Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MyNick0

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A progresszívek teljesen megzakkantak - az egyik oldalról folyamatosan metoo-zzák a hetero férfiakat és hisztériáznak az egészséges férfi szexualitás bármilyen megnyilvánulásán, a másik oldalról viszont ezerrel nyomatják a gyerekek megrontását és agymosását LMBT-vonalon. Manapság egy nőt megkérdezni…..
...azért, mert némi "külső" segítséggel kevés ember is óriási rombolást tud véghez vinni a társadalmainkban. Ilyesmiről írtak már sokan, de a köztudatba sosem jutott el, és úgy sejtem az én cikkem sem fogja meghozni ezt az áttörést, dehát tegyen meg mindenki amennyit tud, aztán bízzunk a felsőbb…..
MyNick0 2018.08.14 18:52:42
Pangea Mi lesz veled, Afrika? 2018.07.22 16:28:43
Afrika (ezen belül is Fekete-Afrika) kitartóan magas népességnövekedési ütemével kapcsolatban kifejezetten hajmeresztő előrejelzések jelentek meg, az ENSZ "közepes" forgatókönyve szerint 2100-ra akár 4,4 milliárd fősre is nőhet a fekete kontinens lakossága,  mivel első ránézésre alig érvényesül a…..
MyNick0 2018.07.23 13:18:46
@csúti csüngőhasú tolvaj:

Ez nem Orbánról szól, te faszkalap, hanem a négerekről.

Szóval nyilatkozz: a magyarok vagy a négerek pártján állsz?
B.R.-nak Az ország hetven százaléka a nemzeti szocialista jelenre szavazott -- nem egyszerűen a szocialistára, tehát nem volt döntő szerepe a választásban csupán az állami gondoskodásnak (a propagandának -- hogy melyik fajta állami gondoskodás jut el a fülekig -- persze volt). Aminek döntő szerepe…..
A kormány kinyitotta Pandóra szelencéjét, és csak Isten tudja, vissza lehet-e még zárni... Habár a történelemből nagyon jól tudjuk, hogy mibe torkollhat a rasszista és antiszemita indulatok felkorbácsolása, a magyar kormány vígan játszik a tűzzel. És az évek óta tartó, napi szintű migránsozás…..
MyNick0 2018.05.03 23:54:18
@élhetetlen:

A csaj története tipikus, gyökértelen nőci kimegy nyugatra, és nem angollal, franciával, némettel stb. jön össze, hanem angliai, franciaországi, németországi stb. arabbal, vagy négerrel, mert az olyan cool és egzotikus! Exogám nőcskét ugye megcsapja a jungle fever....

Egyes nők mindig is az exogámia irányába voltak nyitottak. Szeretik az erős, durva idegeneket, akik mellett lealázott nők lehetnek. Pont a habzó szájú feministák rajonganak legjobban az arab meg a néger f*szért. Csak a csúnya patriarchális fehér férfiból van elegük.

Persze takarózhatsz azzal, hogy nagy divat ez manspság, hisz (sok a kurva) olasz, francia, német, brit nők tömegei özönlenek a Karib-szigetekre (Jamaica), Afrikába, Egyiptomba, Marokkóba, Törökországba (kifejezetten erre specializált üdülővárosok vannak, ahol primitív törökök dugják a csoffadt brit öregasszonyokat), Indiába (jóga kurzusoknak álcázott szexturizmus), hogy egzotikus, mosdatlan, kemény kezű férfiak meghágják őket.
Erre izgul titokban a fehér nők jó része. Pont azok a nők, akik papucsot akarnak csinálni a fehér férfiból, aztán panaszkodnak, hogy “nincs már egy igazi férfi Európában, bezzeg a török-arab-néger csődörök!”. Főleg azok a nők, akik jó üzletet csináltak azzal, hogy egy munkamániás, güriző, jól kereső európai pasashoz mentek hozzá, majd okosan váltak el. Az elvált nők asszonytartásból elutaznak évente pár hétre “egzotikus” országokba kikormoltatni, kipókhálóztatni a lyukaikat.

