Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elég Legyen Már Ebből

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
téveszmék "Hinni szívvel kell" 2019.05.13 06:56:06
  Hinni sok mindenben lehet. Istenben, Sátánban, mennyben és pokolban, szellemekben, démonokban, embereket elrabló ufókban, vagy akár egy sárga kacsában, amely folyamatosan szemmel tart bennünket... A különbség csak az, hogy az előbbieket helyénvalónak és normálisnak, az utóbbiakat elmebeteg…..
Kedves olvasók! Tudom, hogy régen írtam, és már nem is ígérek semmit. "Lezárni" nem fogom a blogot, de aki azt reméli, hogy a korábbi irányvonalat felveszem újra, csalódni fog. Gyakorlatilag az alaptémában leírtam, elmondtam mindent, és már nem csak én, hanem sokan mások, ismert és kevésbé ismert…..
A napokban volt egy újabb hír arról, hogy a homeopátiás szerek nem gyógyítanak. Egész pontosan 68 betegségből pontosan nullát gyógyítanak. Nem olyan nagy újdonság ez. Korábban Ausztráliában ugyanilyen állásfoglalást adott ki a hatóság. Később a britek is. Aztán a Svéd…..
A hétvégén hosszas tanácskozás után az eurozóna pénzügyminiszerei megállapodtak Ciprus mentőcsomagjában, így az ország 10 milliárd eurós forráshoz juthat, amiből konszolidálhatja a görögországi veszteségei miatt megrogyott bankrendszerét, és elkerülheti a májusra…..