Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuwec

1 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Archon 2013.08.15 18:51:52
Ahogy múlt héten ígértem, Archonal folytatjuk a Heti retrót, és ezúttal vendégszerző debütál. Karvaly fedőnevű törzskommentelőnktől esett be egy pazar cikk, igazi hetiretrós, ami Ádámtól-Évától kezdve mutatja be a játék születését. Miközben szerkesztettem, végig olyan…..
nyuwec 2013.08.16 10:43:00
@Karvaly: igen, utána már rájöttem, továbbolvasva a cikkedet, h tényleg ez lehetett a munkamegosztás. Köszi szépen a részletes összefoglalót, nagyon hiányzott már ez a fajta tartalom a blogról!
Sok idő eltelt a legutóbbi bejelentkezésem óta, de nem sokminden történt. Legalábbis május utolsó és június első 2 hetében. Ebben az időben gyakorlatilag tovább folyt a semmittevés. Június első hetén 2 arc érkezett a miami irodából, hogy az új galériarendszert…..
Kicsit nagyobb csúszással, mint terveztem, de itt az új bejelentkezés. Pár nappal az előző bejegyzés után indult a dél-karibi 8 napos körút, amikor is Dominikán sikerült eljutnom az Altos de Chavón nevű helyre, amit ha jól tudom, a 70-es években építtetett egy hollywood-i…..
Picit később, mint terveztem, de újraindul a blog. Szóval augusztus 3.-án kora délután megérkeztem Miami-ba. Frankfurtból 9 óra volt az út, de szerencsére Lufthansa-val repültem, és a filmválaszték jobb, volt, mint tavaly az American Airlines/Malév gépen. Ráadásul az előttem…..
nyuwec 2012.08.25 23:21:37
A temérdek kép miatt úgy döntöttem, h 3 részben fogom taglalni a 2 hetes utam eseményeit. A galériát is eszerint bontottam fel. Az elsőben 4 (és fél) nap helyeit mutatom be Miami-ból és Washington-ból. Hétfő (május 21.) este töltöttem föl az előző blogbejegyzésemet, de…..
 ..
nyuwec 2012.03.22 22:03:11
@Nickkkkkkkkkk: minek hoborogsz, elvezd a kulfoldi munkadat!
Az utóbbi 1 hónapban sok minden történt, de főleg változás körülöttem, szóval olyan sok hajón kívül töltött eseményről/túráról nem tudok beszámolni, mint múlt hónapban (azaz január végén, de ne firtassuk, h mikor frissítettem utoljára blogot :-))Időrendben kezdjük ott,…..
nyuwec 2012.03.03 20:37:03
Mostantól fogva meg sem említem, h mióta nem jelentkeztem a blogon :-)A lényeg, h sok minden történt ezalatt az idő alatt, úh most távirati stílusra váltok és hagyom, h az elég terjedelmes galéria beszéljen inkább helyettem.Szóval újév napján ismét volt időm San Juan-ban…..
Megint volt egy kisebb szünet két bejegyzés között, de hála Istennek, most nem a meló miatt nem volt időm, hanem a hajón kívüli programok miatt. Az új menedzser továbbra is jól nyomja, több szabadidőm van, mint eddig bármikor. Múlt vasárnap pl. csak 10-től fél 3-ig volt…..
A Diamond Hallow 2 az ügyességi és az rpg játékok keveréke. A karakter ugrál felfelé a pálya tetejéig, de - igencsak gyenge - ellenfelek állják útját. Néha-néha találhatunk új fegyvert is, ami valamivel jobb, mint az előző. A játék összesen 7 pályás, viszont ezek a pályák…..
 Azon reményeim, h majd hamarabb frissítem a blogomat, szertefoszlottak, amikor megtudtam múlt vasárnap, h ún. “port manning”-en leszek egész héten. Ez annyit tesz, h amikor kikötőben van a hajó, én nem mehetek le róla (amikor meg vízen van, akkor meg ugye nem nagyon…..
 Ez a blogbejegyzés már egyszer megszületett a Barbadosz-i kikötőben október 12.-én, de egy meggondolatlan és kapkodó Alt+F4-ezéssel sikerült bezárnom a böngészőt mielőtt publikáltam volna. A blog.hu pedig volt szíves nem elmenteni semmit az addig megírtakból... Szinte…..
