Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nita6

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szeretnél értesülni az új írásokról, kövesd az inspirát a Facebook-on!https://www.facebook.com/inspirabloghu"A csiklót általában nem mutatják a szex vizuális megjelenítései során, szemben a pénisszel. De én nem hiszem, hogy azért nem mutatják, mert nem látható (eldugott helyen van, stb.), hanem…..
inspira Ó, az a csodás has 2014.06.28 20:46:37
Nyáron testünk még a szokásosnál is jobban fókuszba kerül; ez sokaknál a testükkel kapcsolatos szorongások és elvárások erősödését eredményezi, amit a szépségipar 1000 ága és a média alaposan ki is használ. Ezt ellensúlyozandó, a következő cikk a nők leginkább…..
Nita6 2016.08.30 19:25:34
Nem rossz indulatból, de mi van azokkal a nőkkel akik vékonyak és előszeretettel sértegetik őket olyan jelzőkkel, hogy a csontokkal csak a kutyák játszanak, anorexiás beteg emberek, akik sanyargatják magukat. És sokszor leginkabb nőtársaik teszik ezt, akik mondjuk pont a teltebbek csoportjába tartoznak.
Nem lenne jobb inkább az hírdetni, hogy mindenkit fogadjunk úgy el, ahogy van és ne kritizáljuk a külsejét és főleg ne hasonlítgassuk mindenféle ideálhoz, vagy bizonyos csoportok ideáljázos. Sose értettem miért jó valamit az egekig magasztalni, valami más ellenében és sérelmére.
Szerintem rengeteg féle ember van és mindenkinek más az ideális, szép és más tetszik. Képtelenség ennyiféle elvárásnak megfelelni.
A médiában meg szerintem nem a vékony nők az ideálisak, hanem az irreálisan, sokszor plasztikai és minden más beavatkozással tökéletesnek kikiálltott testalkatúak. Ez pedig nem a valóság, hanem egy nem lézető idea, amit mesterségesen állítanak elő, fotó és videó manupulációt is bevetve. Ez az idea pedig ez: karcsú, kisportolt test, izmos karcsú combok, széles csípő, nagy fenék, darazs derék, nagy mellek. Persze, mind ez kifogástalan bőrrel, narancsbőr és bőrhibák nélkül.
Szerintem nagyon kevés férfinak tetszenek a modell testalkatúak, akiket mindenféle divatházak alkalmaznak. Sőt én eddig azt tapasztaltam, hogy kifejezetten kerülik ezt a típust.
A őskori szobrocskák meg szerintem inkább a terhes nőt ábrázolták, nem pedig a teltet. Ezt azért gondolom, mert akkoriban nem éltek túl sokáig az emberek és nagyon fontos volt az utód nemzés és valóságos istennőként tekintettek az élet világra hozójára. De lehet tudatában sem voltak annak, hogy a férfi nemzi a gyermeket, mert nem volt azonnali eredménye, csak kilenc hónap múlva, bújt világra egy új élet. És hát mivel másban sem voltak fejlettek, ez sem lehetett azonnal egyértelmű nekik. Így a várandós nő valóban felérhetett nekik egy istennel, mivel egy élő, lélegző lényt teremtett a világra. Persze ez csak az én feltételezésem, de ebben is lehet realitás.
Pitta az eddigi legdurvább "sajtnak látszó sárga anyag"-elnevezést találta meg a Tesconál: Reggel kaptam egy pompás hírlevelet a Teszkótól. A címlapon hirdetnek egy sajtnak látszó élelmiszert, amire persze a sajt szót nem merték ráírni. Remélem nem szaladnak bele túl…..
Nita6 2013.06.07 19:06:05
@Kacsa951: Bocsi, de akkor aki érzékeny a tejre az már dögöljön meg????? Esetleg tudod miből készült ez a készítmény és a sajtok, mert én utánanéztem és a sajtok sokkal rosszabb összetevőket tartalmaznak.
Nita6 2013.06.07 19:09:03
@Peetee: Nem azért de én utána jártam az összetevőinek és összehasonlítottam a sajtokéval, hát a sajtok jöttek ki belőle rosszul.
Nita6 2013.06.07 19:04:09
@Kacsa951: @ági anyu: Igen ezt jól tudod
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
Nita6 2013.03.23 23:18:16
@spLEEn: Ja mert ha valaki szeret egy zenei stílust akkor már mást nem is szerethet, csak is kizárólag egy stílusból lehet valakinek kedvence?
Nita6 2013.03.23 23:31:12
@spLEEn: más részről meg én nem láttam olyan kérdést az interjúban, hogy nevezd meg a kedvenc metál zenekarod, szóval nem egészen értem a problémádat.
Nita6 2013.03.24 14:22:13
@pocaklakó minimanó: szerintem félreértettél . Ezt a mondatot egy korábbi hozzászólóhoz intéztem, még pedig hozzá: @spLEEn. Egyáltalán nem vártam arra, hogy bárki is feltegye azt a kérdést, hogy ki a kedvenc metál zenekara.
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Nita6 2013.03.04 09:22:17
@Terkep8: Vékony, szerintem a kisfiad vak, vidd el orvoshoz, vagy valamit nagyon összekevert. De szerintem inkább nagyon jó mesét találtál ki. Máshol ugyanezet a történetet olvastam már ugyan úgy 10 évessel csak kislányban, jobb kitalációra nme fut.
Ezt az álomszép szemmaszkot hiszitek vagy sem, de egyszerű elkészíteni, és szerintem, simán felveszi a versenyt az üzletekben sokszor horror áron kapható társaival. Elkészíthetitek magatoknak, vagy a gyerkőcnek is a farsangi bulira. Saját elképzeléseitek alapján át is alakíthatjátok, ha már az…..