Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilarépa

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különleges lehetőséget kínál a Phaidon, a botrányosan olcsó szakácskönyvek helyett van egy több kötetese, ami 160 ezerért vihető! Persze nem akármilyen műről van szó, a világ csúcsgasztronómiájának legnagyobb embere, az azóta az aktív szakácskodástól visszavonult,…..
Aki közelebbről szeretné megismerni az USA igazi arcát annak érdemes autóba ülni, és nekivágni a végtelen utaknak. Mi épp ezt tettük, és közel 100 ezer mérfölddel a hátunk mögött elmondhatom, hogy minden megtett mérföld ajándék volt.A tájak és a látnivalók szines egyvelege…..
Lilarépa 2013.06.04 06:59:08
Tavaly gyakorlatilag ugyanitt levezettünk 13000 km-t, akit bővebben érdekel a kalandunk itt utánaolvashat: lilarepa.hu/us12/

Egy mondatos ajánlóként: tényleg csak ajánlani tudjuk az autós kirándulást az USAban. Bár a benzin olcsó, azért az út nem annyira, de tényleg nagyon látványos. Európa sajnos természeti szempontból már kicsit lepusztított és túlszaporodott ehhez képest.
Már csak az a kérdés, hogy mikor fogják őket forgalmazni Magyaroroszágon, ha egyáltalán. Az nem kérdés, hogy minden gasztroőrültnek kötelező mindkettő! Ahogy megnézem őket, garantáltan felkerülnek a legjobb gasztrofilmek listájára. Jiro sushiról álmodik (nem tudom, hogy ez…..
Lilarépa 2012.04.17 14:31:26
@ÖkrösA: Sorry a zárójelet belvette a linkbe előbb, így helyes: elbulli.alivemindcinema.com/req.php?req=static.php&page=download-elbulli
TComment Merci akarok lenni 2012.04.02 06:05:00
Veszített sportosságából a Hármas BMW? Elég lehet 8,5 liter városban egy 245 lóerős, benzines turbómotornak? És vajon hány kamera kell az ideális autóba? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lilarépa 2012.04.02 10:46:40
@ratsche: Ezt most nem teljesen értem. Az F30 most kivételesen elég egységes lett, a 328i mindenütt ugyanazt jelenti, és nem csak európai modell, hanem ez az alapmodell az usaban. Ők is 4 hengerest kaptak, aminek szintén nem örülnek sokan. Dehát akit zavar, annak ott a 335i.