Mostantól ez a szolgáltatás minden európai városban elérhető lesz. Ez aztán a fejlődés! Éljen a multikulti!

Elég csak megnézni a mai nyugatot, ezeket nem lehet integrálni, ezek simán ide nem illő, alacsonyabb kulturális fokon álló emberek, és azok is maradnak, soha nem lesznek hasznos tagjai az európai társadalmaknak. A különbség csak annyi, hogy az egyik gyilkol, terroristáskodik és nemierőszakol, a másik, a "békésebbje" csak simán hangosan hőbörög a buszon és a pénzünkből él.

Olvasnivaló: lesacreduprintemps19.files.wordpress.com/2012/11/jp-rushton-race-evolution-behavior-unabridged-1997-edition.pdf
Történelmünk utolsó 100 évét három diktátor határozta meg, akik együttesen 1920 és 2020 közt (megelőlegezve, hogy az elkövetkező két évben minden marad úgy, ahogyan most van) pontosan 71 évig kormányozták Magyarországot. Az első Horthy Miklós volt: 1920 és 1944 közt (24 éven át), a második Kádár…..
A Fidesz az egész választási kampányát a migráció témája köré építette, és az eredmény őket igazolta. Több mint két és félmillió ember tette le a voksát amellet, hogy Magyarország ne legyen bevándorló ország. kép forrása: index.hu A kormánypárt kivételével csak a Jobbik kommunikálta valamilyen…..
MyNick0 2018.04.13 13:58:39
@devadel:

"sötét rasszista geci fidesz szavazó"

Ennyit tudsz, címkézni. Mi azzal a baj, hogy nem akar rendes fehér ember barbár vademberekkel együtt élni? Nyugati városokban az ember nem tudja úgy forgatni a fejét, hogy ne gyalogoljon bele a látószögébe valami etnikailag oda nem illlő ember. Undorító.
...és nem csak a magyart, választásostul, hanem a nemzetközit is! Nem olyan bonyolult az... Manapság a demokrácia világában minden nagyobb pöcegödörben van vagy ezer párt, mindenféle nevekkel meg címkékkel: jobbos-balos, demokrata, liberális, szociális, konzervatív, ésatöbbi. Ezek nem jelenetek…..
MyNick0 2018.04.12 20:37:39
hvg.hu/itthon/20180412_morvai_krisztina_majdan_szagot_es_ukrajna_szagot_szimatol_a_levegoben

Erre sajnos valóban van esély, lásd a szombati tüntetést. Azon hazaárulók, akik nem tudnak belenyugodni, hogy vesztettek és így nem lesz (elég) füstös vadember az országban, és nem lesz buziházasság sem, addig sulykolják ezt a választási csalás konteot, hogy emiatt utcai zavargásokat robbantanak ki...
MyNick0 2018.04.13 13:23:01
@Frederick:

TGM azér jó, mert csak meg kell fordítani az előjelét annak, amit mond, és kijön az igazság. Amit ő rossznak mond, az jó, amit pedig jónak mond, az rossz. Ilyen egyszerű.

"Bírom, ahogy a kettőt egymáshoz rakja: cigánykérdés és migránskérdés."

Pedig nagyon is összefügg: barbár kultúraromboló füstös népcsoport ez is, az is. Ebből is látszik, hogy teljesen mindegy, hogy arab, vagy néger, vagy cigány, vagy paki, rohadtul mindegy. Ha füstös, ha kokeró, akkor nem lesz kultúrember.

"Nem tudom, arról van-e tudomása TGM-nek, hogy a cigányok nagy része migránsellenes."

Mint amikor találkozik a kacsa a libával :D Egyiknek sincs több köze ehhez az országhoz, ehhez a földrészhez, mint a másiknak.
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
Deansdale Marvel vs. Marvel 2018.02.10 13:07:06
Rögtön egy kitérővel kezdem, hiszen nem is erről akartam beszélni, de sebaj: a progresszív néphülyítés elérte a kívánt hatást, a kisebbségek nyugaton már nemcsak péppé vannak hülyítve, de folyamatos fehér/férfi/hetero/keresztényellenes gyűlöletben izzanak. Ennek legfrissebb megjelenési formájaként a…..
MyNick0 2018.02.19 22:10:47
@don Fefinho:

Én a subpsecies-nek feleltetném meg, a rassz az "alfaj" megfelelője emberek esetén. PC ha úgy vessszük volt párszáz éve is.
MyNick0 2018.03.18 21:52:14
@KalmanBlog:

"Oké, de az hogy egy hibát elkövettünk nem lehet érv amellett, hogy egy másikat is elkövessünk. Pláne egy sokkal súlyosabbat."

