Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AskmeLater30

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első H145M helikopterek már novemberben megérkeztek, azóta két újabb gép szintén Magyarországra repült a gyárból. Így már négy többcélú könnyű forgószárnyas sorakozott fel december 13-án a szolnoki repülőtér hangárjában, hogy hivatalos átadási ünnepélyt tarthassanak az alakulatnál. A Magyar…..
Negyvenéves korában egy szörnyű balesetben elhunyta Olga Pronina, akit sokan Oroszország legszexisebb motorosának tartottak. Halála tragikus lett, de az is igaz, hogy sokszor és sokat kockáztatott...
Kétségtelen, hogy 2016 egy óriási mérföldkő volt az okostelefonok horizontján. A Huawei szinte megállíthatatlan előretörésével egyre inkább dacol a prémium kategóriás márkákkal és ez a tendencia 2017-ben is folytatódni látszik. Túl a Samsung botrányon és a Google első okostelefonjának, a Pixelnek a…..
Bosszantó érzés, amikor megvásárolsz egy prémium vagy közép-felső kategóriás telefont és a gyors, hatékony működés így is csak illúzió marad számodra. Az alkalmazások későn töltenek be, akadoznak a játékok és nem tudsz rajta egyszerre több feladatot elvégezni. Bizonyos  esetekben, még az email…..
AskmeLater30 2016.12.25 12:13:02
@Void Bunkoid: pont ezt akartam írni, nálam bevált :)
A New York Times lehozott pár napja egy képet, ami mára bejárta az egész világot. A kép, amit "Toroczkai Lajos" nem osztana meg soha az interneten. Ártana a politikai karrierjének. Mivel abszolút más témák érdekelnek az életben, eredetileg nem akartam több írást megjelentetni…..
AskmeLater30 2015.08.24 23:51:19
@Kikiáltás: te megharcoltál azért a jólétért, amiben most élsz? Ne gyere a nagyapáddal, ükapáddal, TE személyesen fegyverrel megharcoltál érte? Vagy más farkával a csalánt?
Időről-időre napvilágot lát, hogy mekkora összeget utaztak el az állami vezetők. Van azonban egy tétel, aminek nem nagyon jár utána sosem a sajtó, ez pedig a reptéri kormányváró használata. Az állami vezetők nem csekély része jogosult a repülőtéri kormányváró…..
AskmeLater30 2015.08.20 07:59:30
@Nzoltan: az ugye megvan, hogy most eu-s pénzen élünk? A beruházások 90% eu-s pénzen megy. Ha az nem lenne, a görögöknek is csak csókolommal köszönhetnénk. Jelenleg szó szerint nincs magyar gazdaság.
#519: 12 hülye állat sorozat! Valójában ezek közül egyik állat sem hülye, mert nem elvárás velük szemben, hogy a városi önálló életre való alkalmasságban, és problémamegoldó skillekben felvegyék a versenyt velünk. Mi viszont nagyon hülyének érezzük magunkat, ha rájuk…..
AskmeLater30 2015.08.16 20:22:23
Harmadfokú hőségriadó van érvényben kedd éjfélig. A várható maximumok 33 és 37 Celsius fok között alakulnak. El tudom képzelni, hogy ti is szenvedtek a melegtől. Itt van egy-két spúrtipp,…..
Minden kornak megvannak a kedvenc gyerekjátékai. Egy 1598-ban megjelent magyar nyelvű írás szerint akkoriban a sípkészítés volt az egyik népszerű elfoglaltság a gyerekek körében, míg a technikai fejlődésnek köszönhetően(?) napjainkra merőben átalakultak a gyerekek…..
A nyolcvanas években, amikor az Ikarus buszok, és - akkor még magyar - Globus konzervek (ezekről is lesz majd poszt - a szerk.) hada kelt útra nap, mint nap a "baráti" Szovjetunió felé, szüleink, nagyszüleink pedig Hegyeshalomnál, vagy Sopronnál álltak sorba, hogy Ausztriából hozzanak…..
Az újszülött táplálásánál természetesebb (és szebb) dolog nem sok van a világon, nagy kérdés, hogy ennek képi ábrázolása lehet-e obszcén. Vannak férfiak, akik szerint igen, és a jelek szerint nekik adott igazat a Facebook is egy nagyon érdekes vitában. Jade Beall egy…..
