Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manuel_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időutazás, űrutazás, virtuális valóság, békés űrlények, békétlen űrlények, robotika: csupán tíz, a Magyarországon legnagyobb érdeklődést kiváltott sci-fik rangsorában egymást követő film prezentálja a műfaj összes hálás témáját. Az 1979-ig visszanyúló…..
A TV2-re egyetlen aspektusból mondható csak az a jelző, hogy zseniális: a konkurens csatornán megbukott sztárok átcsábítására. Legújabb húzásuk R. Kárpáti Péter azaz Berényi András leszerződtetése lesz a Jóban Rosszbanba - legalábbis a Blikk híre szerint. A BK-ból…..
Ha William Fitchner neve nem díszelegne ott eme fejszerkezet mellett, akkor nehezen lehetne ráismerni, és azt sem tartom valószínűnek, hogy Tom Wilkinson kapott már korábban karakterplakátot a filmtörténelem során (ez utóbbiért klikk az "elolvasom"-ra!). BUTCH CAVENDISH (William…..
Mint egy jóféle xenomorph, úgy Ridley Scott Alien-prequelje is szép kis transzformáción ment keresztül, mire elérte a mozivásznat: levedlette címét, lazított a kapcsolatokon, új helyszínre költözött és még befejezését is nyitva hagyta. Forrongott is rendesen a rajongói bázis:…..
A Disney nagy reményű produkciója egy nappal az amerikai bemutató előtt, azaz csütörtökön már látható a hazai mozikban. Most kiderül, a stúdió illetékesei kikre adták áldásukat a magyar szinkronhoz. James Franco – Fekete Ernő. Francót a Pókember első részében Dévai…..
manuel_ 2013.03.05 14:33:13
@Takács Máté: hogy hogy a jó élete sikerült elsiklanom felette....köszönöm szépen. :)
Márciusban mindig tapasztalható némi mozgolódás az amerikai mozikban, ám ez most csak a forgalmazókra korlátozódott: a nézők ugyanúgy távol tartják magukat a filmszínházaktól, mint az év első két havában. Ennek legnagyobb károsultja 2013 első nagy látványparkja, Az…..
Igaz, hogy a VFX-ipar döglődik Hollywoodban, de ez nem akadályozza meg a mesterembereket abban, hogy halottakat támasszanak fel - ezúttal Audrey Hepburnt, aki egy csokireklámban tér vissza CGI-formában. Hogy hogyan, arról itt olvashattok részletesen. Sajnos maga a reklám területkódos…..
Valahol, valamikor még dokumentumfilm fog készülni arról az elképesztő szerencsétlenkedésről, amit a DC jogaival rendelkező Warner Bros. művel. Néhány hete még az volt a hivatalos álláspont, hogy az Igazság Ligája 2015-ben letámadja a mozivásznakat. Ezt követte a hír, hogy az…..
Geekblog Kong! Kong! Kong! 2013.01.30 06:00:00
King Kongnak volt egy albínó fia, beleszeretett egy nőstény gorillába, megküzdött saját robotképmásával és Godzillával, meghalt, kómába zuhant, feltámadt, épp csak nem klónozták (még). Nem semmi, ahhoz képest, hogy Ernest B. Shoedsack és Merian C. Cooper eredeti King Kong…..
aeon flux trailer: top gun (1986) 2013.01.24 08:45:00
A tavaly augusztusban elhunyt Tony Scott kultikus filmje hat napra újra a mozikba költözik, persze az IMAX 3D változat a jelen állás szerint elkerüli hazánkat. Ti kinyitnátok a pénztárcátokat, hogy felcsendüljön moziban a Take My Breath Away, miközben egy közepes, ugyanakkor…..
manuel_ 2013.01.24 13:54:45
@doggfather: még hogy nem homoerotikus... :)
www.youtube.com/watch?v=ekXxi9IKZSA