Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaticaBogár

87 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tavasz, napfény, virágzó fák, balzsamos levegő, lágy szellő… Ha lehet egy tavaszi esküvő tökéletes időpontban, akkor ez az volt. Április elején, a születésnapomon, egy álomesküvő. Nekem is egy álmom vált valóra azzal, hogy én tervezhettem a dekorációt, kísérhettem Borit, a menyasszonyt az úton,…..
Mennyei Menyegző Judit és Peti 2018.03.09 11:25:23
Esküvőt dekorálni nagyon nagy boldogság, pláne, ha olyasvalaki keres meg, akit még régről ismerek. Így alakult, hogy "földim", Peti keresett meg, és menyasszonyával engem bíztak meg erre a nemes feladatra. Dupla szerelem, hogy a menyasszonyi ruha megtervezése is az én feladatom volt. Az esküvőn…..
Hatalmas késéssel, de annál nagyobb szeretettel mutatom be nektek Bernit és Zolit és az ő nagy napjukat. Berniben és Zoliban nagyon kedves embereket ismerhettem meg. Olyan összhangban voltak végig a közös munka alatt is, amilyet ritkán tapasztalni. Olyan szerencsés voltam, hogy már a meghívó…..
Mennyei Menyegző Detti és Gábor 2015.09.14 07:03:53
Detti egy ruha miatt keresett meg engem, még hosszú idővel az esküvő előtt. Szépséges ruháját aztán máshonnan választotta, de találkozásunk eredménye lett ez a bájos, rusztikus esküvő, aminek nagyon örültem. Az menyegző május végén, szeszélyes, izgalmas időjárási…..
Ezt a bejegyzést most Csilla, a menyasszony tollából olvashatjátok, akinek álmai ruháját segítettünk megvalósítani. Mivel az esküvő a messzi Ausztráliában lett megtartva, és a leánykérés körülményei is igazán romantikusak voltak gondoltam megkérem Csillát, mutassa be…..
Ahogy közeleg az ősz, (na jó, még messze van) és új inspirációk után kutatok, mindig eszembe jut, mennyire imádom a díszkáposztát. Szerintem ez egy annyira érdekes növény, nagyon jó őszies színei vannak, és nagyon szépen lehet dekorálni vele a menyasszonyi csokrokat, valamint…..
Mennyei Menyegző Fátyol körkép 2015.04.19 21:53:03
Próbáltam összeszedni egy jól kategorizált leírást a fátylakról, hogy kinek milyen áll jól, és hogy melyik ruhához milyen típus illik, de hiábavaló volt. Számomra az lett a konklúzió, hogy lehetetlen kategorizálni, mindenféle fátyol állhat jól és rosszul is mindenféle…..
Mennyei Menyegző Niki ruhája 2015.01.07 14:41:34
Már sokszor írtam, milyen csodálatos és felemelő dolog boldog, szerelmes emberek között lenni, az ő álmaikat valóra váltani. Ez is egy ilyen alkalom volt a számomra, de most ruhát álmodtunk. A hosszúra nyúlt közös tervezgetés és kapcsolattartás alatt ismét megláthattam, hogy…..
Sokan nem szeretik a telet, és az esküvőt is a nyári hónapokra igazítják. Tény, hogy a kertben, szabad ég alatt táncolni nyáron kellemesebb, de számtalan dolog van, ami csodálatossá, egyedivé teszi a téli esküvőt. Télen imádjuk a havat, a téli napsütést, a pihe-puha meleg…..
Hogy miért ez a cím? Ígérem, a galériából kiderül! :) Mit is mondhatnék? Álomesküvő. Igen, nekem is. Nagyon hosszú, alapos, mindenre kierjedő és kreatív, boldog izgalommal teli készülődés után, igazi nagybetűs ÖRÖMMUNKA! A menyasszony, Orsi, már hosszú hónapokkal az…..
Rózi és Doma lakodalmára a Barabás Villában került sor múlt szombaton. Amennyire sikerült megismernem, Rózi olyan finom és kedves dekorációt választott, ami tökéletesen illett hozzá. Szeretett volna minél egyszerűbb, de mégis romantikus, visszafogott díszletet. A fehér virágok…..
