Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prin Table

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallgatói érdek Vak ló vágtája 2013.02.21 11:14:42
Tegnap tovább folytatódott az ELTE BTK HÖK elnökének ámokfutása. Mikor azt gondolná a gyanútlan szemlélő, hogy ennél mélyebbre nem lehet süllyedni, akkor a feltűnési viszketegségben szenvedő Garbai elmondja a televízióban, hogy ő bizony feljelentést fog tenni ismeretlen tettes…..
prin Table 2013.02.22 06:22:51
Miért ne tenne feljelentést Garbai ha egyszer sokszorosan bűncselekmények történtek ebben az ügyben?

Ebben az ügyben, aminek Garbai a SÉRTETTJE, hisz ő pont azok egyike, AKIT listáztak, akinek a személyes adataival visszaéltek, az internetre kitették a telefonszámát, email címét. Tehát ha megvalósult a személyes adattal való visszaélés bűncselekmény akár az ATV akár mások részéről akik kezelték továbbították, egymásnak küldözgették mások személyes adatait... Akkor ennek a bcsnek Garbai a sértettje teljesen egyértelműen.

Ezért egyúttal nevetséges a politikailag meglehetősen szélsőséges egyetemi vezetés dörgölőzése a HaHa-hoz és pártpolitikai alapon a balliberális sajtóhoz és pártokhoz.

Az is érdekes amikor is egy 2008-9-es AKKORI gólyákról vezetett lista miatt akarja "megvédeni a hallgatók adatait", most így 2013-ban azzal, hogy felfüggeszti a HÖK-öt. Hogy is "véd meg" egy 2009-ben megtörtént eseménytől egy 2013-as teljesen más emberek ellen elkövetett bosszúakció?

Nagyon úgy tűnik, hogy valakinek elborult az agya leszállt rá a balliberális köd, erre nem lehet mást mondani.

Ennél az lehetne még viccesebb, ha a kormány felfüggesztené a rektort, az előző rektor cselkedetei miatt.

Az ügy röviden összefoglalva:

- Bíróság által semmi nincs bizonyítva jelenleg
- Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet
- Az internetre feltett "lista" 2009-ben keletkezett
- A 2009-es Hökösök már rég nincsenek a HÖK-ben.
- Valamiért a 2013-as Hökösöket támadják, gyalázzák az ügy kapcsán, bár közülük többen gólyaként az áldozatai, nem az elkövetői voltak a "listázásnak".
- "Furcsa módon" az eset röviddel azután történt, hogy a 2013-as (tehát a 2009-es listázásban gólyaként részt nem vehető) Hökösök bírálni merészelték a HaHa-t, a HaHa párti oktatókat és áttételesen a rektort is
Teadélután Nem az én nevemben 2013.02.17 14:51:48
Egyetemfoglalás. 2013 02 15 20 23. Hétvége, menni vagy maradni from Ádám Csillag on Vimeo. „Melyik szabályzat milyen pontja alapján kell lekapcsolni az áramot szombat déltől hétfő hajnalig?” – kérdezi az „egyetemfoglaló” az ELTE-BTK-n Pál Ferenc dékánhelyettestől, és…..
prin Table 2013.02.18 02:34:14
@Negyvenértelmiségi: Én csak azt nem értem, hogy a HaHásokból miért hiányzik ennyire a minimális szociális érzékenység és társadalmi szolidaritás. És miért ilyen aljasok?

1. Senkinek nem lehet megtiltani, hogy külföldre menjen és ott vállaljon munkát akár ötszörös, tízszeres bérért *
2. Viszont az felháborító pofátlanság, hogy ezek a magyar szemmel immár dúsgazdag, ötszörös tízszeres fizetésért dolgozó emberek, még azt a minimális összeget SEM akarják visszafizetni, amibe a taníttatásuk került.

PONT AZÉRT akarják eltörölni a hallgatói szerződést a hahások, meg az egykori bankárkormány, milliárdoskormány maradványai, hogy a gazdagok járjanak jól. Ezek a gazdagok ötszörös tízszeres bért akarnak keresni, ebből Magyarországon egy fillért sem adózni. Még azt az abszolút MINIMUMOT sem teljesíteni, hogy sokszoros fizetésükből AZT a pénzt visszaadják, amit a fizetésük tizedéből tengődő magyarországi szegények adtak össze, hogy nekik ingyen legyen a tanulás.

