Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hűtős autó blog

159 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén Egerben kerül megrendezésre a Food Truck Show április 29. és május 1. között. Az Egri Csillag Borfesztivál keretén belül lehet kóstolni a mozgóbüfék gazdag kínálatából. Az ételek mellé híres egri borokat is kóstolhatunk. A több, mint 30 borász és food truck mellett zenei és kulturális…..
Hűtős autó blog Mozgóbüfék 2016.03.15 16:22:23
Gyümölcslé árusító Mozgóbüfé Spanyolországból Harry's Garden Japánból Képek forrása: pinterest.com Kishaszongépjármű átalakítások: http://rakterhutok.hu..
Régen: És napjainkban: Hamburger Bangkokban... és Ausztráliában Mozgó büfék, átalakítások: http://rakterhutok.hu/mozgobolt..
Néhány témába vágó karácsonyi képet válogattam össze advent idejére: Fish and Chips árusítás egy klasszikus londoni emeletes buszból Egy forró kávét a hidegben? Mézeskalács ház helyett mézeskalács furgon... Boldog karácsonyt! Hűtős autók: http://rakterhutok.hu    ..
Fekete színű mozgóbüfékből válogattam: Egy svéd mozgóbüfé Coffee Avenue Benugo-tea, kávé és péksütemény a Citroënből Pizza Artesanal Fever-tree (Nem csak fekete) Mozgóbüfék kialakítása, furgon átalakítások: http://rakterhutok.hu/mozgobolt..
 Görög ízek mozgó büféből: Souvlaki GR: görög ízek New Yorkban Blue Donkey Streatery: Kék szamár, a torontói görög mozgóbüfé - eseményekre, alkalmakra Greek to go -Houston: görög ételek- vedd és vidd Görög gyros büfé, Austin Little Greek Food Truck Mozgóbüfék,…..
Egy kis nyári válogatás mozgó büfékből: Chilli Gone Barmy: salsa, tortilla, burritoCitroën mozgóbüféMobil koktélbárMozgóbüfé vagány lángnyelvekkel dekorálvaBurger busVw…..
Ha nyár akkor irány a tenger! Egy kis nosztalgia: Mozgó büfék a Floridai tengerparton, 1954. A Chow Haul az amerikai Long Branch-on kínálják ételeiket Az Epic Eatz a Kaliforniai tengerparton mexikói ízekkel csábít Santini fagyizó a Lisszaboni strandon Egy rendhagyó kép a…..
A következő válogatást péksüteményt árusító mozgóboltokból állítottam össze: La Farm Bakery Mozgó péksütemény árusító Japánban Péksüteményes autó Törökországban German Master Bakery Mozgó árus Ázsiában Egy igazi mozgó pékség Mozgóbolt, mozgó büfé…..
Megérkezett az igazi nyár, ilyen melegben felnőttnek-gyereknek egyaránt jól esik egy fagyi. Korábban írtam már bejegyzést fagyis autókról, most egy olyan válogatást készítettem, amiben csak Volkswagenből átalakított fagyis autókat gyűjtöttem össze. A Volkswagen T1 remekül…..
Az esemény facebook oldalának hozzászólásai alapján jól sikerült a fesztivál, ugyan a szervezés és a fizetési rendszer még fejlesztésre szorul. A képek alapján mintha nem is Magyarországon lennénk, elég sok az angol kifejezés is, pedig magyarul is lehetne találó elnevezéseket…..
A Magyarországon elérhető mozgóbüfék kínálatából válogathatunk május második hétvégéjén Budapesten a Dürer Piknik Parkban. Az eseményen ott lesz Befaló Bill csapata, megkóstolhatjuk a Tütü Gasztró Busz faszénen sült hamburgerét, vagy a mexikói ízeket kínáló MexKitchen…..
Hűtős autó blog Állati autók 2015.04.06 22:33:46
Egy kishaszongépjármű átalakítható állatok szállítására alkalmas járművé is, ahogyan az alábbi képek mutatják. Ismét külföldi példák következnek, de a járművek itthon is kivitelezhetőek (pl.:http://rakterhutok.hu/naposcsibe_szallito). Az ilyen járművek speciális…..
