Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnnyPlayer

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AC Milan ma este hivatalosan bejelentette a Juventus védőjének, Leonardo Bonuccinak az átigazolását 40 millió euró plusz 2 millió euró bónuszok fejében, mindez már csak a sikeres orvosi vizsgálatok függvénye. A szerdai meglepetésszerű híreket követően mindössze három nap kellett a két klub…..
JohnnyPlayer 2017.07.15 01:14:37
Látom az egész társaság egyöntetűen Bonucci ellen van. Nekem is fáj, hogy elvesztettük, fáj, hogy a riválisnak adtuk oda, és fáj, hogy kb. két capuccino áráért a Szent Márk téren. De egyikünk sem tudja az okokat, hogy így ítélkezhessünk. Sokan úgy képzeljük el, hogy egy fociklub egy nagy család, és a játékosok a legnagyobb barátok, holott biztos vagyok benne, hogy még a "legcsaládiasabb" klubban is vannak, akik kifejezetten nem komálják egymást, és akármennyire is a foci az életük, ez nem szépen szólva mégiscsak egy munkahely.

Belegondoltatok, hogy mi lehetett az oka a nagy összekapásnak Cardiffban? Nem lehet, hogy valami ilyesmi zajlott le?
Leo: -Hallod Paulo, jó lenne, ha összekapnád magad, mert f*sz kivan, hogy mi itt négyen (védők) játszunk a teljes real ellen, mert ti ott elöl a f*szocskátokat vakarjátok.
-Higu: -Mit csináljunk, ha nem vagytok képesek adni egy épkézláb passzot előre?
-Leo: -Te aztán meg végképp ne szólj bele a 90 misis árcéduláddal, te impotens torgellesanyi. Visszasírom az időket, amikor volt egy Zalayetánk, aki fontos meccseken is tudta, hol a kapu.
-Dybala: -Menj vissza a lelátóra, onnan oszd az észt, tata!
Aztán repült egy tockos.

Vagy... Tudjuk, miért kellett Leonak egyszer a lelátóról néznie a meccset? Mi van, ha valami ilyesmi történt a háttérben?
Leo: -Főnök, ma nem tudok jönni, el kell mennem a fiamhoz Milánóba.
Allegri: Sajnálom Leo, most nem tudlak elengedni.
Leo: -Nem kérdeztem, mondtam. Holnap nem jövök. Milánóba megyek a fiamhoz.
Allegri: Akkor b*szd meg a fiadat, maradj is Milánóban.

Nem állítom, hogy ezek a beszélgetések lezajlottak. Lehet, hogy tényleg Leo a hunyó. De még nem tudjuk. Addig viszont ne hívjuk árulónak. A belét kidolgozta az alatt az idő alatt, amig zebramezben játszott. Nagyon sokat köszönhetünk neki.
Ha már úgyis minden filmrajongó fel van izgulva a Prometheustól, arra gondoltam, összeszedem a filmtörténelem legfontosabb természettudományos fikcióit, melyek valamilyen módon hozzájárultak a műfaj fejlődéséhez, és fontos építőelemnek számítanak a sci-fi templomában. A…..
JohnnyPlayer 2012.06.11 20:40:36
Mielőtt a jótékony feledés homálya nyelné el az előző évezredet, emlékezzünk meg utolsó évtizedének SF terméséről. Olyan filmek kerülnek most terítékre, amik valamilyen szempontból meghatározták ezt a dekádot. Fellebezésnek helye van, reklamációt elfogadunk. A második…..
Faragó Ricsi az egyetlen Port Elizabethben, aki készül a szombati bronzmérkőzésre. Még a büfések is csak a kedvéért nyitottak ki. ..
JohnnyPlayer 2010.07.09 11:55:00
@Vad.Korte: Biztos nem nekem írtad, mert nem fórumoztam.
Suarez szabálytalankodott, kiállították, Ghána nem tudott élni a lehetőséggel.
De azt ne próbáld meg nekem bemagyarázni, hogy ha te álltál volna a gólvonalon, inkább beengeded a labdát, minthogy megpróbáld játékban tartani a csapatot...