Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbn

0 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
vbn 2019.12.07 12:32:13
@hawkeye: Puffin a gyökér??? Szerintem meg csak azt írja le, hogy mi a mai VALÓSÁG! :-( Pld. a múltkor egy nő volt előttem a postán, aki visszahozott egy (becsomagolatlan!) dobozt, amiben egy 8000,- Ft-os pénztárca volt és tök komolyan azt gondolta, hogy ha beadja a postásnak (hogy az küldje vissza), akkor azonnal, ott helyben visszakapja a 8000,- Ft-ot! Amikor meg közölték vele, hogy a postaköltség sima csomagként ezer-valahányszáz Ft, utánvéttel meg kétezer-valahányszáz Ft csak hápogott és elment a dobozával együtt... (A sorbanállók idegállapotát nem részletezném.)
Gondoltátok volna, hogy ez a házi vízmű olyan népszerű, hogy csütörtök reggel 9 óráig már 7-et el lehetett adni belőle? Sőt, frissítés után egy olyan felirat jelent meg, hogy velem együtt már 8-an nézegetjük párás szemmel ezeket a gömbölyű formákat, szóval ez iszonyú nagy biznisz lehet. Hiába na,…..
2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom…..
vbn 2019.10.27 17:39:36
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: igen, simán adhatott a pályázatokhoz "hátszelet"...

Időutazásról szó sincs, hiszen ekkor (2018-ban) már több éve folyt az "együttműködés" az ikerpárral (is).

Peace! :-)
Régóta küszködöm súlyfelesleggel, amitől minden praktika ellenére nem tudok megszabadulni. Hiába eszem keveset, hiába figyelek oda, hiába mozgok, nem segít semmi. Pár kg lemegy, és utána vissza is jön ugyan azon életmód mellett. Volt, hogy úgy tűnt a pajzsmirigyem rossz, aztán mégsem, vagy mégis,…..
Eredetileg egyetlen bejegyzésben szerettem volna bemutatni 3 helyszínt, amelyek mindössze pár méterre fekszenek egymástól, de túl hosszú lett volna, ezért 3 részre bontva teszem közzé őket. Aki Balatonberény irányából érkezik Balatonmáriafürdőre, az mindjárt Keresztúr csücskén egy valóságos…..
"Alig Tisztelt HR Osztály! Az ithuspiac.hu állásportálon meghirdetett pozíciójuk, miszerint Feketöves Java Jedi Nindzsát keresnek, felkeltette az érdeklődésemet. A cégüket ugyan különösebben nem találom szimpatikusnak, de jelenlegi munkahelyemen, amit már évek óta ki nem állhatok, múlt pénteken…..
Milyen vízkezelő újdonságokat találtunk a közösségi finanszírozási oldalakon Már megszokhattuk, hogy szinte bármilyen ultramodern okos eszköz kínai változata megvásárolható. Rendelhetsz alig ötezer forintért IR-érzékelős automata csapot, "színjátszós" szűrőt a vízcsapba és még rengeteg egyéb…..
vbn 2019.04.01 14:38:35
Kívül tágasabb Véres London 2019.03.10 06:30:00
Egyre válságosabb a helyzet a brit fővárosban, ezért az egyik nagy áruházlánc úgy döntött, minden boltjában leveszi a polcokról a késeket, amiket mostantól csak csomagban lehet majd kapni...
vbn 2019.03.11 15:09:53
@bobbafet: meg a késélezőket kell kivégezni, hogy csak tompahegyű és élű kések legyenek mindenütt! :-P
Levelet hozott a posta. Nagy borítékban, benne mindössze 2 papírlap Magyarország Kormányától. Elfért volna kisebb borítékban is, de az snassz, és hát bizony arra muszáj költeni, hogy megtudhassa minden magyar, mire készül Brüsszel. Brüsszel a rettenetes démoni lény. (akinek mellesleg rengeteg pénzt…..
vbn 2019.03.09 08:02:59
@Pipas: "Az emberek nem rettegnek a bevándorlóktól, egyszerűen nem akarnak tömeges bevándorlást, mert úgy gondolják, hogy az rossz lenne nekik."

