Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kéretlen

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Anikóm, a mai volt életem legsikeresebb napja. Leszámoltam végre volt barátaimmal, akik hátba szúrtak. Hiába csináltam belőlük alkotmánybírót, a legfontosabb pillanatokban álltak neki köcsögösködni és tettek nekünk keresztbe. De a negyedik alkotmánymódosítással a…..
Sokan keresik, kutatják, hogyan fog megbukni az Orbán-rezsim. A közvéleménykutatások szerint vezet a Fidesz, bár én óvatosan fogadnám el e felmérések eredményeit. Egy olyan országban, ahol a megkérdezettek több, mint fele nem mond semmit, vagy bizonytalannak vallja magát, esetleg…..
kéretlen 2013.03.06 23:19:05
@Az igazi sztrovacsek: Ezzel az eszmefuttatásal maximálisan egyetértek és szerintem még nagyon sokan.Remek összefoglalása a mai állapotoknak.
Sajnálatos hiba következtében kapta Matolcsy György az MNB elnöki székét, a kézbesítőt felelősségre vonták. Az új elnök azonban nem volt tétlen. „Elcserélték a két pozíció kinevezési okmányait, de már nincs mit tenni. A sors keze” – nyilatkozta Giró-Szász András…..
A hónap nem-meglepetése, hogy Zsiga Marcell vagyongyarapodásában semmi rendkívülit nem talált az illetékes bizottság. A képviselők alibit igazolnak egymásnak - a nemzeti együttműködés tipikus esete. A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze…..
Talán ma még nem is tudjuk, milyen sokat jelenthet a tegnapi Gyurcsány-beszéd az Orbán-rezsim leváltásában. A korábbi miniszterelnöknek az volt a célja, hogy új szeleket fújjon az ellenzék hajójának petyhüdt vitorlájába. Értésére adja kollégáinak a demokratikus oldalon: ha…..
kéretlen 2013.02.20 19:02:07
@Airgüzü: Minden szavaddal egyetértek !
Remekül összefoglaltad a lényeget!
A kormányfő kérdésre válaszolva kitért arra, hogy a koncerttel egy este erejéig újra gimnazistának érezhette magát. forrás:fidesz.hu Válogatott füleknek válogatott zenészek adtak koncertet. Leslie Mandoki és barátai koncertjén a Orbán Viktor, Áder János és a Fidesz…..
Külföldre költözni még akkor is macerás lehet, ha a létező legtöbb segítséget kapjuk meg régi-új munkahelyünktől. Az ügyintézés, lakáskeresés ebben az esetben is sokáig eltarthat – derül ki egyebek mellett ez is Gergely Egyesült Államokból érkezett írásából. (A kép…..
kéretlen 2013.02.18 10:15:03
@Kabarészínész: Sajnos valóban ez jellemzi a magyarokat.
Egyszerű gén hiba,,,,,,,,,,,,,,,,,,de bízzunk az orvostudomány fejlődésében!
Közhely, de lehetetlen úgy rámozdulni a világhálóra a reggeli kávé mellé, hogy ne valami irtózatos pofátlanság fogadja az érdeklődőt. Persze ha pornóval nyitsz akkor más a helyzet. Amikor ennek a bejegyzésnek az ötlete megfogant az agyamban, éppen az Alaszkáig bűzlő…..
Az ATV jóvoltából az ilyesmi iránt érdeklődő végignézheti az évnek ebben a szakaszában aktuális évértékelőket. A sort szombaton az Együtt 2014 nyitotta. Ahogy már tavaly október 23-án, most is Juhász Péter (Milla) és Kónya Péter (Szolidaritás) gyenge beszédei után Bajnai…..
kéretlen 2013.02.10 16:36:10
@megfigyelt: előtte még azért rúgtak is bele egyet,biztos ami biztos.
Pontosan 42 évvel és 5 nappal ezelőtt, 1971 február 5-én halt meg Rákosi Mátyás, a 20. századi magyar történelem egyik legelvetemültebb gazfickója. Sztálin legjobb tanítványa minden bizonnyal a halála napján tette a legnagyobb szívességet az emberiségnek. Rákosi Mátyás…..
A KARD értesülése szerint az eheti gyulai Fidesz-frakcióülésen szóba került a párt választási stratégiája, amelyben a kormányzati "sikertörténetek" sulykolása mellett figyelmet fordítanának a stílusra is: kevesebb arc, kevesebb arrogancia jobban állna nekik, ezt ők is tudják.…..
  Változást akaró Honfitársaim, Kedves Barátaim!   Azért jöttünk ma össze, hazafiak és demokraták, mert egy normális országban szeretnénk élni.  Ragaszkodunk a hazánkhoz. És tisztában vagyunk a jogainkkal. Ezért, ha egy kormány rosszul végzi a dolgát, akkor mi…..
Az Erőd nem az, aminek elsőre tűnik, hanem egy (elméletileg) hihetetlenül biztonságos és legalább annyira drága széf, melyben (megint csak elméletileg) tökéletes biztonságban tudhatjuk értéktárgyainkat. Bár szkeptikusak vagyunk, megmutatjuk. Az egyébként esztétikailag sem…..
Shazagi egy kétséges hasznú fejlesztésre lett figyelmet a MÁV jegykiadó automatájánál: A magyar vasút egyik új, számomra teljesen érthetetlen húzására szeretném felhívni a figyelmet. Történt, hogy múlt pénteken (2013.02.01- a dátum még fontos lesz) szokásomhoz híven haza…..
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
kéretlen 2013.02.04 10:55:05
@Jani haverja: A hozzászólásoddal maximálisan egyetértek !
Az Országgyűlés decemberben módosította a földtörvényt, ennek értelmében 2013. január 31-ig minden mezőgazdasági földhasználatot - mérettől függetlenül - be kellett jelenteni a földhivatalnak. Korábban csak az egy hektárt meghaladó használatra vonatkozott a bejelentési…..
Hurrá, megjelentek a vagyonnyilatkozatok, végre a bulvármédia is magáénak érezheti az országgyűlést, lehet tapicskolni a vérkönnygeciben, hogy a Pintér még mindig Wartburggal jár, a Viktornak meg nincs autója, fú, ezeknek is mennyi adóssága van. A nép megdöbbenhet, hogy vannak…..
Nagy az öröm unortodoxiában. Az emberek az irreálisan magas kamatot követve zsákszám hordják át megtakarításaikat bankbetétből állampapírba, egyre kevésbé van rászorulva az állam a mocskos külföldiek finanszírozására. A sikert pedig tovább kell gondolni, ki kell terjeszteni.…..
kéretlen 2013.02.01 10:28:58
@hot-spot: Gratulálok ! Telitalálat !
A kormány az elmúlt hónapokban jelentős mértékben változtatott kommunikációs stratégiáján. Pontosabban lett neki, vagyis elkezdett végre kommunikálni. A kommunikációnak arra a típusára gondolok - mert tudom, hogy a puszta lét, illetve a teljes elutasítás is tartalmaz…..
A Magyar Közlönyben pénteken megjelent kormányhatározat szerint a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft.-t lényegében beolvasztják a Hortobágyi Nemzeti Parkba. Mindez arra utal, hogy a Fidesz afféle kötelező gyakorlatnak tekinti, hogy hogy amikor csak hatalomra…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..