Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsKF_Bp

74 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TE SE MARADJ LE A TOVÁBBTANULÁSRÓL - KEZDÉS: szeptemberben! A 2015-ös pótfelvételi jelentkezés alkalmával az alábbi FOKSZ, BA, MA szakokra lehetséges jelentkezni a felvi.hu oldalon keresztül augusztus 10. A képzések szeptemberben indulnak. ..
Senki se maradjon le a 2015 szeptemberi iskolakezdésről, jelentkezz TE is a ZSKF-re most a pótfelvételin augusztus 10-ig a felvi.hu oldalon keresztül! A Zsigmond Király Főiskola idén is meghirdeti pótfelvételin felsőoktatási szakképzéseit,  alapszakjait, mesterszakjait. Amennyiben…..
Ezúton is örömmel köszöntünk a Zsigmond Király Főiskola hallgatói között és gratulálunk sikeres a felvételihez a ZSKF-re! A részletesebb hivatalos tájékoztató mellett kérjük olvassák el azt, hogy mi várhat, mi vár Önökre az elkövetkező néhány esztendőben, amíg a ZSKF…..
A pillanat, amikor meg kell állni elmélkedni, a szépre emlékezni, s elért eredményeinkre büszkén tekinteni, ebből pedig erőt merítve előremenni, persze egy percre sem feledni: köszönetet mondani mindazoknak akik egy-egy stúdiumra, órára, szemeszterre avagy a „háttérben”, a…..
Amennyiben a ZSKF-en szeretnéd teljesíteni a szakmai gyakorlatodat, arra is van lehetőség, mégpedig a ZSKF Hallgató Csapat keretén belül. Nézd meg kik a csapat oszlopos tagjai és csatlakozz TE is hozzájuk rendezvényes, blog-újságírói, esetleg fotós feladatkör(ök)be! ..
Sorrend-módosítási és hiánypótlási lehetőség - július 9-ig Részletes leírás: http://www.zskf.hu/hirek/olvas/permalink:felvteli-2015-utolso-tennivalok-2015-06-26-000000 ..
Ösztöndíjak, pályázatok, avagy diákmunkák, gyakornoki lehetőségek és állások egy helyen, a virtuális iránytűként is funkcionáló ZSKF KLUB felületén! http://zskfklub.zskf.hu/ ..
Bízva abban, hogy mindenki sikeresen túl van az érettségin és a vizsgáin, most már kezdődhet az igazán megérdemelt pihenés! Kellemes, élményekben gazdag nyarat kívánunk! Folyt. köv.!..
Sokat vitatott kérdés, hogy pályakezdőként hogyan tudunk érvényesülni a munkaerőpiacon. Jönnek a sokszor hallott buktatók – „nincs tapasztalatod”, „képzettebb személyt keresünk”, de sokan találkoztak már olyan munkáltatóval is, aki egyszerűen válaszra sem méltat. De…..
Biztos számtalan új és hasznos információt kaptál/kapsz az iskolás évek alatt. Nem egy vizsgán, dolgozaton már túlestél, hol sikeresen, hol ismétléssel! De belegondoltál, hogy az igazi próbatételek az iskola után jönnek? Az élet több területén, így  az álláskeresés…..
Milyen témákkal ajánlott felkeresni a ZsKF pszichológiai tanácsadását?A pszichológia a tanácsadás során nincsenek ajánlott témák, témakörök. Mindenkit szívesen látok, aki „rám nyitja az ajtót”. A problémák lehetnek teljesen szerteágazóak: életvezetési nehézségek,…..
Idén a Debreceni Egyetem szervezte a Szociológus Hallgatói Találkozót, melyre immáron ötödik alkalommal került sor. Az ország több pontjáról, illetve a határon túlról is érkeztek szociológus hallgatók, hogy bemutassák tanszéküket és főiskolájukat/egyetemüket. Emellett a…..
A MADS Iskolaszövetkezet célja mindkét oldal érdekeit maximálisan kielégíteni, megteremteni azt a biztos alapot, melyre mind a munkavállaló diákok, mind a megbízást adó vállalatok építhetnek. Iskolaszövetkezetünk a Márton Áron Szakkollégium támogatásával 1999-ben alakult,…..