Ja, ezt az érvet úgy bírom, máris úgyis keverék nép vagyunk, TEHÁT miért is ne engedjük be a kokerókat, elvégre már úgyis mindegy.

Kb. mint a viccben a hótrészeg: "ha már úgyis behugyoztam, miért ne szarjak is be?"
Pangea Bevándorlók Bécsben 2018.03.10 09:50:00
Az elmúlt napokban nagy hullámokat kavart Lázár János elhíresült kampányvideója, amelyben lényegében  Bécs bevándorlók miatti élhetetlenné válásáról értekezett, helyenként kifejezetten meredek állításokat megfogalmazva ("a 700.000 ausztriai bevándorló java része ebben a kerületben - Favoritenben -…..
MyNick0 2018.03.11 13:22:27
@Fradista Utazó:

Ellenben ezt mond:

"A Munkáspárt 1951-es választási veresége után ismét Churchill lett a miniszterelnök. Harmadik ciklusa az ország élén – háborús miniszterelnöksége, majd 1945-ös, rövid ideig tartó ügyvezető kormányfősége után – 1955-ös lemondásáig tartott. Ez alatt az idő alatt felújította a Nagy-Britannia és az Egyesült Államok közötti „különleges kapcsolatot”, és részt vett a háború utáni világrend kialakításában. Faji kérdésekben továbbra is késő viktoriánus nézeteket vallott. Megpróbálta rávenni (sikertelenül) a kormányt, hogy szigorítsa a karibi országokból való bevándorlás feltételeit. 1955 januárjában azt mondta a kabinetnek, hogy az „Anglia maradjon fehér” jó szlogen lenne."
Deansdale Miféle iszlamizáció?! 2018.02.05 20:51:37
Nincs kedvem körítést írni a dologhoz, csapjunk a lecsóba: íme egy tanulmány a brit kormányzat honlapjáról, amiben a brit kormányzat pénzén azt vizsgálja Mona Siddiqui professzornő, hogy hogyan s miként lehetne bevezetni a sharia törvényeket Angliában és Walesben. Ha a muzulmánok csak úgy hobbiból…..
MyNick0 2018.02.17 20:33:40
@Aurelius Respectus:

Multikultinak épp multikulti, csak nem paradicsom, mint ahogy a Föld egyetlen zuga sem az, ahol csak füstösök élnek.

Brazíliában vannak amúgy jó környékek is, érdekes módon pont azok azok, ahol fehérek élnek túlnyomó többségben. Csak egy kis fullamatőr Wikipedia kutatás:

Lássuk csak, melyik Brazília melyik tagállamban a legnagyobb a fehérek aránya? A válasz Santa Catarina a maga 88.96%-ával. Mit tudhatunk meg Santa Catarina-ról?

Wikipedia: "The state's social indicators are among the best in Latin America,[6] being the Brazilian state with the third highest level of median income, besides exhibiting high levels of education[7] and public health, and one of the lowest rates of illiteracy.[8] Santa Catarina boasts Brazil's highest average life expectancy[9][10] and lowest homicide rate[11] in addition to lower levels of corruption.[12] The cities of the state are also considered some of the most livable in the country, enjoying a reputation of being "clean, safe and organized".[12]"

Erre szoktam mondani, hogy nahát.

Ezzel összevetve Brazília leglepukkantabb tartományai esetében mind 30% alatt van a fehérek aránya.

