Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebacsi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
zsebacsi 2017.03.14 21:15:05
@nzk:
  Fotó: Alan Cleaver/Flickr   Az angolszász világban „toxikus dolgozó”-ként aposztrofált munkaerő ismérvei: önző, arrogáns, nincs benne empátiakészség a kollégáival szemben, sőt, még abban az esetben is elnyerheti valaki a „toxikus dolgozó”-jelzőt, mert az elviselhetőség határait feszegetve…..
A házilagos falfűtés posztban ígértem, hogy régi házrészen lévő szobákban mennyezetfűtés lesz. Mivel édeskettesben kergetőzünk párommal a házban, így eddig nem volt létszükséglet ezeknek a szobáknak a befejezése. (más kérdés, hogy se időm, se anyagi forrás nem jutott rá…..
Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal: Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy…..
zsebacsi 2013.08.30 15:06:27
@becks87: azert majd ird meg legyszives, mi lesz a tortenet vege, engem erdekel.. es hajra.. amit tudsz, probalj meg.
zsebacsi 2013.08.31 07:30:43
@666E: "és amelyiknél a bunkót hozza ki, azok nagy része igenis józanul is ez a bizonyítani vágyó barom, akinek az a baja, hogy mikropöcse van"
hat baratom ebben rohadtul tevedsz. Ismerek nem egy, jozanul teljesen konszolidalt, udvarius, ertelmes, okos embert, akibol az ital kihozza az allatot. A napkozben felgyulemlett stressz valszeg igy jon ki belole.
Es ha ezert ki kell verni a fogait szerinted, akkor szaladj le a blackbe te is egy lép lerúgásért, mert szerintem hulyesegeket beszelsz es megerdemled.
ugy latom az itt jelen levo - az orkokat vedo - egyenek kozul:
- soha semmi hulyeseget nem csinalt meg reszegen, jozanul sem
- a lanyokkal mindig udvarias, soha nem nezte meg egyik csaj dekoltazsat sem pofatlanul de meg csak megjegyzest sem tett a fenekere..
- az elso szora engedelmeskedik minden helyzetben
- ez termeszetesen igaz a jelenlevok osszes baratjara, akivel egy tarsasagban van, hogy ok is ennyire lovagiasak.

vagy székgyára van és érdekelt, hogy minél több szék törjön az orszagban

@becks87: neked egy jotanacs a vegere: sose vitatkozz idiotakkal, mert lesullyedsz a szintjukre es legyoznek a rutinjukkal!

Arra azert vigyazz, hogy a szekusok eletben maradjanak.. mas normalis emberert is ugyanannyit adnak, nem erne meg, hogy miattuk kerulj bajba. .)
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
zsebacsi 2013.03.06 01:26:40
@igi1: bocs, de a regi hutok tok konnyuek:) mer altalaban nem is tul nagyok.
egyebkent sok helyen a hazhozszallitas a kapuig tart, onnantol feláras.