Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polarbee

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden megy tovább. Csináljuk, ahogy tudjuk, ti meg nézitek, ahogy tudjátok. Utóbbiért hálásak vagyunk. ..
Nem volt rossz a 6 évvel ezelőtti visszatérés se, ez viszont simán az egyik, legjobb lemezük.  everything is alive by Slowdive..
Ez a nap is eljött, ahogy elfog jövőre is. Köszi mindent.   ..
Ez a két arc két éve kiadott egy olyan gyönyörű lemezt, aminek simán ott a helye az anarcho-punk klasszikusai között. Most pedig megint. Amit itt leírtam, az továbbra is igaz. Őszintén oda vagyok értük.    SOS by Straw Man Army..
11 CD-nyi hangzóanyag, újrakevert stúdióalbumokkal (Black Tie White Noise, The Buddha of Suburbia, Outside, Earthling, Hours), egy mostanáig hivatalosan kiadatlan koronggal (Toy), a Bowie at the Beep koncertlemez öt dallal megtoldott változatával, és egy csomó más finomsággal. Egyedül azt sajnálom,…..
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Na, ez is nagyon fasza lett, megint. Koncert is lesz.   Hypnos by Xeno & Oaklander..
polarbee 2019.03.21 11:07:18
Egy kicsit déjà vu érzés fogott el, amikor elkezdtem írni ezt a cikket. Régebben volt alkalmam kipróbálni a Blitzwolf fülhallgatóját, a poszt hozzászólásai között pedig egyikőtök megkérdezte, hogy lesznek-e Xiami fülhallgató tesztek is? Így a jogosan felmerült kérdést megválaszolva és ráébredve,…..
Egy találós kérdés. Ki az: a német nem apraja? Sonnborner by Nadja ..
polarbee 2018.09.05 08:30:43
A neo-pszichedelikus agymállasztás, a táncolós, dögös, kemény post-punk mosódik itt egybe, méghozzá kifejezetten lenyűgöző módon és modorban. Elsőre nem teljesen értettem, hogy mi a fasz is történik, aztán azon kaptam magam, hogy ez a lemez simán felemésztette az elmém. Legyalulja az agyad,…..
Ez nem a nagy kedvencünk, a kanadai Spectres, ám könnyen válhat azzá. Mármint kedvenccé, ugyanis a bristoli csapat Sonic Youth / My Bloody Valentine / Jesus and Mary Chain hatású gerjedő gitárzenéjében minden adott ehhez. ..
polarbee 2015.02.28 16:46:38
Tangiwai (2011) Eeling (2013) Csodaszép nevű industrial/noise/experimental/post-punk/slowcore/folk/no wave akármi Új-Zélandról. Nem könnnyű hallgatnivaló, de aki szereti az ilyesmit, az szereti az ilyesmit. ..
polarbee 2015.01.08 12:21:21
Aki hozzám hasonlóan nem tud aludni ebben a rohadt nagy melegben, annak itt egy tuti rocklemez. Alapvetően noise rock indíttatású, mégis minden gitárzenét kedvelő álmatlanul forgolódónak merem ajánlani. A producer Kyle Spence volt, hivatkozási alap meg legyen mondjuk a Young Widows…..
polarbee 2014.07.12 20:38:30
Azért kíváncsi lennék, hányan szeretik rajtam kívül itt a Bunnyment... A lemez producere Youth volt, vágjátok, a Killing Joke basszistája. Így már meghallgatjátok? ..
Nyuszi ül a fűben, barátaim a húsvétban! Ez a Weed egyetlen nagylemeze, és az egyszer biztos, hogy tökéletes lesz majd rá csokitojást szopogatni, mivel bizony hatalmas dolog. Nyolcvanas évekbeli zajos, feedback-vezérelt, koszos grunge-előzmények megoldásaival jócskán vegyes…..
polarbee 2014.04.21 09:37:20
A Blacklist egy 2005-től 2011-ig létezett brooklyni székhelyű gót-postpunk-deathrock formáció volt, és eléggé bírom őket. Ez volt az egyetlen nagylemezük, emellett volt pár EP-jük, amiket odacsomagoltam az LP mellé. Érdemes az ismerkedést a kislemezekkel kezdeni mert azok valamivel…..
polarbee 2014.04.01 10:33:51
Nálunk azért is ötszámos! Legközelebb élőben: 2013. október 10. - Prága, Lucerna Music Bar 2013. november 1. - Bécs, Gasometer B Forrás ..
Andy Falkous sokat nem szarozott a mclusky feloszlása után, felhúzta a nagyszerű Future of the Left nevű csodát, és ott folytatta, ahol abbahagyta. Ez nem azt jelenti, hogy tök ugyanolyan a zene. Döbbenetes szarkazmusa jobban kilóg és humorosabb is - vessünk egy pillantást a dalcímekre…..
polarbee 2013.07.04 20:38:18
A négyszázhatvanötödik Nadja-korong is megérkezett. <a href="http://nadja.bandcamp.com/album/flipper" data-mce-href="http://nadja.bandcamp.com/album/flipper">Flipper by Nadja</a>  ..
polarbee 2013.05.21 22:09:55
Az Arctic Flowersékkel splitelő, és - a nevük alapján legalábbis - magyar származású tagokkal is büszkélkedő Spectres Kanada egyik poszt-punk gyöngyszeme. Zenéjük szépen felépített, tempós és táncba hívó, ugyanakkor kellően pesszimista és lemondó. Kicsit olyan hangulatú,…..
The Raveonettes @ A38 Hajó, 2013.02.13. Tizenpár év jelenlét után európai gyökerű, folyamatosan koncertező zenekarként először lépett fel Budapesten az ötvenes évek lázadógiccsét a kócos nyolcvanas évek torzításával házasító, legalábbis erről elhíresült Raveonettes.…..