Kokeró ország nem ország, fehér ország mennyország.
MyNick0 2018.02.23 19:37:54
hvg.hu/velemeny/20180223_Hont_liutestverek_tudtukon_kivul_ocsenybe_is_uzentek_migransozas_olimpia

Már megint megy a szarkeverés, az összemosás. Bár tény, hogy nem árt ennek kapcsán tisztázni, hogy tényleg nem azzal van a baj, ha valaki "migráns", hanem azzal, hogyha kokeró. Például a mi cigányaink nem "migránsok", elvégre itt élnek ennek a szerencsétlen országnak a területén már sokszáz éve, mégis bármikor elcserélném az összeset világosbőrű migránsokra.

Mit nem lehet érteni azon, hogy a kínaiak, japánok, koreaiak világosbőrűek, tehát jó emberek, addig a négerek, az arabok, a cigányok, a pakisztániak stb. pedig sötétbőrűek, tehát rossz emberek?

Ezek azt akarják sugallni, hogy a Liu-testvérek olimpiai sikeréből logikailag levezethető a barbár kokerók ideimportálása. Nonszensz.
Törvényt alkot a Fidesz: bárkire rá lehet majd mutatni, akinek nem tetszik a pofája, aki ellent mer mondani - az mindjárt nemzetbiztonsági kockázattá válik, be lehet tiltani, be lehet börtönözni. ..
MyNick0 2018.02.15 15:07:02
@Tehetséges ugandai buzi:
Pedig a világ legjobb trollkodása ez. Képzelj el egy archetipikus libsi kurvát, aki oda van a néger faszért, és legfőbb vágya, hogy partiba vágja egy hordányi füstös vadember. Hogy ebbéli vágyáért még utazni se kelljen, ezért a fizetése egy részét (amit a kamumunkáért kap, ahova genderkvóta alapon vették fel) odaajándékozza valami kultúrmarxista "jogvédő" páholynak, hogy az intézkedjen a kokerók minél gyorsabb ideimportálása ügyében.

Aztán hoppá, a pénzecskéje 25%-ra mégis HATÁRVÉDELEMRE fog akarata ellenére is fordulni, amely azt szolgálja, hogy a barbárok mégse jöjjenek ide.

Mi ez, ha nem egy rohadt nagy muhaha?
Vigyázat, a cikk csúnya szavakat is tartalmaz. TGM a feminizmust magyarázza. Férfiként. Nőknek. És nem látja ebben az iróniát. Hiába no, elszállt fölötte az idő, szenilis vénemberként is meg akar maradni kultúrmarxista vezéregyéniségnek. TGM, hagyd abba fehér hetero…..
MyNick0 2017.11.15 00:38:11
Nem kellett túl sokat várnunk: ezúttal Joseph Rago, egy Pulitzer-díjas újságíró hunyt el tisztázatlan körülmények között, 34 évesen. Bár nem tudom mennyire lehet valóban tisztázatlannak tekinteni a szituációt, ha egyszer az illető egyértelműen jelezte az öngyilkossági szándékát azzal, hogy Hillary…..
MyNick0 2017.09.27 16:10:11
@KalmanBlog: @MyNick0: @Aurelius Respectus: @-JzK-:

Azért ebben a TGM cikk mond érdekes észrevételeket:

"A globális kapitalizmusban tönkrement volt gyarmati és volt „szocialista” országok lakóinak százmillióit a gazdag nyugati (és közép-európai) országok nem tudják földjükön letelepíteni."

Nahát… nem itt kellett volna kezdeni logikailag is? Hogy a kokeróknak nem lesz jobb, ha pár millió közölök idejön? Attól még az országuk és az ott maradó 99%-nyi lakos ugyanúgy marad a szarban. Másrészt meg az itteni kokeróknak is max annyival jobb, hogy a fehér országok eltartják, és valamelyest civilizálják őket.

"Az európai országok nem fogják az életszínvonalukat, településszerkezetüket, hagyományaikat, anyanyelvüket, szokásaikat föláldozni azért, hogy az önhibájukon kívül a pokolból menekülők millióinak otthont nyújtsanak."

Miért, talán kéne?! Kérdőjelfelkiáltójel.

