Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füstös-Róka Giovinezza

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önkormányzati választásokig a Jobbik foggal-körömmel fogja védeni Kovács Bélát, utána azonban akár mindent magával ránthat az EP-képviselő – mondja a Kovács-ügyről az évekig a Jobbik körül tevékenykedő, jelenleg a Magyar Hajnalt szervező Molnár Balázs, aki emailben…..
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17 20:38:40
@Alfőmérnök89: Melyik választáson is történt az ominózus eset? Amikor még a Szadesz seggéből kandikáltál kifelé, ennyit segítek. Nagyszerű, hogy legalább már csináltál is valamit. Majd a végén beszámítják a solymáriak, az önkormányzatnál.
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17 21:00:51
@Alfőmérnök89: Repetitív hablaty, Márton. Kalauzoltál HVG -s újságírót a faludban, aki előtt becsmérelted a solymári, sváb őslakosságot, vagy sem?
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17 21:09:23
@Alfőmérnök89: Érdekes, más meg máshogyan emlékszik. Hányan vagy, Márton? Úgy értem, személyiség.
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17 17:26:45
@Alfőmérnök56: Ságvárikám, az alemberezés olyan zsidónáci izé. Kiment már a divatból, mint kedvenc pártod, az SZDSZ.
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17 21:05:58
@Alfőmérnök89: Szeretsz utolsózni?
Az EU alapötlete a szabadkereskedelem gondolata volt, mára viszont jóval túlmentek ezen. Sokkal kevesebb központi szabályozásra lenne szükség Brüsszelből – mondja a Mandinernek Christopher DeMuth amerikai jogász, aki a nyolcvanas években Reagan elnök „deregulációs cárjaként”,…..
Eközben Spanyolhonban... Lemond a király, a Bourbon-ház sarja, a jobboldali, néppárti kormány válságkezelő intézkedései elégedetlenségeket szülnek, s a lemondás után utcára mennek a köztársaságpártiak, azzal a jelszóval, hogy hozd magaddal a saját guillotine-odat. Bolond…..
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.16 20:46:10
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.16 22:12:06
@Alfőmérnök56: Család, jól van?
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.16 23:46:26
@Alfőmérnök56: Te vagy a legutolsó, harcoló kriptoeszdéeszes. Ironikus.
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.16 22:17:18
@Alfőmérnök56: Mibe fogadunk, hogy végleg kitiltanak?
Június 18-án, szerdán este hattól, a budapesti Centrál kávézóban lesz a Kommentár 2014. évi második számának bemutatója, beszélgetéssel egy pohár bor mellett. A lapszámot bemutatja: Ablonczy Bálint felelős szerkesztő.A számot az első világháború kitörésének századik…..
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.16 18:45:07
@gmihaly: Az is elég gáz, ha egerek tanyáznak a kamrában, de hogy mellettük a macska is rájárjon a köcsögökre, hogy utána tejfölös pofával nekiálljon elmagyarázni a háziasszonynak: azért üres megint a kamra, mert a gazda rosszul gazdálkodik, az egyben példátlan, ugyanakkor inkább ez az igazi hungaricum!

Ha a macska összeáll az egerekkel fosztogatás céljából, akkor vagy elcsapják mindkettőt vagy agyon-.

De a népképviseleti, balliberális demokráciában ez lehetetlen. Ezért valakiknek itt alaposan elment a józan esze.
Egy spanyol férfi sikerrel perelte be a Google-t, amiért évtizedes tartozásait és ezzel kapcsolatos árverési ügyeit dobta ki a nevére a kereső. Az ügyben az Európai Bíróság május közepén kimondta, hogy a férfi jogosan kérte a találatok eltávolítását. A Google-hoz azóta…..
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.16 14:49:24
@bbjnick: Ez így igaz. Ha jön valaki, aki majd megmondja, mit vehet a pénzén, melyik hozzászólása kerül aktába és melyiket "felejtsük el", mit higgyen és mit nem a történelemből, az egyrészt kiskorúsítás (azaz jogok elvétele), másrészt fölösleges terhelés (azaz kötelességek előírása), mert valakinek ezt ellenőrizni is illenék.

Az ilyesminek általában az a vége, hogy a lefokozás marad, a kontrollról meg nagyvonalúan elfeledkeznek.
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.11 21:02:21
@egyetmondok: Nem hall mást, nem lát mást, nem mond mást és nem is csinál mást (a többség).

