Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phia

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biztonságos mezőgazdasági termelés egyik legfontosabb eleme a hektikus csapadékeloszlás mértékének kiegyenlítése öntözéssel. Érthető tehát az a célkitűzés, hogy a termőterületeink öntözöttségét Európai Uniós támogatásból növeljük. Van erre egy öntözésfejlesztési pályázat (VP2-4.1.4-16), amely…..
Milyen lett volna eredetileg K.I.T.T. és miért bukott meg majdnem az ötlet az NBC-nél? Ezek csak a bemelegítő kérdések!..
Phia 2020.10.29 10:19:37
Phia 2020.10.29 10:19:40
@steery: Pedig ott van.

8. másodperctől:

www.youtube.com/watch?v=U8BMcPjZcUw
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Phia 2015.01.25 21:51:58
@johnnylightning: mert Szűcs Gabi dala fülbemászó, kellemes, én nagyon szeretem!!!
Azt, hogy a lakásról készült fényképek mennyire fontosak, talán már mondani sem kell senkinek. Egy szinte tökéletes lakástól/háztól is gond nélkül el tudjuk riasztani az érdemi érdeklődőket, ha rossz minőségű, homályos, semmit sem mutató képekkel hirdetjük meg az eladó…..
Lassan tényleg megkapjuk a farkasordító hideget, és a kerti szezonnak végleg búcsút intünk erre az évre (meg a következő elejére), így több figyelmet kaphatnak a benti növények, főleg, hogy a karácsony közeledtével minden háziasszony megsokszorozott erővel díszíti,…..
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
Phia 2013.09.08 23:11:48
@weisz manfréd huba: Sőt, a elterjedhet a KULTÚRA is! Már ahol..
Indafotóblog Málna 2013.06.24 12:24:23
A málna (Rubus idaeus), magyar népies neve a boldogasszony csipkéje és a himpér, a német Himbeere szó alapján. Magyarországon őshonos, föld alatti tarackokat hajtó, kb. 2 m magas félcserje. Májustól augusztusig virágzik, így június vége…..
Vietnámban, Quang Binh tartományban fekszik a világ legnagyobb barlangterme, melyben akár a kisebb felhőkarcoló is elférne. Noha a Hang Son Doongot, magyarul Hegyi Folyó Barlangot már régóta ismerték a helyiek, a barlangászok és kutatók csupán csak néhány éve jutottak le a…..