A tavaszhoz kapcsolódóan összegyűjtöttem néhány mozgó virág árusító furgont: A mozgó virágboltból ugyanúgy vásárolhatunk, rendelhetünk virágot névnapra, születésnapra, eseményekre, rendezvényekre, esküvőre, mint egy hagyományos virágboltból. The Petaler -…..
Egy mozgó büfé belső kialakítását úgy kell megtervezni, hogy a szükséges berendezések az adott kis méretű helyen elférjenek. Hűtő(k), tároló helyek, sütő, mikró, mosogató és az áramforrás - ami lehet kompresszor, vagy ha van rá lehetőség, akkor külső…..
Ezt a karakteres veterán furgont itthon ritkán láthatjuk, külföldön annál inkább. Felhasználása sokrétű: pizzás autótól a fagyis autóig mindenféle kivitelben találkozhatunk vele. Néhány példa: Ralph Lauren mobil kávézó New Yorkban Szintén kávézó és kávé bolt…..
Megkezdődött a farsangi időszak, itt a farsangi fánk készítésének ideje. Fánkot mozgó büféből is árusíthatunk, íme néhány külföldi példa: Amerikai fánkot egy svéd mozgó büféből? "Helms" fánk büfé Dunkin' Donuts "Hana" fánkja Japánban Amerikai fánk…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország, melyben remek írók születtek. A "Tell a Story" elnevezésű kezdeményezés ezeknek az íróknak a műveit fordítja le, és népszerűsíti. Nemcsak a könyveket árusítják a járműből, hanem képeslapokon is közvetítik az írók…..
Hűtős autó blog Kávés autó 2015.01.11 12:04:31
Ez az 1950-es években készült kávéskanna formára alakított furgon a Gevalia cég kávéját reklámozza: Furgon átalakítások, mozgóbolt: http://rakterhutok.hu/atalakitasok..
Előző bejegyzésem folytatásaként, most belülről mutatok be néhány mozgó divat mobilt. Ami a raktér átalakítását illeti, többféle megoldással fogunk találkozni. A mozgó büfétől eltérően, ahol a vásárlót többnyire a furgon ablakán keresztül szolgálják ki, a mozgó…..
Hűtős autó blog Mozgó divat 2014.11.19 10:06:46
Egy jármű átalakításnak sokféle célja, rendeltetése lehet. Mozgó büfékből például már láthattunk jó néhányat. A mozgó árusításnak egy másik ágát szeretném bemutatni, ami nem az élelmiszeriparhoz és vendéglátáshoz, hanem a kereskedelemhez, annak is a ruházati ágához…..
Korábban is írtam már a mozgó büfé indításáról, most egy bővített változat következik a http://foodtruckr.com/category/how-to-start-a-food-truck/ bejegyzései alapján. Külföldön (Amerikában) nagy hagyománya van a mozgó büféknek -angolul food truck-, így több tapasztalattal…..
Egy korábbi bejegyzésben már közzétettünk néhány képet máltai mozgó árusokról. Íme néhány további kép:Fagylalt, jégkrém és üdítő árusító Fagylalt, jégkrém árusok Mozgóboltok (vegyes élelmiszer, zöldség árus) Fagylalt árus..
Nem kedves, de aktuális téma így halottak napja előtt a halottszállító autó. Korábbi bejegyzésünket kiegészítendő, gyűjtöttem néhány képet érdekes és rendhagyó halottszállító autókról. Lancia Kaiser Carabela hallottszállító Hallottas kocsi Hallottszállító…..
Amerikában kedvelik a magyar konyhát. Nem csak a gulyást, hanem a büfé ételeket is. Ezt bizonyítja a "Lángos truck" elnevezésű magyar tulajdonú mozgó büfé népszerűsége is, mely New York területén kínál lángost választható feltétekkel. A feltétek a tradícionális…..