Aztán kezdjük ott, hogy miért is pokol? Mert ők azzá tették a saját földjüket, mivel alkalmatlanok egy civilizált működőképes ország létrehozására és fenntartására. És az a helyzet, hogy ebből az következik, hogyha megcsinálja valaki helyettük, és rájuk hagyja, abból az lesz, mint amikor a cigánycsaládot kiemelik a putriból és kapnak az államtól („szocpol”) egy családi házat, mi lesz abból: lelakják, putrivá lesz az is. Szerintem egyék, amit főztek.

Persze a füstös népek nagy barátai nem merik levonni a konzekvenciát. Én pl. úgy vagyok a kokeró népekkel, hogy baszódjanak meg, éljenek csak úgy, ahogy maguknak képesek megteremteni, nekünk annyi a dolgunk, hogy bármi áron távol tartsuk őket a magunk világától. Nem a mi felelősségünk. Ha arra képesek, amire, hát így jártak. Hálátlan kutyák.

De aki annyira imádja őket, annak tulajdonképpen azon kéne dolgoznia, hogy tényleg jobb legyen nekik tömegesen, ne pár százezernek, milliónak, aki ide beszökik, aztán majd a nyugati országok jóléti rendszere elbabusgatja őket. Szóval a füstösimádóknak azon kéne dolgoznia, hogy a szülőföldjük élhetőbb legyen, de arra senkinek sincs épkézláb javaslata, ill. ilyen Bono meg Madonna féle popsztárok rendeznek ilyen "segítsük az afrikaiakat" segélykoncertet :D És annak mi haszna is van?
Elutalnak pl. egymillió dollárt, abból mi lesz?
MyNick0 2017.10.19 18:19:18
@Deansdale:
"Ben Affleck jó példa erre, róla is terjednek a molesztálós pletykák, a nagy "leleplező" videón meg semmi nem látszik."

De, épphogy az látszik, hogy ez kurvára nem molesztálás, hiszen a csaj az ölében ül és vihorászik, ergo rohadtul benne volt, kb. totál a fellegekben járt, hogy húú ekkora sztár az ölébe vette, kb. tocsakos volt a bugyija...

Az, hogy esetleg utólag úgy érezte, hogy húú, hát ezt mégse kellett volna, meg megalázva, kihasználva érzi magát, az nem azt jelenti, hogy ez "molesztálás" volt...

"Az ilyen pletykák elindítóit 5-10 évre lesittelném mint a huzat, mert elképzelhetetlen károkat képesek okozni (lásd Strauss-Kahn esetét)."

Még szerencsére, hogy az egy másik címeres rohadt geci volt, aki ettől függetlenül megérdemelte :D
MyNick0 2017.10.20 12:09:46
@Sipi81:
Ez a szabályzat természetesen csak a bétákra vonatkozik. Nincs az a nő a világon, aki zokon venné, ha Christiano Ronaldo molesztálná ;)
Az átlaghapsik csak ne akarjanak semmit.
Megdöbbentő volt olvasni az elmúlt napokban, hogy a Weinstein-ügy hatására mennyi nő osztotta meg eddig titkolt, szégyellt, de sajnos el nem felejthető élményeit #metoo hastag-gel. Ismerve az áldozathibáztatás népszerűségét kishazánkban, nem kevés bátorság kellett ehhez a részükről.  Amikor az…..
MyNick0 2017.10.19 21:55:58
@Fedor:
Hazudsz. Itt az nem tetszik, hogy a szexuális abúzus ügyekből - ami alapból egy sima büntetőjogi kérdés, kb. mint a kocsifeltörések vagy a zsebesek jelensége, egy politikai issue-t csinálnak a feministák, és a komplett férfinemet szégyenkezésre intik.
MyNick0 2017.10.19 22:01:24
@Fedor:
+ felháborító, hogy ki nem mondva nyíltan, de azt akarják sugallni, hogy a történekből a férfinem és a férfiszerep kollektív bűnösségén túl az következik, hogy innentől mindenfajta ártatlanság vélelmét meg bizonyítási terhet törüljünk el, hiszen egy nő "ilyet nem mondana csak úgy" (?!).

Ergo ha egy nő előáll egy ilyennel, akkor egyből életfogytigtalan, damnatio memoriae az illetőnek, bemondásra, pont.