Szilvi és Andris menyegzőjére egy szép napos, esős, kicsit szeles, de gyönyörű május végi napon került sor, a kerekegyházi Vargatanyán. Szilvivel öröm volt a munka, hiszen az elejétől kezdve konkrét elképzelései voltak a színekkel, a virágokkal kapcsolatban, csak egy kis…..
Icus és Dávid esküvőjének dekorációs elemeit már külön bemutattam nektek, most egy másik szemszögből is láthatjátok ezt a csodálatos menyegzőt. A pár esküvői képeit a Pinewood Weddings készítette, ezeket a képeket hoztam most el, ahol végre magát a párt, a készülődés…..
Nagy-nagy örömmel mutatom be Nektek Orsi és Peti esküvőjének részleteit. Orsi és Peti menyegzőjére az etyeki Rókusfalvy Birtokon került sor. A szerelmespár, nagy örömömre, egyet értett abban, hogy a hely hangulatának, és az évszaknak megfelelő, vidám, könnyed, kissé…..
Szeretettel mutatom be nektek Icus és Dávid esküvőjének részleteit. A nagy eseményre a halásztelki Malonyay Kastélyban került sor, ami tökéletes választás volt a 70 fős esküvőnek. Gyönyörű zöldellő kastélypark adott méltó hátteret a kicsit bohókás dekorációjú polgári…..
Ezt a bejegyzést a levendula és rezgő után a csodálatos hortenziának szentelném. Imádom, mert olyan, mintha egy csomó pici lepke rebegtetné szárnyait. Finom, könnyű, rengeteg színe van. Szinte minden más virággal jóban van, szépen kiegészíti őket, sőt, önmagában is…..
Az esküvőkön egyre divatosabbak a pasztell púder színek, és a menta az egyik kedvencem! Most bebizonyítom nektek, milyen csodálatos szín a menta, ha szereted a zöldet, vagy a kéket, biztosan őt is szeretni fogod! Nemcsak a dekorációt, de az édességeket, a meghívókat a…..
Azt hiszem, mindenkinek kicsit szíve vágya a kültéri ceremónia. És ha már kültér, akkor boldogságkapu. Boldogságkaput azonban nem csak kovácsoltvasból lehet készíteni textilekkel és virággal. Erre hoztam nektek kreatív, gyönyörű megoldásokat. Jó hír, hogy beltéri helyszínre…..
Ha úgy érzed, nem neked találták ki a fehér és az ekrü árnyalatait, nyugodtan válassz színes menyasszonyi ruhát. Miért is ne? Merj más lenni, állj ki a sorból! A te esküvőd, a Te napod! Mai összeállításomban ezekből válogattam. Szeretettel: Katica…..
Ezt a mai bejegyzést az egyre divatosabb virág asztali futóknak szenteljük. Imádjuk az élő virágokat minden mennyiségben, minden formában. Ezek a csodálatos élővirág asztali futók csodálatos pompát varázsolnak a menyegzői asztalra. Lehet sokat használni belőlük, lehet keveset,…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
Szeretettel mutatom be első két ruhám fotósorozata után legfrissebb tervezésemet. A képeket ezúttal is Gácsi Georgina fotósnak köszönöm, akivel a gyönyörű Olympos hegy lábánál és a közeli tengerparton készítettük a fotókat. A ruhákról…..
Mennyei Menyegző Hamarosan 2014.02.14 20:27:19
Új inspirációs fotók a Mennyei Menyegzőtől...
Kedves Mindenki! Köszönjük szépen mindenkinek, aki részt vett játékunkon! Eredeti bejegyzés itt! 2014. január 25-én elértük az 500 rajongót, így kisorsoltuk nyertesünket. A sorsoláshoz a www.facebooknyertes.com oldalt használtuk. A szerencsés nyertes: Kalmár…..
Avagy, tündéri koszorúslánykák, gyönyörű ruhákban. Azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy imádom a tüll ruhákat és a tutut. Gyűjtöttem hát néhány édes koszorúslány ruhát, ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy rokonságodba fellelhető néhány ilyen édes…..