Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Üzleti modell építés

241 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képtelen vagyok megállni, hogy ezt a bejegyzést elkészítsem, mert annyira szenzációs megoldást találsz benne. Haragudnék magamra, ha ezt nem osztanám meg veled.Ha már jártál az idei ÉVTERVEZŐ workshop oldalán, akkor láthattad, de valószínű, hogy nem tulajdonítottál neki igazi…..
12!Ennyi hónap áll a vállalkozások rendelkezésére minden évben, hogy igazán átütő sikert tudjanak elérni. A siker azonban ritkán jön magától. A sikerhez vezető munkát meg kell tervezni. Azonban sok vállalkozó nem ismeri a tervezés titkát...
Ha kétséged van afelől, hogy érdemes-e eljönnöd az ÉVTERVEZŐ workshopra, akkor olvasd el ezt a bejegyzést, mert néhányan, akik már sikeresen regisztráltak, megírták, hogy MIÉRT JÖNNEK EL. Ismerd meg, hogy mi a céljuk a programmal. Nagyon megragadó válaszok születtek...
Ebben a bejegyzésben Imre történetét ismerheted meg. Szó lesz arról, hogy milyen is volt az élete régebben, amikor csak időszakos bevételei voltak a cégének, hogy mit tett azért, hogy ez megváltozzon és ma már milyen eredményei vannak az erőfeszítéseinek köszönhetően. Imre egy álmodozó vállalkozó…..
Ebben a bejegyzésben mutatok neked 5 eszközt, amivel jobb tervet tudsz készíteni és könnyebben meg tudod valósítani azt, és ha akarod, megkaphatod őket AJÁNDÉKBA...
Miért hagynád, hogy a te vállalkozásod is a tucat cégek közé tartozzon, mikor tudatosan tehetsz azért, hogy megkülönböztethető legyen és mindenki pontosan tudja, hogy melyik cégről van szó, amikor a tiédet említik? Ahhoz, hogy ez így legyen, alkotnod kell a vállalkozásodnak egy karaktert, amihez…..
Veled is fordult már elő az, hogy összekeverték a cégedet egy konkurenciával?  Kisebb a baj akkor, ha ennek az az oka, hogy csak hasonló a nevetek. De ha nem így van, akkor elfelejtettél a vállalkozásod indításakor egy fontos dolgot tisztázni. Ebben a bejegyzésben mutatok két kérdést, aminek…..
A minap egy éves tervet raktunk össze egy kreatív vállalkozóval, aki beismerte, hogy attól fél, hogy az ötletét lemásolják. Nincs ezzel egyedül. Rengetegszer hallottam már ezt a kifogást, hogy miért nem vágnak bele, miért nem kezdik el és miért nem tartanak már ott, ahol akarnak.Bennem ehhez…..
Néha úgy néz ki, hogy ahány óra van egy nap, háromszor annyi a zavarás, ami megakadályoz, hogy elvégezd a feladataidat. Mit tudsz tenni annak érdekében, hogy egy kicsivel több nyugalmad legyen és megszabadulj a zavaró dolgoktól? Próbáld ki ezeket a módszereket:..
A modelledet elkészítheted magad is, de nem mindegy, hogy mivel kezded. A legtöbben azt hiszik, hogy a modell építés azzal kezdődik, hogy végiggondolják a modell 1 elemét a célpiacot. Ha te is így kezdenél bele a modelled kialakításába, akkor biztos, hogy nem tudod kihozni a…..
Egy középiskolában hangzottak el az alábbiak tőle egy előadás során. 11 olyan dologról beszélt, amit a mai gyerekek nem tanultak és valószínűleg sosem fognak megtanulni az iskolában. Arról beszélt, hogy az "érezd jól magad"-stílusú és "politikailag korrekt" oktatás egy…..
Biztos te is jártál már IKEA-ban vagy a McDonald's-ban, ahol úgy vásárolod meg az üdítőt, hogy egyszer fizetsz, megkapod az üdítős poharat és annyiszor töltöd meg, amennyiszer akarod. Micsoda zseniális ötlet! De vajon ez máshol is működik?..
