Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fisher.hu

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tokió Akihabara negyede nem kapcsolódik szorosan a játékokhoz, de távolról azért igen: egyrészt rengeteg játékbolt található itt (újdonságok és régiségek is), másrészt rengeteg olyan üzlet, ami kínálatával az egyszeri gamer szívét szintén megdobogtatja: gyönyörűen…..
Fisher.hu 2013.01.22 05:54:13
De mi a kérdés? Az, hogy mennyi forintban, marhára nem számít. Úgy tapasztaltam, hogy az élet kint kb. 1 yen = 1 forint, így az a lyuk 37,000-ért már érhetőbb.

Más kérdés, hogy 60,000-ért már egész normális helyen lehet lakni (nekem kényelmesen elfért a tatami mellett minden cuccom) egy vendégházban az óvárosban. Ami mondjuk fél óra metróval, de csak azért, mert viszonylag sokat kell sétálni egy metrómegállóig (kissé szellősebben vannak mint pl. Budapesten). De Akihabarában is van normális kecó:
www.sakura-house.com/en/B00070/3/room.html (és ez a rezsivel együtt értendő, takarítani csak a saját szobát kell, az meg - köszönhetően a méreteinek kb. 3 másodperc porszívózás), kellemes házban.

Amúgy ja, drága az ottaniaknak is, nem hiába van rettenetes forgalom a pályaudvarokon amikor a nép áramlik hazafelé, még ha amúgy a vasút se marha olcsó.

Ha meg voltatok kint, akkor láttátok, hogy a "bal" oldala a játékoldal (bár egy utcával beljebb meg ott van egy marha nagy yodobashi), de annak is a jó részén a földszinten a bazáros van, a "jobb" oldala meg a kütyüoldal, telefon- fényképezőgép- és mindenféle számítógépbolttal (az igazi kincsek itt is egy-két utcával beljebb vannak). Így az ott mindenfelé kiírt "electric district" vagy kütyünegyed találóbb lenne.

Az "anal goods" meg inkább visszafelé lehetett, Ueno környékén :D