Nos, itt van az ötödik hadoszlop (vagy akárhányadik hatalmi-elnyomó ág) felelőssége, a médiáé. Ahol is határozott visszalépés figyelhető meg az agymosás irányába - még a szocialista újságíráshoz és könyvkiadáshoz képest is.

A hírek csak a csomagolás a legújabb, fogyasztási célú reklámok köré. Akit sötétségben tartanak, az mitől lenne felvilágosult?

Nem fény kell az éjszakában (lánglelkű bohócok kezébe fáklya). hanem Világosság! Hogy aztán ki-honnan szerzi be, az bizony nem állami feladat!

Az egyén útja, belső útja. Volna éppen bevált recept is, de ha nem eszi, nincsen más helyette, csak a büszkeség menete. Ott kell tiltakozni, hogy jaj anyám, megint átvertek, üveggyöngyökért adtam oda a lelkemet.
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.11 21:06:21
@sterimar: Matematikailag semmi esélyed arra, hogy akárcsak nominálértéken visszakapd a befizetéseidet.

Adóztál, nem az úr adta, csak elvette. Majd elveszi még egyszer, ha úri kedve úgy tartja.
Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.11 23:24:28
@desw: Államilag is megoldható az egyéni számla és a tetszés szerinti időben visszavonulás. Ahogyan ezt elmondta népvezérünk is, csak azóta már meggondolta magát. Rájött, hogy akkor nincs kit fejni, ha etetni nem akar és az állami étvágy egyre csak nő.

A nagy semmire osztogatott extra nyugdíjak visszavágása is várat még magára, csak tovább kavarja az örvényt, ami lehúz.

Ezeknek sem-nem erősségük a matematika, a számolást Lajosra osztották a csapatban. A többi csak pénzt olvasni tud és szeret.
Két évvel és egy nappal az egyszeri hír megírása és közlése, s kerek egy évvel az eljárás megindulása után lezárult a nyomozás, ami Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármester feljelentése nyomán indult. A nyomozás nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás…..
Füstös-Róka Giovinezza 2013.03.04 10:25:29
@Tahó Sandokan: ha a tezsvírem vagyol nem leszesz beperelve vakuljon meg a lovam
 Én azt javaslom, édes hazám, hogy büntetésképpen ne nevezzünk el róluk utcát.   Itt van például az ELTE BTK HÖK, akik talán készítettek egy listát, amelyben leírták, hogy kit sunáznának, akkor is, ha esetleg csúnya zsidó feje van, vagy ha egyiptológus. Az…..
Füstös-Róka Giovinezza 2013.02.21 01:23:58
@dtatar: Hogyne érteném, a felharmonikusok is fontosak.
Néhány éve olvasóinkat kértük, hogy segítsenek megtalálni a ma élő legnagyobb kommunistát. A ti ajánlásotok alapján jutottunk el Biszku Bélához, amit még egyszer köszönünk. Most még érzékenyebb dologban lenne szükségünk segítségre. Készítünk egy filmet a Vörös…..
Mandiner blog Határidő: 30 nap 2013.01.24 08:31:00
Az egykori reakciós programunk második kiadásáról szóló ötletelés során arról beszélgettünk, hogy milyen, különösebb költségvetési ráfordítást nem igénylő szabályozási megoldással javíthatna a kis- és középvállalkozások helyzetén az állam. Mivel e cégek…..
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.24 20:49:49
@emzéperiksz: Sikerült félreértenie azt, amit mondtam. A bank, csupa nagybetűvel, abban hibás, hogy szelektál, az kaphat pénzt, akinek tulajdonképpen nincs is rá szüksége, mivel kockázatot nem vállal.

Efölött inkább az a gond, hogy a bank, ismét csupa nagybetűvel, kikerülhetetlenül be van építve a rendszerbe, viszi a haszon jó részét, miközben kockázatot nem vállal, de ezt már mondtam. A bank, utoljára is csupa nagybetűvel, vígan osztogatja a bónuszokat még akkor is, amikor a többi szereplő régen éhen döglött.

A dollár (FED) rángatja az összes madzagot, pedig fedezetként csupán egy tucat repülőgép-hordozót tud felmutatni.

A javak összpontosítása zajlik, száz év alatt a kifosztási ráta felment 99% -ra, miközben az elosztási függvény exponenciálisra változott.