Induljon az új év egy friss interjúval az üzleti modellezésről. Muzamel Tamás a FERAN Business Meneger alapítója kérdezgetett az üzleti modellezéssel kapcsolatban. Ami kiderül belőle:- Miért van szüksége egy vállalkozásnak üzleti modellre?- Mikor kell összeállítani az üzleti modellt?- Hogy látom a…..
A Megvalósítás harmadik pillére a te csapatodról fog szólni. Lehet, hogy most még csak egyedül vagy a cégedben, de mire a videó végére érsz, rá fogsz jönni, hogy ez csak látszólag van így. Ezért mindenképp tarts velem. Ha pedig már van csapatod, akkor még hatékonyabbá és ütőképesebbé tudod őket…..
A Megvalósítás harmadik pillére a te csapatodról fog szólni. Lehet, hogy most még csak egyedül vagy a cégedben, de mire a videó végére érsz, rá fogsz jönni, hogy ez csak látszólag van így. Ezért mindenképp tarts velem. Ha pedig már van csapatod, akkor még hatékonyabbá és ütőképesebbé tudod őket…..
  Már július óta készítem nektek a keddi kérdéseket.Itt az év vége.És erre az évre összesen egy kérdésem maradt.Ez pedig így hangzik:..
A Megvalósítás második pillére abban segít, hogy elindulj és fejlődj a vezetésben. A vezetés egy nagyon különleges dolog. Mert egyszerre szól rólad, a te belső játszmáidról és azokról, akiket vezetsz. Viszont ha valaki jól csinálja, akkor egyrészt irigylésre méltó életet tud teremteni nem csak…..
A Megvalósítás első pillére abban segít, hogy a rendelkezésedre álló ötletek, lehetőségek, tervek és erőforrások minél könnyebben működésbe lendüljenek. Hiába vannak szuper jó ötleteid, ha azokat a világ nem ismeri meg, mert nem tudod úgy szervezni a világodat, hogy azok valóra is…..
Fogadd tőlem sok szeretettel a legújabb online tréningemet, melyben olyan tanításokat találsz, aminek a segítségével te is könnyen és hatékonyan tudok elérni a céljaidat 2017-ben.Kattints ide és vegyél részt te is ingyen a vadonatúj 4 részes online videótréningemen! Már az első rész elérhető,…..
Ezt a részt is le tudod tölteni MP3 és PDF formában!   Ha vannak céljaid. Van terved és úgy döntesz, hogy belevágsz a megvalósításába, akkor te is biztos szeretnéd hamarabb elérni mindazt, amit kitűztél magadnak. Erről lesz szó a mai részben...
Ez a rész is letölthető MP3 és PDF formátumban is. Ha te is egy évvel ezelőtt tele voltál álmokkal és célokkal és mára nem lett belőlük semmi, akkor figyelj, mert ez a rész neked szól...
Az idei évhez hasonlóan jövőre is lesz Megvalósítási Mentor Program.Ez az éves mentor program segítő kezet nyújt a kisvállalkozóknak az üzleti tervük megvalósításában. De még mielőtt véglegesítem a programot, meg akarok bizonyosodni róla, hogy megfelelően végiggondoltam-e mindent. Ezért szükségem…..
  Töltsd le mp3 és pdf formátumban is Hetek óta a jövő év megtervezéséhez kapcsolódóan adok nektek segítséget. Beszéltem már a tervezési hibákról, amit részletesen megismerhetsz a legújabb e-bookomból. Szó volt a felkészülés fontosságáról és ehhez kapcsolódóan egy online minitréninget is…..
 Töltsd le MP3-ban! Idén ismét megrendezésre került az ÉVTERVEZŐ workshop 2016. november 25-én, pénteken. Ebben a videóban kiderül, hogyan éreztük magunkat és még azt is elárulom, ha te önállóan szeretnéd elkészíteni az éves tervedet, akkor hogyan tudsz hozzájutni a…..