A hallgatói szerződés eltörlése egy olyan adomány lenne gazdagok részére, akiknek pont hogy SEMMI szükségük nincs rá.

Elég legyen a szupergazdagok támogatásából, NEM őket kell támogtani, hogy mindenük meglegyen, és Londonban az így megspórolt, pénzből menjenek +1 nyaralásra!
Mostanra sikerült több részre osztani a felsőoktatás diákságát. A hallgatók hivatalos érdekképviselete - a HÖOK mellett – 2006 óta megjelent a Hallgatói Hálózat, aktivizálta magát a Fidelitas (vagy aktivizálták őket) , és – félve a lemaradástól - a Jobbik is gründolt…..
prin Table 2013.02.15 00:02:02
"A hökösöknek szembe kellene nézniük a ténnyel: hallgatók nélkül nem lehet érdekképviseletet csinálni."

Ez vicces tekintve, hogy a HaHa, nemhogy a hallgatók nélkül, hanem egyenesen a hallgatók ELLEN képzeli el az "érdekképviseletet".

Gondoljunk csak erre és más számos esetre:

jobbegyenes.blog.hu/2013/02/12/bazisdiktatura_avagy_cicero_sztalinka_es_a_haha

"A Haha úgy döntött bekeményít, és Sztálinka ultimátumot adott: hagyjuk el a termet, és nem érdekli a jelenlévők mit akarnak, mert az lesz, amit ő mond. Az ellenálló „kormánybérencek" közül valaki felvetette, hogy szavazzák meg a kérdést a teremben ülők, elvégre ezt a HAHA elismeri legitim véleménynyilvánításként, de valahogy a bázisdemokrácia apostolai nem voltak vevők az ötletre."

Ez a stílus pontosan a HaHa maga.

A más véleményen lévő hallgatók leszarása, agresszív, támadó magatartás velük szemben. A hallgatók ELLEN történő cselekvés.
prin Table 2013.02.16 01:10:42
Olvasónk tanulságos beszámolója a Hallgatói Hálózat tegnapi - és ma is folytatódó - egyetemi blokádjáról, és a lépten-nyomon "demokráciát" követelő szervezet nem éppen demokratikus módszereiről.  A minap leckét kaptunk demokráciából. De nem ám akármilyet: a…..
prin Table 2013.02.13 19:10:52
@halvanyelo: Ez az ember tökéletes példáját adja a Hahásoknak.

halvanyelo. Érdemes elolvasni.

Őrjöngve, eszét vesztve mocskolódik és anyázik, a poszthoz egy szava sincs. Nem cáfolja Sztálinka viselkedését egy pillanatig sem. Nem mondja, hogy ők nem ilyenek.

Nem mondja hogy ők demokratikusak, elfogadják a szavazás eredményét akkor is ha az az, hogy az órát folytatni kell.

Nem érvel, csak üvölt, vagdalkozik.

És hazudozok is halvanyelo.

Például "egyetemi hallgatók bázisdemokratikusan szerveződő csoportja "-ról beszél. Holott pont most bizonyosodott be, hogy a hazug antidemokraták (HaAn) csak addig tartják tiszteletben a szavazások eredményét, ameddig az jön ki belőle amit eredetileg is akartak. Ez nem demokrácia, és ennyiben mindenképpen pontos "Sztálinka" megnevezés az eredeti posztban.
A sajtóhírek szerint távozik posztjáról az oktatási államtitkár és helyére az ELTE volt rektora, Klinghammer István kerül. Ha a kormányzati kommunikációban valaki azt hiszi ezzel majd lecsillapodnak a kedélyek, az nagyon téved. Hoffmann Rózsa nem oszt, nem szoroz és ahogy…..
Ez nem tartott sokáig, újra a zsidózó magyarok pártján az MLSZ. Újra lehet focipályán az ellenfél himnuszát kifütyülni, hátat fordítani és letolt gatyával mocskoszsidózni, kicsit mussolinizni, indulavonatozni. Újra lehet palesztin és iráni zászlót magunkra ölteni, hiszen…..
Nem-nem, most nem a Párbeszéd Magyarországért nevű mandátumrabló LMP-szakadár platformról/kft.-ről/pártról fogok szólni, hanem egy meglehetősen általános jelenségről. Arról, hogy már az ellenkező politikai szekértáborokba lassan-lassan besoroló fiatalok sem képesek normális…..
prin Table 2013.02.12 22:58:29
"Szerencsétlen ügy, hogy emiatt frakció nélkül maradtak, de mandátumrablónak nevezni a kilépőket otrombaság. "

Tagadni az igazságot az otrombaság. Hazudozva mandátumtolvajokat védeni aljas módon, az otrombaság.

