Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Sör Kálmán

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fekete és fehér kombinációja örök klasszikus, nem csak a divat terén, hanem a lakberendezésben is. Lássunk pár gyönyörű és elegáns, monokróm hálószobát! Elegáns, modern, minimalista A fekete-fehér kombinációra építő szobák nagy előnye, hogy letisztultnak,…..
Az alsóőrsi gyermeküdülő eredetileg úttörőtáborként épült, ahol a Dunai Vasmű dolgozók gyermekei kedvezményesen nyaralhattak. A rendszerváltás után a tábor Gyermek-és Ifjúsági Üdülő néven üzemelt tovább egészen a bezárásáig, 2003 nyaráig...
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem mindig érdekelt, mi van a háztartási gépek belsejében, melyik milyen elven működik. Legtöbbet a mosógépünkkel foglalkozom mostanában, a nagy kérdés ez: menjen, vagy maradjon. A cikkünket ez a kérdésfelvetés alapozta meg... Egy mérnök…..
A mák, a banán és a mandula egy desszertben mindig nyerő, különösen, ha a sütemény egyszerre glutén-, tej- és tojásmentes. A recept a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával készült.A hozzávalók vásárlásakor mindig ellenőrizzétek annak összetételét. Gluténérzékenyek csak olyan…..
Oké, ez most bevallottan egy komolykodó poszt lesz. Ritka, úgyhogy viseljétek el, vagy még inkább: szóljatok hozzá. Az Origo Hírek régóta ezerrel nyomul a kattintásokért, a tetszikekért és a megosztásokért a Facebookon. Nem jobbak a többi lájkkurvánál, beleértve bennünket, a…..
A Célpont ifjú titánjai, bő két hetes hezitálást követően állást foglaltak nemzeti gecikérdésben és benyújtották felmondásukat eddigi kenyéradó gazdájuknak, a magyar áll… elnézést, a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő…..
A Média 2.0 kedden negyedik alkalommal rendezte meg a Média 2.0 Média- és kommunikációs Meetupot az Ötkertben. Gundel Takács Gábor sportriporter, műsorvezető a tévézés jövőjéről osztotta meg gondolatait, illetve kezdeményezett együttgondolkodást az egybegyűlt jelenlegi vagy…..
Igyekszem általában pozitívan beharangozni a történeteket, és tulajdonképpen most sincs okom rá, hogy másként tegyek, hiszen kiszámíthatóságra és biztonságra lelt az a házaspár Németországban, akikről a poszt szól. Ugyanakkor Andor története engem mélységesen…..
Dr. Sör Kálmán 2015.02.25 06:04:33
 Gyönyörű, tehetséges, elbűvölő, és lázadó. Clara Bowban minden megvolt ahhoz, hogy a világ a lábai előtt heverjen, de ezzel együtt vonzotta az irigy ellenségeket is. Vajon ők találták ki a pletykákat, amik véget vetetettek Clara karrierjének, vagy minden híresztelés igaz…..
Dr. Sör Kálmán 2015.02.25 04:36:01
Rendhagyó módját választották a szalagavatói ünnepségnek. Érettségizés előtt álló gimnazista srácok egyszer csak egy szál zokniban és nyakkendőben és kalapban rohantak a színpadra és olyan sztriptíztáncot lejtettek, hogy a főleg családtagokból álló közönségnek tátva…..
Dr. Sör Kálmán 2015.02.25 04:33:11
Az alábbi öt szigetről kevesen hallottak pedig aki megteheti, azoknak a civilizáció pörgésétől távol, a hétköznapok sodrását maguk mögött hagyva felejthetetlen élményben lesz részre. Következzen 5 csodálatos hely. Elmenekülni egy kis időre egy gyönyörű, trópusi szigetre…..
