Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mackaj

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Emitt a két főbűnős. A Topshop férfiruházatot áruló vonala, a Topman szenvedte el a szerencsétlenséget. Piacra dobták ugyanis ezt a két pólót a nem túl kedves feliratokkal. Ezen pedig többen felkapták a vizet, feminista mozgalmaktól érzékeny virágszálakig számosan…..
Mackaj 2011.09.18 13:24:33
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:

Na, akkor fussunk neki még egyszer.

Szürke póló: a "breed" állatfajtát jelent, tehát hogy visszaadja az értelmét, pontosabb a
"Szép új barátnő
Milyen tenyészet?"
fordítás.

Piros póló utolsó két felirat:
- "I didn't mean it" lehet: "nem úgy gondoltam/értettem", vagy pedig "nem direkt csináltam"
- "I couldn't help it": "nem tudtam megállni (hogy ne tegyem)"

A pólók meg nyilván nem viccesek azoknak a nőknek, akiket vettek már kutyába, kényszerítettek szexre akaratukon kívül, vagy ütött meg pasi -
és nyilván viccesek azoknak, akik ezt szokták tenni.
Igazodva a blog világmegváltó jellegéhez, most egy olyan irányzatról írok, ami megoldhatja az elhanyagolt városrészek régi problémáját.Talán már csak én vagyok az egyetlen, aki a graffitisekben nem valamiféle közellenséget lát, hanem olyan fiatalokat, akik nem igazán tudnak…..
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..
 Modoros finomkodás nélküli kérdés:Mit csinálok a babbal, hogy ne fingasson?Sokáig áztatom? Többször felforralom? És ha konzervbab? És színenként különböző?Kösz.       Bab, lencse…..
comment:com Elhunyt Molnár Margit 2008.06.16 20:01:00
Hosszan tartó betegség után, 76 éves korában elhunyt Molnár Margit, a Magyar Televízió egykori munkatársa. Ha valaki hirtelen nem emlékezne, kiről is van szó, egyetlen címet mondunk: Főzőcske, de okosan. Természetesen nem csak ebben a műsorban láthattunk, hiszen ő…..