A blogon mindig a legújabb cikk van felül, ezt persze mindenki tudja.Egy remek tipp:  A cikkbe bele sem kell kattintani, ahogy az ember görget lefele, úgy tudja simán olvasni a leírtakat. Azonban egy-egy hosszabb cikk, mint amilyen pl a "Kommunikáció" is, azt sejteti, hogy ennyi és nem…..
Élet a főisCOOLán Kommunikáció 2015.04.14 11:02:47
E bejegyzést szánjuk arra, hogy kivonatosan ugyan, de ismertessük azokat a csatornákat, amelyek révén a ZsKF-en "belüli" tájékozódást megkönnyíthetjük, ezzel is bővítve ismereteiteket intézményünkről, valamint a tanulmányaik során elérhető fontos karrierfejlesztő…..
ZSKF Blog: egy korábban képes, videós, kérdőíves cikkekkel, ismeretterjesztő anyagokkal feltöltött felület, amelyet az utóbbi időben kevésbé alkalmaztunk. De ennek vége, újra a hallgatók és az oktatók számára érdekes és fontos anyagokkal fogjuk megtölteni, amiben ezúton is…..
Üdítő tartalommal és nagyon sok hasznos információval, emellett pedig érdekes interjúkkal megjelent a ZsKF Pálya magazin! Szerezz be egyet te is a megújult kiadványból az intézmény folyosóin! Kedvcsinálónak: infók a megújulásról | hírek blokk újratöltve | karrier helyben |…..
Dr. Sipos Zoltánnal, a közgazdász képzések vezetőjével a közös hallgatói-oktatói munkát vettük szemügyre, amelynek intézményesített rendszere immáron harmadik éve működik a ZsKF-en. Nézzünk hát a színfalak mögé: górcső alatt a mentorprogram! – A ZsKF-en egy teljesen…..
Dr. Jászberényi Józseffel, a Kommunikáció- és Művelődéstudományi Intézet vezetőjével folytatott beszélgetésünk középpontjában a tudatos és tudományos közösségépítés állt. – A ZsKF-ről úton-útfélen, szakmai berkekben és a hallgatók körében is azt lehet hallani,…..
Egy képzőhely akkor lehet igazán sikeres, ha a felmérések eredményei, kiváló mutatószámai mellett, nap mint nap olyan emberközpontú működésről tesz tanúbizonyságot, ahol középpontban a hallgató áll. Éppen ezért a ZsKF-en belül működő intézetek vezetőit kérdeztem,…..
A sokszor elmondottakon, leírtakon túl kiváltképp fontos számunkra, hogy hallgatóink hogyan érzik magukat a ZsKF-en és miként vélekednek róla. Ennek jegyében időről időre több témában megkérdezzük őket, s majdan titeket is kedves (leendő) hallgatók. Ezt elektronikus úton…..
A kérdés elsőre akár túl egyszerűnek is tűnhet, azonban céljaink sikeres elérésében leginkább az segíthet, ha cselekedeteinket pontos, széles körű tervezés és szervezés előzi meg. Cél lehet például egy új közösségbe való bekerülés vagy olyan ismeretek megszerzése,…..
A Zsigmond Király Főiskolán megrendezett ICF-HSZOSZ-ZSKF társszervezésében létrehozott "ÉLETUTAK-GENERÁCIÓK-ÜNNEPEK" című konferencia videóbeszámolója. Minden előadónak, szervezőnek, érdeklődőnek és hallgatónak köszönjük a részvételét és támogatását!…..
Kedves Hallgatók! Az Év Oktatója szavazásra 2014. május 15. és május 31. között kerül sor.Minden aktív hallgató szavazhat minden intézet legfeljebb 3 oktatójára, azaz intézetenként legfeljebb 3-3 szavazatot lehet leadni. Amennyiben valakire szavazatot adott le (már megnyomta a…..
Egy perces beszélgetés Bihari Alberttel, aki a ZsKF-en szerezte meg diplomáját, s különféle előadásokon és workshopokon mesél kihívásokkal teli szakmai életútjáról... A Zsigmond Király Főiskolán több éve működik a nappali tagozatos hallgatók részére a mentorprogram, amely…..