És persze, hogy azt mondja erre mindenki, hogy nane.
Deansdale NANEmi erőszak 2011.06.28 15:06:01
A NANE családon belüli erőszakkal kapcsolatos baromságain már túl vagyunk, nézzük a nemi erőszakot... De ezt már nem elemzem végig, mert gondolom az olvasóknak sincs végtelen türelme. Elég lesz a szaftosabb részeket cincálgatni. "[a nemi] erőszak hajtóerejét nem a…..
Október 11-e az előbújás napja, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a melegek, leszbikusok, transzneműek felvállalják saját magukat a külvilág felé.  Ha minden meleg előbújna, és lenne egy állam, ami teszi a dolgát, már nem is lenne homofóbia. A homofóbia a legtöbb esetben az ismeretlentől való…..
MyNick0 2017.10.10 21:45:30
maxval1967.wordpress.com/2012/07/10/homofobia-igen/

"Homofóbia – igen!

A homoklobbi igyekszik a “homofób” szót valamiféle gyalázatos szóvá degradálni, nagyjából a “bűnöző” és a “rasszista” szintjére. Valójában azonban a “homofób” szó nem sértés, hanem a normalitás, az egészség igenlése. A homoszexualitás ugyanis egy genetikai eredetű megbetegedés. Egy betegséget ellenezni pedig nem szégyen, hanem a világ legtermészetesebb dolga.

Amikor tehát homofóbiával vádolnak bennünket, fejünket emeljük fel büszkén és mondjuk azt “igen, homofób vagyok, s erre büszke vagyok!”.

A homoklobbi egyik undorító követelése a házassághoz való jog. Pedig az európai kulturában a házassági 1 férfi + 1 nő törvényes kapcsolata. Miért kellene ezt felborítani, s miért éppen csak a homokosok javára? Hiszen ha megtörjük a “házasság” fogalmát, ki lehetne korlátlanul terjeszteni másra is, pl. többnejűségre, pedofíl kapcsolatra, ember és állat kapcsolatára.

Manapság a homokosok egyenlőek, minden joggal rendelkeznek, mit akarnak még?

Örökbe akarnak fogadni gyermekeket? Ne akarjanak árva gyermekeket megrontani!

Persze, a homokosok üldözése bűn és ezt el kell ítélni. A homokosságot az orvostudomány még nem képes megfelelően gyógyítani, így e beteg embereknek joguk van élni. S mivel számukra a homokos életmód az egyetlen kedvező, minden joguk megvan rá. A cukorbetegeket sem üldözik hibásan működő hasnyálmirigyük miatt, sőt még pénzbeli támogatást is kapnak az államtól, a közös adókból. Azonban én nem követelem, hogy a társadalom ismerje el, hogy a cukorbeteg ember hibás működésű hasnyálmirigye nem betegség, hanem egy egyenértékű alternatíva. S nem tiltakozom, hogy bizonyos szakmákban diszkriminálnak betegségem miatt, pl. nem vennének fel repülőgéppilótának, mert a cukorbetegség ott kockázatnak minősül és emiatt ki vagyunk zárva a pályaalkalmassági vizsgálaton.

Manapság azonban nem a homokosoknak kell szenvedniük diszkrimináció miatt, hanem a homofóbok vannak állandó üldözés alatt a homoklobbi részéről.

Az agresszív homoklobbi követelőzései egyre szemtelenebbek S tudjuk: máshol egyre többet akarnak. Amerikában pl. a homokos lobbi gyűlöletkampányt folytat homofób keresztény polgármesterek ellen, akik nem hajlandók a büszkeségmeneteket hivatalosan támogatni. S ott a kisgyerekek tankönyveibe is beletuszkolták már a leggusztustalabb homokos propagandabrosúrákat. Azaz a homokos lobbi olyan országokban is egyre többet akar, ahol pl. még házassági joguk is van. Tehát nem hiszünk a magyar homoklobbinak sem. Ők egy hatalmas kampány részei, s egyre szemtelenebbek. A magyar homoklobbi csak azért jóval mérsékeltebb amerikai testvérszervezeteikhez képest, mert ők is érzik, hogy teljes ellenszenvet érnének el ugyanazokkal a követelésekkel. Így a kis lépések taktikáját alkalmazzák. De a cél ugyanaz: a társadalom értékrendjének buzi alapra helyezése és minden homofób rasszistának, fasisztának, gazembernek bélyegzése.

