Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tüske Ági

58 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó küldte be nekünk a hvg.hu cikkét: "Írjatok nekik. Süketek és hülyék" – írta Angela Huckaby és James Moehle, egy houstoni süket pár elveszett poggyászára az American Airlines egy ismeretlen dolgozója. A hawaii nyaralásból hazafelé tartó utazók csomagja a szállítás…..
Kicsi a bors, de naaagy fekete kutyát győz! ..
Azt gondolhatnánk, hogy a mi demokratikus társadalmunkban bizony bárki megcsinálhatja a szerencséjét, és tehetségéhez mérten feljebb léphet a társadalmi ranglétrán. Ez azonban csak részben van így. A „Nagy Gatsby-kanyar" - ezt a nevet adta Barack Obama tanácsadója annak a…..
Tüske Ági 2013.02.12 11:19:17
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:
Nem! Azt vállítja, hogy egy paraszti származású valaki gyerekéből nagyon ritkán lesz magas rangú ügyvéd vagy más magas rangú értelmiségi, míg egy több generáció óta szellemi foglalkozást űző családnál ez jóval gyakrabban előfordul.

És igaza van. Nem mindegy,hogy gyerekkorodban kik és milyen tárgyakkal vesznek körül, van-e könyv a lakásban és ha van akkor olvassák-e vagy csak szobadísz. A gyerekkorodban természetessé vált közeget nagyon nehéz később levetkőzni. Nem reménytelen, de nehéz.
Ugyan így akinek az ősei mondjuk vagyonnal is járó arisztokraták voltak gyakrabban lesznek nagytőkések,mint más.
Érdemes végigkutatni a II. világháború környékén kitelepített, elmenekült magyar arisztokrácia sorsát. A legtöbbjük magas, értelmiségi pozicióba küzdötte vissza magát.
Avagy a bűnös mindig visszatér a tett helyszínére. A képet köszönöm Andinak, Velúr és Borza ideiglenes befogadójának...
Te jó ég! Nekem is ennyi fogam lesz? ..
Na és akkor még egyszer, közösen... Vigyázz a ritmusra! Vihar és társa Thíra. A képet köszönöm Juditnak Vihar és BnadW ideiglenes befogadójának..
Magyar vándor a la Velúr: Fútópados edzés ..
Velúr jelentkezik: Igazán nem akarok pletykálkodni, de a hülye Borza ma megint fürdött. De most nem úgy ám! Hanem Samu barátja oldalba huggyintotta! Én meg utána daloltam neki az "aranyesőaszépkutyára" című dalt. De ne mondjátok el neki, hogy kibújt belőlem a sztori,…..
Borza alszik. Cukiság bekapcsolva. A képeket köszönöm Andinak, Velúr és Borza ideiglenes befogadójának...
Tudjátok, gyerekek, amikor Samu bácsi olyan kicsi volt, mint ti... A képet és a szöveget köszönöm Andinak, Velúr és Borza ideiglenes befogadójának. ..
A hét az egyetemre járás jegyében kezdődött. Na nem azért –  bár a Rókaváriak  tényleg a nagyon okos kiskutyák közé tartoznak- mert korengedménnyel és különleges státusszal felvették őket rögtön az egyetemre. BandW még vasárnap lett beteg. Judit a pótmamája…..
A szimatmunkára a felkészítést nem lehet elég korán elkezdeni Velúr ..
A virágkatalógus különösen érdekes. ..
Engedj be! Avagy sok kiskutya kis helyen is elfér. ..
Velúr talpa! Ez az egy talppárna nem adja meg magát. Ragaszkodik a cuki rózsaszínhez. ..
Ma lezártam a babanapló első fejezetét. Sajnos 6-an már nagyon sokan voltak, így 2-2 kiskutya más nevelőszülőkhöz, ideiglenes befogadóhoz került. Készültem sok-sok zsebkendővel, de látva, hogy milyen szuper helyre kerültek, mennyi szeretettel és kedvességgel várták őket a…..
De miért ehet ő elősször? ..
Jó buli ez a fehér izé, de mi azért ha lehet megúsznánk száraz lábbal. ..
Fibi elmagyarázza a kölyköknek, hogy az az ő botja és nekik ahhoz semmi közük. Bömbikén egy karcolás sem esett. ..
B and W. Igen még mindig fotogén és gyönyörű! És komoly gazdajelöltje van! Vihar  ..
Tegnap este, hazaértem és kinyitva a fürdőajtót egy csapat nagyon izgatott kiskutya esett a nyakamba. És köszönték nagyon örülnek, hogy látnak, de őket a bejárati ajtó még nálam is jobban érdekli. Kizúdultak rajta és a kert másodperceken belül tele lett guggoló…..
A kiskutyáim ma nyakörvet, chipet és oltást kaptak. A laptopom meg egy új töltőkábelt. A gyakorlotabbak felfedezhetnek némi ok-okozati összefüggést a kettő között. :-)  ..
A Drágáim megkapták az első nyakörvüket. A hatalmas csatazajt felváltotta a megilletődött csend és a Mi nagyon jó kiskutyák vagyunk, de mi ez az új izé a nyakunkban? nézés. Majd rájöttek, hogy a többieken is van és azt még jobban lehet rajtuk megfogni, húzni, rágni. Azóta…..