Hazug módon azt állítani, hogy nincs olyan norma, hogy a "képviselőnek" kéne képviselnie a pártját és ezen keresztül a választóit, otrombaság.

Ezt a normát, ostoba mzoltan ugy hívják: demokrácia. Könnyű belátni, hogy a demokrácia sérül, hogyha a képviselők ellopják a mandátumot. Vegyünk egy egyszerű példát.

2014-es választás, eredmény: 200 fős parlament: Fidesz 60 képviselő, jobbik 40 képviselő, LMP 20 képviselő Együtt 20 képviselő MSZP 60 képviselő.

30 MSZP-st csak a lopás, meg a pozíció érdekli, ezért átülnek a Fideszbe, nem hajlandóak tovább az MSZP-t képviselni, miután államtitkárok, miniszterek polgármesterek lesznek. 20 Jobbikos szintén átül a Fideszbe mert megígérik nekik a kemény fellépést a cigánybűnözés ellen. Ebben az elképzelt helyzetben a Fidesz alakít kormányt 110 fős frakcióval, holott a választók nem erre szavaztak. A demokrácia alapelve, hogy a képviselők nem véletlenszerűen ülnek ide-oda ajánlatok és pénz alapján, és lopkodják a mandátumot.

A választók úgy akarták, hogy az LMP-nek legyen X képviselője és frakciója. A mandátumtolvajok pedig a választók akaratát telibe szarták és megmásították azt az állapotot, ami a választásokon létrejött.

Ennél aljasabb, ocsmányabb árulást nehéz elképzelni.

Ja igen, persze a mandátumtolvajok teli pofával ordítva követelték a mandátum visszaadását, amikor "Az LMP el-SZDSZ.esedése miatt" lépett ki még 2010-ben egy képviselőtársuk.

Szar emberek ezek, ezt kár vitatni.
Történt egy szép, havas februári délelőttön, hogy a Hallgatói Hálózat orcáján csúnyán elkenődött a „független egyetemista érdekképviselet" amúgy is elég gyatrán felmázolt sminkje. A Jobbegyenesen ugyan mi már egy ideje tépjük a szánkat, hogy itt bizony csúnya átverés…..
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
prin Table 2013.02.11 23:58:18
@Schindlеr Pistája: Jogászkodni próbálsz de pofára esel. Mint mondtam ezek az akciók jóval csőd előtt történnek, nem amikor már bekövetkezett a csőd.

Egy szállító csak akkor értesül a csődről amikor bejelentik.

De egy cégvezető aki legjobban ismeri a saját cégét, saját piacát, saját helyzetét, akár évekre előre, de hónapokra biztosan, ki tudja számolni, hogy mikor fog bajba kerülni a cég. És akkor megkezdheti dörzsölt módon a "vagyon kimentését" a cégből. Jóval a csőd előtt, tehát csődbüntettről szó sem lehet.

Amúgy meg ki tudja meg ezt, ha jó kapcsolatai vannak mint oligarcha és Offshore cégeket használ a vagyon kimentésére?

Akkor aztán sosem jutnak a pénz nyomára...
prin Table 2013.02.12 00:06:17
@Könnyen elkaptuk, uram!: "Tehát nyugodtan fel lehet jelenteni Bajnait"

Már miért lehetne feljelenteni Bajnait? Gondolod hogy ő lenne olyan hülye hogy a saját bankszámláját, saját nevét használná bármihez is amit el akar érni? Nem olvastad kicsit fentebb? Neki még offshore cége SINCS. Csak a szüleinek van. És nem offshore hanem ciprusi cége.

Bajnai személyesen miért is intézne el bármit is? Neki számtalan ismerőse, kapcsolata van, ha valamit el akar intézni, ezeken keresztül el tudja.