Ha összefoglalom egy tőmondatba, akkor az úgy hangozna, hogy Amerika egy tetű, mert a jólétét mással fizetteti meg. Az EU is egy tetű, mert a német-francia központ úgy szippant be mindent, mint egy fekete lyuk.

Pofád befogod és húzd az igát! -ez a meszidzs, MZ/X!
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.25 12:28:38
@emzéperiksz: Sajnos van köze, ugyanis ha minden céget megkopasztanak év végén (és alacsony a forgási sebesség), marad a rulírozó -hitel, amiből lehet ügyintézkedni. Azt meg a bank adja.

Az a helyzet, hogy az elérhető termelőteke -eredmény jóval kisebb (nálunk), mint a spekulációs tőkéé, a határeset a 8% -os eredmény, ami alatt már nem szabad(na) működni.

A bankok mocsadékok, ugyanis az állam eddig mindig pótolta a veszteségeiket (konszolidáció), ugyanakkor a devizahitel -trükköt csak eljátszották, aminek a lényege, hogy csak az elszámolás (papíron) megy devizában, ámde Magyarországon, ahol a forint a törvényes fizetőeszköz. Miért nem például szürkemarha-tülökben számolnak el, ha már egyszer ide ette őket a franciabaj, és nem értenek a forinthoz?

És mire tartjuk a bankfelügyeletet vagy a jegybankot, ha a sok sábeszgój szó nélkül nézte végig ezt a rablást:

Nem kell itt mosdatni a csibész Rothschildokat és alvezéreiket, mert megérik a pénzünket!
Mandiner blog A Gyurcsány beszéde 2013.01.23 11:21:00
Van valami diszkrét bája Gyurcsány Ferenc helyszínválasztásainak. Ott van Bukovics kolléga örök kedvence, az Avas; nap mint nap tekinthetjük meg a különböző értelmetlen és lehangoló helyszíneket, ahol a szebb napokat is megélt volt miniszterelnök megfordul. Győr Avasa a Marcal…..
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.24 14:58:13
@Alfőmérnök: párásztgyerek mivel lőtted be magad hogy beállt a napfogyatkozás
  Ott kezdődött a nyolcvanas évek második felében, hogy 35 szimfónia. Dohányzás persze, mondhatni a felnőtté érés kapuja. Cseh Tamás már ott várt a bejáratnál. Aztán bejött közénk, Polimer magnókazetta-testet öltve, s úgy tudtuk róla, hogy jobb ő, mint mi vagyunk.…..
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.22 15:15:13
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.24 00:07:52
@Alfőmérnök: Ne álmodozz, el sem megyünk.
Nem tudjuk, mit szed (vagy mit nem szed) Somló Tamás, esetleg milyen hippikorszakbéli élményekre flessel vissza élő adásban; de tény: a TV2 Voice zenei tehetségkutatójának vége felé közeledve nem a közepesnél kicsit érdektelenebb döntős énekesek, hanem Somló mester maradt a…..
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.23 01:45:52
@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: jó dumád van ecsém ilyen névvel állj be hozzám elreppelni a vámtarifaszámokat
Mandiner blog Elnök leszek 2013.01.21 14:01:00
Sokan álmodhatnak a tengeren túl fiatalkorukban arról, hogy egyszer amerikai elnökök lesznek, aztán mégsem. Sokan nem is álmodnak arról, hogy ez összejöhet, aztán mégis. Barack Obama ma újra leteszi az Egyesült Államok elnöki esküjét. Nézzük, kik voltak azok a srácok, akik…..
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.22 00:07:34
@Boltzmann: erről a qedről még nem is hallottam és szopogatni kell kérdem alássan
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.22 00:11:38
@Truth comes out...: milyen jól beszéli a nyelvet amcsi létére ott mik mennek úgy értem a bulikban milyen cuccost kapni kérdem
Gordon Zsigmondot 1956 novemberében látták utoljára. A parlament felé sétált, cigarettát szívott, jobb kezében egy szórólapot tartott. Bár azóta senki sem hallott a zsurnalisztáról, szerencsére a korábbi évtizedekben éppen elég ügybe keveredett bele ahhoz, hogy legyen miről…..
Füstös-Róka Giovinezza 2013.01.21 23:44:13
@Boltzmann: tőlem ugyan semmit az hogy rózsaszín női cangával járok csak ezért van mert nem tudok festeni eladtam az ecset szőrét parasztsrácnak hogy tanuljon biológiát