Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mandrea

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Látogató!   Blogomat átköltöztettem, ezért ha további cikkekre vagy kíváncsi megtalálsz a http://idopenzegeszseg.blogspot.hu/ oldalon!   Mosolygós szép napot! Andrea    ..
Az öregedés mítoszaMindenki öregszik, de vajon muszáj vakon végigbotladozni az éveken, bármit is hozzanak? Persze ez nem mintha választás kérdése lenne. Az emberek évszázadok óta szeretnék megfejteni, hogyan és miért öregszünk, és - ha lehet - miként tehetnénk ellene valamit.…..
Azt gondolod ez női dolog? Tévedés! Bár természetesen vannak eltérések férfi és nő bőre között, de alapvetően EMBERI bőr létezik, amit igenis ápolni kell!  A nők rengeteget foglalkoznak bőrük ápolásával, rendszeresen járnak kozmetikushoz és nem sajnálják a legjobb…..
Idő-pénz-egészség Szabadság 2014.02.10 17:08:14
Manapság ez egyre inkább előtérbe kerülő fogalom. Időről időre süllyesztőbe kerül, megfakul, álfogalommá válik, ahogyan az aktuális népbutítás mikéntjének éppen megfelel.Aztán elkezdik néhányan felvetni a fejüket... Hogy is van ez? Szabad vagyok? A válasz legtöbbször:…..
Az idő múlásával a sejtek egyre kevesebb energiát termelnek, emiatt egyre lassabbá válnak a méregtelenítése folyamatok is. A testünkben lévő trilliónyi sejtben felhalmozódnak a felesleges anyagcseretermékek, hibás, működésképtelen fehérjék és toxinok. Ezek nemcsak…..
Sok olyan, orvosilag egészségesnek nyilvánított ember él közöttünk, akiknek rengeteg különféle panaszuk van és ezek látszólag nem is függenek össze egymással. Közöttük lehetnek például olyanok, akik a krónikus fáradtság tünetegyüttessel küzdenek. A krónikus fáradtság…..
Napjainkban az allergiás betegségek aránya folyamatosan emelkedő tendenciát mutat. A fejlett országokban, így hazánkban is a lakosság 15-20 %-a szenved valamilyen allergiás megbetegedésben. Sajnos közéjük tartozik igen sok ismerősöm is. Sokuk már gyerekkora óta produkálja az…..
Ön is biztosan rájött már, esetleg hosszú évek keserű tapasztalatai árán, hogy a nyugati orvoslás nem gyógyítja meg a betegségeket, ugyanis nem arra találták ki. Nincs olyan krónikus, degeneratív betegség melyet a modern gyógyszerek meggyógyítanának.   Mi hát a…..
Egyik nap néhány emberrel arról beszélgettünk, hogy mennyire nem hisznek ők ebben "a legyünk olyan gazdagok, mint a hollywoodi sztárok" - dologban. Sokkal inkább arra vágynak, amit tőlünk nyugatabbra Európában látnak: nyugodt polgári jólétre. Bár nagyon motiváló…..