Olyan ez mintha egy nagy nyomozás után Joszip Tot-ot állítanád bíróság elé és jól elítélnéd. Az értelmi szerzőt meg nem fogod tudni elítélni, mert ő a háttérből irányít, mozgatja a szálakat, a büntetőjog szempontjából végig árnyékban marad. Vagy szerinted akkor Joszip Tot ügyben is minden rendben volt?????? Hisz nem ítéltek el senkit??????

Ezért szánalmas és nevetséges ez a mosdatás és mentegetés :"Nem zárták börtönbe tehát biztosan bűntelen szent lélek!"

"Az nem lehetséges hogy voltak/vannak olyan jogi kiskapuk, amiket oligarchák ki tudnak használni a jogilag támadhatatlan fosztogatáshoz, kisemmizéshez! Ez Magyarországon elképzelhetetlen, abszurdum, pfuj!"
prin Table 2013.02.12 00:12:55
@Indriq: Igazatok van mindenben. 100%-ig.

Magyarországon minden mindig a lehető legerkölcsösebben legszentebb módon történik az üzleti életben.

Elképzelhetetlen az, hogy egy dörzsölt oligarcha kisembereket semmizzen és fosszon ki, ez NEM LEHETSÉGES.

Az aljas jobbnáci atlatszo.hu pedig Bajnai Gordont ezt a szentélető embert oligarchának nevezte.

atlatszo.hu/2012/10/15/kis-oligarchatarozo-bajnai-gordon/

Ez egy aljas karaktergyilkosság volt!! Jobboldali ármány!! Egy szent embert így bemocskolni, aljasság!!!!

(atlatszo.hu
Főszerkesztő: Bodoky Tamás
Főszerkesztő-helyettes: Mong Attila )

ezek az Ultrajobboldaliak ártani próbálnak a Gordonnak!!!!

Visszaverjük!!! Megvédjük!!!

ÉLJEN BAJNAI!!!

ÉLJEN BAJNAI!!!
A KARD értesülése szerint az eheti gyulai Fidesz-frakcióülésen szóba került a párt választási stratégiája, amelyben a kormányzati "sikertörténetek" sulykolása mellett figyelmet fordítanának a stílusra is: kevesebb arc, kevesebb arrogancia jobban állna nekik, ezt ők is tudják.…..
prin Table 2013.02.10 20:01:54
"jóval megelőzte 2005-öt, amikor Sólyom Lászlót épp a Fidesz - a mostani köztársasági elnök által vitt nyerő taktikával, az akkori baloldali-liberális parlamenti többség ellenében - választotta meg köztársasági elnöknek. Akkor mintha mindaz, amit ma Kövér úr Sólyom szemére vet, nem lett volna probléma. 2005-ben lelkesen, a jogállam győzelmeként ünnepelték Sólyom megválasztását,"

Már megint hülyeséggel érvelsz, hisz semmi ellentmondás nincs a két dolog között.

1. Sólyom alkotmánybírói tevékenységében sok ostoba dolog volt, ami kárt okozott az országnak. "Láthatatlan Alkotmányról" - amit csak ő lát - történő őrült hablatyolás. Hatalommánia, az AB többnek gondolása, mint ami, leírt szöveggel ellentétes értelmezés, tényleges rendszerváltás, és elszámolás ellehetetlenítése. Neki kulcsszerepe volt abban, hogy a rendszerváltás végül abban a csődtömegben csúcsosodott ki, ami a 2010-es választási eredményben értelmezhető. Itt a választók több mint 70%-a szavazott a Jobbik, illetve a Fidesz pártokra (ez ugye jóval több mint kétharmad...), és számolt le az addig kialakult csődtömeggel. Ez tagadhatatlan, akkor is, ha rosszat gondolsz, a Fidesz kormányzásról, de elhazudni nem kéne, hogy előtte csőd volt politikai értelemben.

2. Ettől még Sólyom lehetett volna jó köztársasági elnök, akinek olyan nimbusza van, hogy újraválasztása automatikus, puszta formalitás. Ehelyett Sólyom megbukott mint KE, és még jelölt sem volt 2010-ben, hisz senkinek sem kellett MÉG AZ ELLENZÉKNEK SEM. Egy bukott, sértett ember.

Tehát semmiféle ellentmondás nincs itt, minden egyes állítás igaz.

