Chris Owen írásának fordítása, mely eredetileg 2017. december 5-én jelent meg Tony Ortega szcientológiaellenes aktivista blogján Chris Owen történész megdöbbentő és részletes beszámolója egy kevéssé ismert, de igen kemény kormányzati fellépésről, melyet többé-kevésbé következmények nélkül megúszott…..
Morvai Krisztina az Orbán-szócső Magyar Időknek adott interjújában teljes egyetértéséről biztosította a sorosozó-migránsozó, szélsőségesen “nemzetállami”, határvédőnek nevezett EU-ellenes kormányzati politikát. Ezzel a lépéssel aligha nyeri el a Jobbik-vezér osztatlan tetszését, hiszen több…..
Leszalámizza a rezsim a Jobbikot is. ..
Tusnádfürdő, Kötcse, Őcsény. Kicsi települések, akárcsak Felcsút, ahonnan a magyar miniszterelnök származik. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének korlátoltságát, pitiánerségét mégis ez a négy falu jelzi a legjobban. Ilyen parányi településekről küldi ugyanis egyre szélsőségesebb üzeneteit Orbán…..
benkoo 2017.10.01 08:55:37
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: hol az önvédelem ténye? kit ért támadás? mert az még nem volt..csak magyar magyart...
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
benkoo 2017.03.18 08:33:39
@$pi$: ki nem szarja le...
Senki eddig nem kormányzott jobban, mint ahogy Orbán kormányoz, a Jobbik sem tudna − állítja Budaházy György, aki nem látja azt sem, hogy Vonáék fordulata bejött volna. A börtönből februárban házi őrizetbe helyezett, első fokon 13 évre ítélt „terroristavezér” egyébként nem hisz az erőszakos…..
benkoo 2017.02.27 23:00:01
KKBK Hajdu János és a TEK 2015.11.30 19:36:00
A közel 1200 fős Köztársasági Őrezred (KŐR) különálló szervként 2012. január 1-jével megszűnik.Ez a beolvasztásra váró testület látta el az Országgyűlés elnökének, valamint az Alkotmánybíróság és a Legfelsőbb Bíróság elnökének védelmét. Szintén a KŐR feladata a hazánkba látogató külföldi állami…..
benkoo 2015.12.03 18:37:03
@tesz-vesz: miről? nincs új lakásom úgyan ott lakom... nincs új kocsim... milyen köztörvényesről hadoválsz te? mert én nem tudok róla.
benkoo 2015.12.03 18:40:19
@tesz-vesz: az egy hiba volt.. de a többi igaz... pl. te tudsz arról, hogy a felvételen szereplő beperelt pénzre.. de nem kapott semmit sőt egy percig sem tagadta, hogy ő van a felvételen és amit mondott az hazugság... hoppá.
A macedón rendőrség tette közzé a videót, amelyen az albán fegyveres csoport tagjainak elfogása látható. A videó végén hallatszik, ahogy a rendőr megkérdezi, hogy hányan vannak összesen. Az albán férfi erre kis gondolkodás után azt feleli, hogy nem tudja. A rendőrség egy…..
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
Miért épül a Tóásó-mítosz? Amit tudunk: Tóásóékat nem kellett kimenekíteni, mert letöltötték börtönbüntetésüket. A Magyar Konzulátus bárhol a világon adhat ideiglenes útlevelet egy magyar állampolgárnak, ha az nincs neki. A terroristaváddal 6 év 10 hónapra ítélt…..
Szerintem! Bróker buli! 2015.03.31 09:59:25
Szerintem.... Szerintem mi megérdemeljük sorsunkat országosan! Mi akik egy öszödi beszédért felgyújtjuk a fővárosunk és Gyurcsányt szinte mesebeli mumus szintjére emeljük egy semmiért. Egy olyan helyzetben, mikor 17 milliárdot benyög egy Rogán, hogy valaha kapott Gyurcsány…..
Szerintem! Tóásó.... 2015.02.23 09:58:50
Napok óta nézegetem ezt a Tóásó dolgot és visszaidézem mikor 5-6 éve elfogták egy rajtaütésben. Ha jól emlékszem, a kurucinfo és baráti köre lelkesen kiállt érte, szegény, ártatlan vérükért. Most olvasom, hogy a külügy segít neki hazajutni és hős lesz lassan, aki egy…..