Igazság szerint engem a 20d hangja és járása sem zavar, pedig sok elvakult szerint ez is tűzrevaló. Aztán az új M550dről meg ne is beszéljünk :).
Meglepő cikkre hívták fel a figyelmemet. Vicces, hogy a szerző egy blogon kéri számon a tényfeltáró újságírást, gondolom ennél fontosabb probléma nem is nagyon van már itthon a gasztronómiában. Az írás - gondolom - erre az élménybeszámolómra(!) reflektál, amiben egyébként…..
Lilarépa 2012.03.02 13:42:26
@teophilus: Bennem nagyon felment a pumpa a HVos cikkel kapcsolatban. Mint MK megrendelő, igencsak elgondolkodtam, hogy ezután újrarendeljem-e azt a lapot, aminek első oldalán mindig Vinkó úr vigyorog rám.
Pontosan ez a hangnem, ami a HV hasábjain volt, ez a fajta árokásás az, ami miatt itt tartunk ebben az országban. Komolyan azóta sem értem, hogy olasz maffiaügyleteken miért akar egy magyar egy másikkal összeveszni. (?)
világevő Egy kis egotrip 2012.02.19 19:00:00
Vagy nem is olyan kicsi. Ezen a héten soha nem látott méretű közönség előtt főztem, az RTL Klub Fókusz című műsora csinált rólam és a blogról egy kis riportot, ennek kapcsán gyorsan főznöm is kellett valamit a műsor 2 millió nézőjének. Mivel valami nagyon látványost és…..
 Az amúgy is túl kicsi konyhámat újabb "nélkülözhetetlen" eszköz érkezett a múltkori óriásbébi után. Ez is egy olyan eszköz, amit már réges-rég csodálok távolról, de eddig nem nagyon jutott eszembe, hogy nekem is lehetne ilyenem otthon, hiszen alapvetően a profi szakácsok…..
Lilarépa 2011.12.08 14:11:43
Akit érdekelne a Dgy által írt pid kontrolleres megoldás, az erre indulhat el: freshmealssolutions.com/. Nem próbáltam, de nagyon ajánlott. Persze nem olyan szép mint az SV Supreme, de olcsóbb azért. Nekünk most megoldódott a dolog, pont tegnap kaptunk egy rendes merülős cuccot (igaz analóg, de kezdésnek jó lesz).
Őskövület jellegű kommentelőnk, Hammer küldte az alábbi videót, mintegy válaszként azoknak, akik a régi idők autóversenyeit sírják vissza és keseregnek a túlzott biztonsági előírások miatt. Nos, ez a kemény, nem a vídia, azt hiszem. Ilyenkor döbbenhetünk rá, valójában…..
Belsőség A nagy dobás 2011.05.22 13:52:00
Bizony, a sokak számára már régmúltban egy igazán nagy dobás volt Budapesten: a Népligeti körverseny. Nemzetközi szintű, komoly megmérettetés szalmabálákkal burkolt fák között, nem kicsi tempóval. A Lepoldsportvideó jóvoltából (akik Bálint Árpád gyűjteményét dolgozzák…..
Mama Cass Elliot  33 éves korában halt meg szívrohamban. Nem tudott lefogyni, sikereinek csúcsán egy elátkozott londoni lakásban halt meg. Karen Carpenter  is 33 éves korában halt meg szívleállás következtében. Ő viszont anorexiás volt. California Dreamin' by Mama Cass :…..
Lilarépa 2010.12.16 15:27:29
Legutóbb amikor ezt a videót láttam (www.ted.com/talks/eva_vertes_looks_to_the_future_of_medicine.html) Eva Vertesről, pont azon gondolkoztam, hogy milyen lehetőségei lennének neki itthon 25 évesen?
Az Urbanistán mindig is törekedtünk arra, hogy a legszűkebb rétegek igényeit is kielégítsük, ezért most azon kedves olvasóinknak szeretnék kedveskedni, akik Magyarországon élő száműzött elf hercegek. Nincs könnyű dolguk, ha szállást keresnek, de a helyzetük nem…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
De nincs itt semmi baj. Az új ötös itt van, kicsit drágább lesz, mint a kifutó E60, és még mindig hátul teker, mit sírtok? Audi, ön jön. Mai cikkünk blogposztja...
Lenyomtuk egész Európát, nnna. Még hogy olyanokat mondanak ránk, hogy lassú mifelénk a fejlődés. Sztálin és Rákosi pajtás ütemesen tapsolva ünnepelné népünket, ha látná e szép eredményeket, kár, hogy nem lehetnek itt, közöttünk. 77,4 százalék, ízlelgessük e nagy…..
Belsőség Lehülyéztek miatta 2009.07.19 20:32:00
Lassan elérkezünk a fájó ponthoz, amit sajna akkor is megemlítek, ha utána napi szinten éti csigák nyálában kell is fürödnöm: az egyes funkciók, kezelõszervek integrálásáról, központosításáról lenne még mit tanulnia a Renault-nak. Igaz ugyan, hogy vagyunk tán ketten-hárman…..
Május közepén mutatták be a nagyközönségnek a stuttgarti márka lexusluxuslimuzinját. Az európai gyártók lassan egy évtizede érdeklődve, de kissé lesajnálóan szemlélik a japánok vergődését az akkumulátorokkal. Nagy, nehéz, drága, veszélyes, környezetszennyező, a…..
  Gondolta volna, hogy a világ legpocsékabb autója egy Opel, a Vivaro? Hogy a Volkswagen Transportert és a régi 9-5-ös Saabot jobban utálják, mint a 607-es Peugeot-t? Vélemények az azonos című cikkünkről...
Lilarépa 2009.03.02 17:44:51
@ Barát: Nagyon fura szemmel kell nézni az ADAC-ot, hogy japán fölényt lássál. A legfrisebb listán az 1-2 éves modellek körében van itt minden Renault, Opel, VW, BMW/Merc/Audi fölény, de japán nemigen.
www.adac.de/images/Pannenstatistik%202007_tcm8-214903.pdf
Lilarépa 2009.03.03 10:34:08
@gyz: "még vmi. Van szerencsém ugyanilyen listákat Lengyelo-ban is böngészni. Ott pl radikálisan jobb a francia/olasz autók megítélése. Gőzöm sincs, miért. Ugyanazokról a kocsikról van szó. Nem hiszem, hogy Varsóban kevesebbszer szarik be egy Citroen elektronikája."

Csodálkozol? Nézd meg a legutolsó tesztet, ahol még mindig a Honda Jazzt hozták ki győztesnek... Nevetséges ez az egész tc, a népítélet csak a saját véleményükre rímel sokszor.