1. Sólyom nagy hibákat követett el az AB-n
2. Sok jót is elkövetett az AB-n
3. 2005-ben helyes döntés volt ŐT megválasztani SZILI KATALIN HELYETT
4. Lehetett volna JÓ KE, akkor is ha az AB-n szar volt kettőnek semmi köze egymáshoz
5. Végül KE-ként is megbukott és mostanra egy sértett, bukott politikus méltatlan személyeskedése az amire képes

Minden egyes állítás igaz és semmi, de semmi ellentmondás nincs köztük, hiába próbálod izzadságszagúan bizonyítani, hogy de igenis, ha jobb volt mint Szili 2005-ben, akkor tessék 2013-ban is szeretni! Csak hát semmi köze kettőnek egymáshoz.

Amit még elfelejtesz, hogy maga a SZDSZ, az SZDSZ-es lét minden terhével, még ez a féreg párt SEM volt hajlandó megszavazni Szili Katalint, ezáltal ők is közreműködtek Sólyom megválasztásában még azon az áron is, hogy saját kormányukba rúgtak egy emberest.

Az egyetlen amit levonhatunk mindenből, hogy Szili Katalin MSZP-s pártember jelölése hiba volt, nem csak azért mert látványosan alkalmatlan személyt jelöltek, hanem azért is mert PRECEDENST teremtett pártpolitikusok jelölésére, így már senkinek EGY SZAVA SEM lehetett, ha később is jelölnek pártpolitikust KE-nek.

Ennyi.
prin Table 2013.02.10 20:36:54
@komplikato:
"Ezek szerint CSAK azért készült az új "alkotmány", hogy a félműveltek és a jogból tök hülyék félreértésén segítsen??? "

Nem. Korábban azért tartották meg az 1949-es évszámot, hogy így emeljenek jogi eszközökkel, hatalmas szobrot és emlékművet Rosenfeld (rákosi) Mátyásnak és az ő alkotmányának.

Akik az 1949-es alkotmány mellett álltak, valójában a Rosenfeld(rákosi) féle kommunista és zsidó klikk rémuralmát akarták felejthetetlenné, az állam alapjává tenni. Hogy a nem kommunista magyarok örökre megtanulják, hogy ki az úr itt, mihez kell tartaniuk magukat.

No ennek lett vége nemrég, ennyi történt.
prin Table 2013.02.10 20:44:22
@komplikato: ""... de elhazudni nem kéne, hogy előtte csőd volt politikai értelemben."

Mekkora rohadt mázlink van, hogy most minden olyan fellendülőben van, hurrá megmenekültünk! :D"

Nincs összefüggés. Bár nem politikai példa, de Argentina gazdasági értelemben egyértelműen csődbe jutott, a 2000-es évek elején.

Teljesen függetlenül attól, hogy a csőd utáni Argentin kormányzást jónak vagy rossznak értékeled, elhazudni, hogy csődbe jutottak, nincs értelme.

Ezért nem értem, amikor van olyan aki még mindig megpróbálja elhazudni a balliberális oldal teljes politikai csődjét 2010-ben.

Történelmi léptékekben akkor tudjuk ezt a politikai csődöt felfogni, ha belegondolunk:

Az elmúlt 65 évben SOHA nem fordult még elő, hogy a balliberális oldal a parlamenti helyek kevesebb mint 20%-ával rendelkezzen.

CSAK 2010-ben, az említett politikai csőd miatt, SOHA máskor.

Mivel magyarországon a hatalomban az egyharmad gyakorlatilag vétójogot ad minden fontos kérdésben, így Magyarország teljes lényét, struktúráját, kultúráját az elmúlt 65 évben csak és kizárólag balliberálisok határozták meg. Mindig megvolt vagy a diktatórikus hatalmuk a magyarság felett, vagy pedig a vétójoguk, hogy semmi se történhessen, amihez nem járulnak hozzá.

Tehát 2010-ig mindent meghatározhattak a saját sájízük szerint. Ezért volt egy történelmi vízválasztó a 2010-es választás, mert olyan változást hozott, amire az elmúlt 65 évben soha nem volt példa, és ez letagadhatatlan történelmi tény.
Ahogy azt várni lehetett, az LMP kettéoszlott a hétvégi kongresszusukon. Túl nagyok voltak a törésvonalak a párton belül, így nem is maradt más megoldás talán. A párt szakadár szárnya hisz abban, hogy majd az Együtt 2014-en belül úgy tudják alakítani az erővonalakat, hogy az…..
prin Table 2013.01.29 21:25:20
@Fabius: Jól van hülye Fabius, hazudozzál még itt, hamisított Medián felmérésekkel.