Lássuk csak a FaceBook-ot: van ezernyi homokos csoport, de a homokos lobbi azonnal töröltet minden ellenvéleményt. A FaceBook pedig szót fogad, mert nem kockáztathat meg a multimilliárdos hátterű amerikai homoklobbi részéről egy esetleges bojkottot. Szóval ennyit a homoklobbi toleranciájáról…

Nem zavarnak a homokosok úgy általában, de elvárom tőlük a toleranciát: azaz ne próbálják saját törpe kisebbségi értékrendjüket a többségre erőszakolni. Fogadjanak el annak, ami vagyok: toleráns homofóbnak. Én is elfogadom őket, azaz viszonzom a toleranciát: nem követelem betiltásukat, nem megyek homokos bárba botrányt csinálni, elítélem, ha egy homokost bántalmaznak. Ez így miért nem elég?

A homoklobbi miért akar ennél többet? Miért akarja, hogy támogassam is őket? S miután nyíltan kijelentem, hogy NEM támogatom őket, miért pocskondiáznak, pl. a legutóbbi időben már “rasszistának” kezdik minősíteni a homofóbokat.

A homofóbia a természetest, az egészségest védi a természetellenes, beteges ellen. Legyünk rá büszkék, hogy homofóbok vagyunk!"
  Minden alkalommal volt bennem egy belső feszültség, amikor a Mária utcába mentem. Akkor is, amikor csak a vért vették le s különösen akkor, amikor vissza kellett menni az eredményért.  Mindig úgy éltem meg, mint egy kötelező dolgot, amin túl kell esni, mély levegőt venni, és utána kimenni onnan,…..
MyNick0 2017.10.01 15:26:51
@Fiká Zoltán: @sanch.sanch:

Négerekkel összekúró homokos drogos...
Ha valaki odafigyel a társadalmi jelenségekre, akkor már észrevehetett egy érdekes, újszerű problémát. Például a könyvesblogos Zimbardo-cikk kapcsán is levonható a következtetés: A nők nem akarnak férfiakat eltartani. A férfiak az emberi társadalom kialakulása óta dolgoznak a nőkre, jobbára zokszó…..
Úgy tűnik tényleg nagyon kevés értelmes téma van, és ezeknek muszáj ciklikusan visszatérnie, különben a média forgalma visszaesne a töredékére. A HVG (a paleo, az oltások és a klímatéma rendszeres cséplése után) most a magyarság történetét mikrózta meg kissé. A szalagcím alapján ezúttal kicsit…..
Deansdale Miféle összeesküvés? 2017.09.02 10:06:14
Angolul tudóknak: http://thegoldwater.com/news/7445-Huma-Abedin-FOIA-Reveals-Clinton-Rothschild-Connection-Soros-Human-Trafficking-and-More-Part-1..
MyNick0 2017.09.02 15:47:51
Nem mondanám magam történelemből tudatlannak, de még én is találok újdonságokat, amikről még nem hallottam:

en.wikipedia.org/wiki/Leslie_Hore-Belisha

Tudtátok, hogy amikor 1939-ben a britek hadat üzentek Németországnak, akkor a brit hadügyminiszter egy zsidó volt? Micsoda meglepetés!

Az első lépés az angolok belehergelése volt egy angol szempontból is teljesen felesleges háborúba (ld. docdro.id/4Rh7aXm ) Ez a Hore-Belisha hergelte Churchillt, hogy nehogy kiegyezzen a németekkel, pedig 1940-ben is Hitler békét kínált. Churchill meg - TTJ szavaival élve - a második világháború egyetlen percét sem töltötte józanul, elvégre minden nap egy üveg whiskeyt benyakalt.

