Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artu6

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    – Na, akkor jó a szombat este? Én Simivel, te Áronnal. Csak négyen mennénk.  Menti hirtelen prüszkölt egyet, mert félrenyelte a reggeli kávéját, annyira váratlanul érte a kérdés. De hát mit is várhat Izától… barátnője gondolatai többnyire előírt pályagörbe nélkül száguldoztak. Egy perce még…..
Kisnovellák Oda-vissza 2023.09.07 12:46:01
Össze menekült. Átrohant két párhuzamoson – majdnem összetörte magát –, utána keresztülverekedte magát egy fura kacskaringón, viszonylag könnyedén. Kifújta magát és körülnézett. – Óvatosabbnak kell lennem. Ha így rohanok, könnyen céltábla maradok. Meg is sérülhetek. Szép lassan kikerült néhány…..
Kisnovellák Szörnyek tengere 2023.09.07 12:11:55
 Ezzel a résszel sehogy sem boldogult. Már két napja próbálkozott, de Demargedon és Hypertosi nem bírtak egymással. Márkó a Demargedonnal volt, ami eggyel erősebb is volt a tosinál, mégsem tudta legyőzni. – Egy spéci kardcsapás vagy egy tűzgolyó? Valami megoldást elő kéne már ásni, különben mindenki…..
Kisnovellák Érkezés 2023.09.07 11:59:28
  Ez vajon melyik lehet? Oké, látom, most már tuti biztos, hogy a Tejútrendszer. Itt is milliárdnyi csillag és bolygó van… vajon hová kerültem?  Körülöttem van egy kis jövés-menés, talán abból megtudok valamit. Fülelek rendesen. - Milyen nap van ma? – hallom épp. – Hoppá, nap! Lássuk csak, aha, az…..
Kisnovellák Megálló 2023.09.02 16:02:32
A szünidő lezárásaként, de legkésőbb szeptember vége felé szemügyre vesszük az udvart és a kertet. A nyári vigasságok mindig jelentős nyomokat hagynak maguk után: ki kell pucolni a grillsütőt, le kell mosni a székeket, át kell gereblyézni a homokozót és össze kell szedni minden fellelhető autót,…..
Kisnovellák Fűzés 2023.09.02 11:34:01
- Anyaa! Légyszi, vidd kii!  A feladat egyértelmű. A lányom akkor nyújtja így a szavakat, ha pókot lát vagy egy bogár téved a szobájába. Bogár lesz. A póknál az apját hívja. A nyolclábúakkal paktumom van: ők fent laknak a plafonon, mi lent a földön. Tiszta sor. Tényleg egy bogárról van szó,…..
Anglia mázlista: egyrészt van egy Jane Austen-je(ja), másrészt a könyvek világát életre is tudja kelteni, megannyi nagyszerű helyszín birtokában. A szerencsésebb Austen-rajongók el is látogathatnak a forgatási helyszínekre és egészen biztosan van olyan hölgy, akinek a kezét ugyanúgy az "Apolló…..
Elérkezett a Hungary's Got Talent utolsó kiadása. Balázs simabőrű (és csúf) lett, Márkónak kisimultak a fürtjei, a nyertesek simán hozták a zsűri által elvárt eredményt. Részletek hajtás után. Nyitány Kivételesen nem összefoglalóval vagy felkészüléssel kezdődik,…..
Három csapat, kilenc ember, őrületes izgalmak! Lássuk, milyen egy középdöntő kis hazánk legnagyobb szakácsversenyében! Emlékeztetőül: zöld csapatban Kányalánya, András és Péter, kék csapatban Sancho, Goldenboy és Lilla, sárga csapatban Kálmi, Attila és Marci. Az első…..
hogyvolt Bosszú 2x03 - Bizalom 2013.02.28 13:00:00
Ott folytatjuk, ahol múlt héten abbahagytuk: Emilyt a Japánból szalajtott edzőtársa menti meg az ősz hajú gyilkos karmai közül. Emily mondjuk nem annyira hálás a mentőakcióért, mint azt várná az ember, de neki nem kell óvóbácsi. Közben a Grayson kúria erkélyéről Daniel, és…..