Tudod te mi a Medián, te barom?

Ez bizony KARÁCSONY GERGELY CÉGE.

Tudod ki ő? A kilépett szakadárok egyik vezetője...

Arról nem beszélve, hogy hazudsz is, hisz az a kérdés kurvára nem arról szól, amit te hazudtál...

"Közös ellenzéki jelölt" -az a jelen helyzetben nem egy valós dolog, Jávorék azt akarják, hogy az LMP önállósága szűnjön meg és legyen egy talpnyaló, az E14 alatt (aminek most a teljes támogatottsága írd és mond, 7% - ra csökkent 22-ről, azaz totál kifingott).

"Közös ellenzéki jelölt"-et a legkönyebb úgy megvalósítani, hogy a legtöbb körzetben az MSZP indul a választásokon ellenzéki oldalról és mindenki rájuk szavaz. Néhány esélytelen körzetben majd indítanak falból néhány LMP-st és E14-est meg DK-st, de olyan körzet, ahol a baloldalnak van esélye nyerni, csak MSZP-s fog kapni.
prin Table 2013.01.29 22:45:08
@Fabius: Mindenkinek olyan stílus jár, amit megérdemel. A te hazudozásodról az LMP szavazótáboráról ilyen válasz járt ki.

Fönt már írta más is, hogy az LMP szavazóinak többsége ELUTASÍTJA az MSZP-t, és a vele való együttműködést ennyi. Továbbá azt is tudjuk, hogy E14 meg az MSZP-vel készül közös kormányzásra.

Hogy te képtelen vagy összetenni a két tényt, az a te szellemi fogyatékosságod.
Szamárpad Fogadott pro(vo)kátorok 2013.01.29 11:56:03
Független. Civil. Ez ma annyit tesz: radikális baloldal által irányított. A Hallgatói Hálózat, ismertebb nevén a HaHa csak ironizál azon, amit a Magyar Nemzet tegnapi számában felderített: radikális baloldali szervezetektől kaptak segítséget ahhoz, hogy itthon tüntessenek, hatpontos követeléseket…..
Az utóbbi hetekben meglehetősen sokszor hangzott el az a határozott állítás különböző sajtótermékek részéről, hogy az LMP, a maga különutas politikájával nem csinál mást, mint megakadályozza a kormányváltás lehetőségét. Merthogy ugye, ha összeadunk minden baloldali…..
„Jávor Benedek az ATV Startban úgy fogalmazott: a Párbeszéd Magyarországért Platform kormányváltást akar, de az MSZP-vel való kormányzásban „bennragadni” nem – ezért kompromisszumos (!) javaslatot terjesztenek az LMP kongresszusa elé. Eszerint a baloldali kétharmad…..
prin Table 2013.01.25 18:09:05
@flort: "És még valami: a szélsőségek megerősödése erősen korrelál a gazdasági mélyrepüléssel "

Te ostoba balfasz, hát mikor erősödtek meg? Csak nem Gyurcsány-Bajnai kormányzása alatt???? 2006-2010 között...

2.2%-ról 17%-ra, négy rövidke év alatt???

Normális vagy te? Ezeket az időket várod vissza amikor a Jobbik támogatottsága ilyen ütemben növekedett?

Neked újra MSZP-s elkúrás kell?

Néha úgy látom, hogy annyi sok balfasz van ebben az országban, hogy lesz itt még a Jobbik 40%-on.

Mert egy 2014-es MSZP-s győzelem és utána következő iszonyatos elkúrás (Böszméstől mindenestül- mert ennyi idő alatt baszod, addig nem jutottak el, hogy Gyurcsány NEM KELL) pontosan ezzel a következménnyel fog járni.

Ahogy az a múltban is történt.
Vendégszerzőnk, br.robert posztja November végén valami feltűnt a feleségemnek az utcai öltözködésemben. Bár az utóbbi három télen pontosan ugyanígy néztem ki, mégis megjegyezte:„Nem gondolod, hogy a kinézeteddel rossz asszociációkat váltasz ki az emberekből?” Eddig…..