A tréningnek vége, úh október 7.-én elhagytuk az Imagination-t... Hiányozni fog, főleg a társaság miatt. Jó volt a csapatunk, a "senior"-ok is jó fejek voltak, a trénerünk is nagyon rendes volt. Ennél már csak roszabb lesz :-) Viccen kívül: az igazi hajtás csak most jön…..
Tengerre, Magyar! Victory! 2011.10.05 23:01:00
Ez egyszerre 2 dolgot is jelent: sikerült a 2 hetes tanfolyam (megkaptuk az okleveleket), és megtudtam a végleges hajóm nevét is: Victory.Szóval pár nap múlva már a Karib-tengeren fogok hajózni egy a mostaninál is nagyobb óceánjárón. 7 napos körutak, amik Puerto Rico-ból indulnak…..
Az elöző “pósztomban” az überrészletes kezdés után lólépésekben haladtam a hajós események leírásában, aminek oka csupán annyi volt, hogy egyre gyanúsabb lett nekem, h én ingyé’ netezhetek abban a Nassau-i kávézóban. Annál is inkább, mivel kávézni, meg…..
András küldte nekünk ezeket a képeket, amin minden bizonnyal egy ki nem adott, hordozható Apple-prototípus látható. A kerekei egy-egy elnagyolt iSight, még a korai típusból. Valószínűleg katonai felhasználásra készült, hogy bármikor ki lehessen dobni egy helikopterből vagy…..
nyuwec 2011.08.14 09:50:25
Bocsánat, hamut szórok a fejemre, elnézést kérek mindenkitől, egy betegség és egy túlórás hét kombója miatt elhanyagoltam a blogot. De nem haltunk meg, sőt a munka közelgő ünnepére nagy revivalt tervezek, lesz poszt holnap is, meg a héten minden nap, mára meg itt a Space Is Key,…..
IDDQD Heti retro: Tir Na Nog 2010.12.16 12:00:00
A heti retróban a játékok alkotóiról szólva általában lelkes fiatalokról írok, akik egyetem mellett vagy után hoztak össze játéktörténeti remekműveket. A Tir Na Nog ebből a szempontból kivétel: meglett középkorú emberek készítették, akiket főleg a pénz motivált. Ehhez…..
Időbe telett, mire találtam egy szép, egyszerü és jó megoldást arra, ha két form elem közé html kódot akarok beszúrni. Eleinte a description-t manipuláltam úgy, hogy a decoratorban megadtam, escape => false. Most így csinálom: //elsőnek létrehoztam egy új form elementet, hogy…..
A tegnapi tapizós termék bejelentését követően az Apple kiadta a Magic Trackpad and Multi-Touch Trackpad Update 1.0-ás frissítést, ami nevéből következően nemcsak a Magic Trackpaddal ismerteti meg a Maceket. Az Apple a háromujjas ablakmozgatás képességét a laptopokra is…..
Két fontos információ a poszt elejére:1: Az Apple továbbra sem gondolja úgy, hogy ingyen kéne az iPhone mellé adni a jeleldobást megakadályozó burkolatot.2: Ma reggel beszélgetés közben az iPhone 3G-m eldobta a jelet. Ránéztem a telefonra, láttam, hogy se 3G, se EDGE, csak egy apró…..
Appleblog iPhone vs. Android 3:1 2010.06.07 13:25:00
A fenti arányszám természetesen nem a lőtt gólok arányát mutatja, nem is arra utal, hogy az iPhone háromszor jobb, mint Androidos társai (valójában legalább negyvenkilencszer), egy egyesült államokbeli felmérés szerint a piaci részesedés aránya ez. Háromszor annyian használnak…..
nyuwec 2010.06.07 17:34:03
@jtrencsenyi: hmz, hol lehet 160e-ert fuggetlen iphone 3gs-t venni? (nem aluljaros, lopott cuccra gondolok)
Az Opera Software is beszállt a ringbe, ahol Steve Jobs nyugodt szavakkal küldi el a Flash Playert a fenébe, miközben az Adobe leginkább a "baszd meg magad, Apple" üzenettel tudott érdemben visszavágni. Mondjuk ezt stílusosan tette.Phillip Grønvold, az Opera egyik elemzője…..
Marton Tamás is elküldte nekünk a reggeli csendéletét, amin két vajas kifli, egy unibody MacBook Pro és természetesen az elmaradhatatlan Logitech Z4-es hangfalak láthatóak.Egyszerű, könnyű, olcsó és finom! Vajas kifli. Ez ma egy fősulis kollégista reggelije, a napi index.hu és…..