"Historians have identified Hore-Belisha as one of the primary figures responsible for leading Britain to declare war on Germany on September 3rd, 1939: "Beside Winston Churchill, Anthony Eden, and Robert Vansittart, Hore-Belisha is the main person responsible for the British declaration of war against Germany."

Aztán ugye ők nem voltak elégségesek, jöjjenek hát az amcsik! a Már a töritanárom úgy mesélte, hogy az amcsik mindkét világháborúba azért szálltak be, mert már annyi pénzt kölcsönöztek az angoloknak, hogy nem hagyhatták bukni őket, mert különben keresztet vethettek volna a pénzükre.

Magyarul a zsidó bankárok hergelték bele az amcsikat a háborúba, de persze nem ezek a befektő urak döglöttek meg a fronton, hanem a texasi parasztgyerek.

Ezek szerint szó szerint igaz, amit Hitler ír politikai végakaratában:

"Nem igaz, hogy én vagy bárki más Németországban háborút akart 1939-ben. A háborút kizárólag zsidó származású vagy a zsidó érdekekért ténykedő nemzetközi üzletemberek akarták és provokálták ki. Túl sok javaslatot tettem, amelyeket az utókor majd nem vonhat örökké kétségbe, a fegyverzetcsökkentés és fegyverzetkorlátozás érdekében, hogy a háború kirobbantásával vádolhassanak.

Nem akartam, hogy az első világháború szerencsétlen végkifejlete után egy második világháború robbanjon ki Angliával vagy akár Amerikával. Elmúlnak majd a századok, de városaink romjaiból mindig újjá fog születni a gyűlölet a végeredményben felelős nép ellen, amelynek az összes szerencsétlenségünket köszönhetjük: a nemzetközi zsidóság és csatlósaik ellen.

Három nappal a német-lengyel háború kirobbanása előtt ajánlatot tettem a berlini brit nagykövetnek a német-lengyel problémának a Saar-vidék problémájával azonos, nemzetközi ellenőrzés alatti megoldására. Ezt az ajánlatot sem lehet kétségbe vonni. Csak azért utasították vissza, mert az angol politika vezető körei akarták a háborút, részben kereskedelmi érdekeik miatt, részben a nemzetközi zsidóság és propagandája által gyakorolt nyomás miatt.

Nem hagytam semmiféle kétértelműséget a tekintetben, hogy ha Európa népeit ismét a nemzetközi finánctőke összeesküvéséhez tartozó részvénypakettnek tekintik, akkor annak a népnek, amely valóban felelős ezért a gyilkos harcért, a zsidó népnek, ez alkalommal számot kell adnia. Van egy másik pont is, melyet nem akartam árnyékban hagyni: ez alkalommal már nem lesz többé lehetséges, hogy európai árja népek gyermekeinek milliói éhezzenek, férfiak millióit megöljék, nők, gyermekek százezreit megégessék és halálra bombázzák a városokban anélkül, hogy a valódi bűnös meglakolna bűnéért, noha emberségesebb módszerek által."

Ld. még: www.youtube.com/watch?v=-MhaXgTyMXU
Olvass érdekességeket! Ady Endre 2014.02.08 11:42:20
Egy kedves ismerősöm azt kérte nemrég, hogy kedvenc költőjéről, Ady Endréről írjak olyan érdekességeket, amiket esetleg irodalomórán nem tanítanak. Nekem középiskolában az osztályfőnököm, Antal Miklós Tanár úr volt az irodalomtanárom, és ő nagyon sokat elmesélt a következő érdekességek közül, de…..
             Az elemzésem vezérfonalául Ady babonás, szorongó, állandó érvényű félénk természetét választottam. A későbbiekben tárgyalt műveit ennek tükrében próbálom meg kibontani és értelmezni, kitérve a legfontosabb, legjelentősebb részekre.              Ady költészetében gyakran megjelenik a…..
Bort inni szabad, ugyanis Jézus is ivott (sőt termelt) bort – érvelnek. A nemzetietlenség nyugodtan belefér művelői szerint, amennyiben van hozzá mérvadó szerepmodell. Hát hisz Ady Endre! Hát nézzük meg, mekkora fityiszt mutatott a nemzetnek Ady Endre! Milyen hazafiatlan,…..