St.Rosine Aszalt szilvás nyúl 2015.02.24 11:24:52
Könnyen elkészíthető téli fogás: pácolt nyúlhús aszalt szilvával és héjában sült burgonyával. Aszalt szilvás nyúl (4 fő részére) 1000 g nyúlhús (comb, gerinc), 200 g aszalt szilva, 1 evőkanál olaj, 15 g vaj, 2 evőkanál liszt, 250 ml vörösbor, 1 gerezd fokhagyma,…..
Van az úgy, hogy az ember nassolna valami finomat, vagy esetleg váratlanul bejelentkezik egy családtag, barát, ismerős, hogy 1 órán belül ott van nálunk. Ilyenkor el kezd kapkodni az ember, hogy oké de mivel kínáljam meg az érkezőt vagy hogyan jussak minél hamarabb édességhez. A…..
A Vanity Fair számára Mark Seliger készített nagyszerű és rendkívül spontán portrékat a legnagyobb sztárokról, közvetlen az Oscar-gála után. A magazin híres afterpartiján mindenki megjelent, aki számított, és természetesen ott ünnepelt több friss díjazott is, mint például…..
Dr. Sör Kálmán 2015.02.25 04:13:16
...az 1950-es években. 1952. Olaszország, Római piac. Nézzétek a plakátot a falon! (© David Seymour/Magnum Photos)..
Dr. Sör Kálmán 2015.02.25 03:55:45
Ma reggel robbant a bomba, amikor az MNB hatóságilag felfüggesztette Magyarország legnagyobb brókerházának a tevékenységét. Kivonultak a biztosok, akik mostantól tüzetesen átvizsgálják a cég ügyeit, intézik a folyó ügyeket. A felfüggesztés nem jelent automatikus bezárást,…..
Dr. Sör Kálmán 2015.02.25 03:49:26
FREEDEE BLOG Nyomtatott mosogató 2015.02.24 08:30:00
Filip Sjöö, 22 éves örebrói mérnökhallgató elkészítette a világ első működő nyomtatott mosogatókészülékét, amelyet a csapból folyó víz hoz mozgásba. A szórakoztató darab nemcsak funkcionál, hanem – legalábbis egy ideig – színt is visz az egyik legunalmasabb…..
Dr. Sör Kálmán 2015.02.25 03:46:11
A 40, boulevard Haussmann alatt található párizsi áruház relatíve kerek évfordulójáról kicsit több, mint egy évvel lecsúsztam, de és talán sosem árt és sosincs késő megemlékezni a csodálatos Galeries Lafayette-ről, Európa egyik legszebb áruházáról.  Well, however…..
Dr. Sör Kálmán 2015.02.10 20:16:08
A Fidesz mindig jó volt abban, hogy új értelmet adjon a kommunikációjában fontos kifejezéseknek, de az idegen szavakkal különösen kreatívan bánik. A Szegedi Kattintós összegyűjtötte azokat az ókori görögöktől és rómaiaktól átvett kifejezéseket, melyeket a kormányzópárt…..
Megérkezett az új generációs okosóra, ami böhöm nagy, viszont tudásában nincs hiány.  Igaz, hogy nekem már-már nőiesen vékony karom és csuklóm van, de ezt leszámítva is nagy a Samung Gear S modellje. Bárki, akinek mutattam, először azt hitte, hogy amolyan bazári cucc, amit…..
Konyhasziget Mert lehet szép is 2015.02.10 10:13:00
A konyhafüggöny lényegtelennek látszó téma, pedig mennyi szépség rejlik benne. Meg más is. Nem kell mindig függöny egy konyhai ablakra, viszont ha teszünk, az jó, ha nem üti agyon stílusban a konyhabútor látványát. Klasszikus, rusztikus stílusban gyönyörű éke lehet a…..
Ha nincs esélyed előléptetésre, és beteggé tesz a munkahelyi stressz, valószínűleg itt az idő a felmondásra. Amikor David Miliband brit politikus 2013-ban abbahagyta pályafutását, sokan csak a szemöldöküket ráncolták. Hogy ez egy jól időzített, és megfontolt döntés volt-e,…..