Mielőtt bármelyik filmről is írnék, előre leszögezem, hogy az alábbi lista leginkább az én korosztályomnak szól, vagyis annak a generációnak, amelyik a 80-as évek második felében, illetve a 90-es évek első felében volt kisgyerek. A most következő filmek ismerősek és kedvesek…..
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
AskmeLater30 2015.02.11 08:31:24
Az állati horrort elszabadító ősbűn a természet elleni emberi erőszak. A fenyegető természet a hetvenes években vált az amerikai horrorfilm egyik meghatározó témájává: a közbeszédben a hatvanas évek végétől jelen lévő ökológiai válság, az ózonlyuk felfedezése 1974-ben…..
Füstleves Étteremben 2014.12.26 06:39:00
Ti szerettek éttermekbe meg kávézókba járni? Én nagyon. Nem kell öregnek lenni ahhoz, hogy valaki emlékezzen: milyen volt, mikor még lehetett dohányozni ezeken a helyeken.  Mikor még én is dohányoztam, természetes volt, hogy étteremben evés előtt, és evés után cigarettáztam.…..
Mindenki szereti a játékokat. A jó játékokat meg pláne. Az ezredforduló környékén hatalmas változások jelentek meg a konzolos, illetve PC-s játékiparban, főként a kinézet és a játékmenet terén. A grafika mondhatni csúcs volt, a számítógépekbe már komoly alkatrészek kellettek, hiszen nem lehetett…..
AskmeLater30 2014.11.20 14:31:57
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
Suzanne Collins világsikerű regénytrilógiájának első darabja, Az éhezők viadala, számomra is nagy könyvélményt jelentett, a belőle készült filmadaptáció pedig lenyűgözött. A második kötet, a Futótűz összességében már nem jött be annyira, mert számomra a regény…..
A héten érkezik Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész, így lelkileg már készülhetünk arra, hogy sok baráti beszélgetésben előkerül majd témaként. Összegyűjtöttünk néhány infót, amiket bedobálva minden Katniss-hívőt levehetünk a lábáról. 1. A The Hunger…..
AskmeLater30 2014.11.19 09:24:09
@paráznabillegető: hát ha szerinted heppiend a könyv vége, akkor valamit félreolvastál.
Majdnem felborult az az utasszállító repülő, amelyik az O’Hare repülőtéren akart landolni Chicagóban, szombat este. A szelek városa ismét rászolgált nevére, ugyanis a 70 kilométeres szélben csak féloldalasan tudott leszállni a gép, ezt a repülési formát „ráknak” hívja…..
Techstory Léghajók, csak úgy :) 2014.10.23 22:26:25
Egy barátom olvasta a múltkori léghajós posztomat, és küldött néhány képet az USS Akronról és a Macon-ről. Én sajnálnám ezeket nem megmutatni, plusz "ha már, akkor..." alapon gyűjtöttem még képeket a többi amerikai léghajóról. Hát akkor, felszállás :). R-38…..
Az Imagine Dragons együttese még valószínűleg nem koncertezett a szöuli világbajnoki stadionban, most vasárnap azonban ez is megváltozik. A 2008-ban alakult rockbanda írta ugyanis a League of Legends világbajnokság himnuszát, amit a vasárnapi döntő felvezetőjeként élőben fognak…..
AskmeLater30 2014.10.19 08:37:49
Már szinte közhelyes a Facebook alapítójával, Mark Zuckerberg-el példálozni, ha a huszonévesen sikeres és gazdag managerekről van szó. Ő mindössze 23 éves volt, amikor megalapította céget és ma több mint 11 milliárd dollárja van. És még mindig csak 30 éves. A brit Guardian…..
AskmeLater30 2014.10.19 08:24:33
@chepunk: mielőtt megkapom a kiosztást: én teljes joggal tartom őket ingyenélőknek, mert sosem volt hitelem. Igaz, kisebb a házam, mint a szomszédé, az autóm is elmúlt már 6 éves, de ezt termelő munkával értem el, nem mások kisemmizésével.
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..