Így van! Idejönnek, azután meg már ők mondják meg, hogy hogyan öltözzenek a nők, mit lehet enni és mit nem, stb. :-(

Maradjanak otthon és csináljanak ott rendet!!!!!!!!!!!!!
vbn 2019.03.09 08:53:22
@renaultfan: Akkor gondolat ébresztőnek olvasd el ezt a HVG-s cikket! ;-)
vbn 2019.03.09 08:54:11
@renaultfan: Akkor gondolat ébresztőnek olvasd el ezt a HVG-s cikket! ;-)

hvg.hu/vilag/20160201_kepregeny_a_menekulteknek_nemetorszag
A régi adathordozók esetén mindig ott a nagy kérdőjel, hogy vajon mi van rajtuk. A legtöbbször fel vannak ugyan címkézve a kazetták, szalagok, de huszon- harminc év távlatából már elég nehéz hinni a feliratozásnak. Főleg, ha nem te készítetted, és már nincsen lejátszó hozzá, hogy…..
vbn 2019.03.06 22:11:16
@Alinda: dobj egy linket és egyből meglesz a nagy nézettség! :-)
1.069.200 forint, ennyire büntetett most meg Kövér László. Persze ez anyagi szempontból nem állít kezelhetetlen helyzet elé, kibírom, ha egy hónapig nem kapok fizetést. Remélem a bank sem fog problémázni a hiteltörlesztés miatt. A devizahitelesek jelentős része persze ennél sokkal többet szenvedett…..
Volt a családban egy látszólag jelentéktelen biztosítási eseményünk. Nem számítottam rá, hogy ilyen vesszőfutás lesz az ügyintézésből. De ha már az lett, megfogadtam, hogy miután lezárul az ügy, nyilvánosság elé tárom az esetet. Hát akkor olvassátok, ámuljatok!..
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Ez a kérdés gyakran felmerül, amikor olyan világhírű személyek jelennek meg a nyilvánosság előtt biztonsági kísérettel, akik rendelkeznek küzdősport, vagy harcművészeti jártassággal. Sok mém készült legutóbb például Jason Momoa testőreiről is, akik szemlátomást alacsonyabbak, mint a védett személy…..
vbn 2018.12.21 16:35:10
@ételizésítő: Kérsz egy pofont?
Újabb családi fotóval örvendeztetett meg minket Katalin hercegné és Vilmos herceg a szokásukhoz híven így az ünnepek közeledtével, amin ezúttal mind a három gyermeküket megmutatták.  György herceg már 5 éves, Charlotte hercegnő 3, a kis Lajos herceg pedig már 8 hónapos! Óriásit nőttek, a…..
Itt kell lenned, hogy elhidd, de ha itt vagy, elhiszed. Simán. Mert neked is megvolt, ezerszer. Átlagos ügyintézős nap itthon. T. Homár, Egy kis szösszenet, a mai napomról. Lennének unalmas fényképek és emailek, de minek ezzel még hosszabbá tenni a mai napi teljesítményem. Álljon itt a nyers…..
Arról más sokszor volt szó, hogy a netes vásárlás esetén még nem érezhetjük magunkénak a kiszemelt terméket csak azért, mert betettük a kosárba és megnyomtuk a rendelés leadása gombot. Ezúttal azonban olvasónk ennél tovább jutott, mégsincs tabletje. A webshop szerint ő mondta le a rendelést,…..
vbn 2018.12.11 14:03:44
@Terézágyú: Pontosan, mert a becsületet csak egyszer lehet eljátszani!!! (Arról nem is beszélve, hogy kb. még 500 helyről lehet műszaki cikkeket rendelni...)

De ha újra ott vásárol és megint rosszul jár, akkor meg jönnek a 'Vadász-vadász, te .... jársz ide!' idézetek! :-)
Az a NatGeo Budapesten forgatott, Mars című sorozatának a legnagyobb baja, ami egyben a legnagyobb erénye is: a tudósemberek. A tudósember egyébként sem magában, sem csoportosan nem szokott különösebb veszélyt jelenteni az emberre (jó, Oppenheimeréken kívül), a Marsot viszont pont azzal nullázza le,…..
vbn 2018.11.19 16:02:51
@randomgenerator: ...és annak a bal oldalinak mekkora segge van!?!?!? :-)
Olvasónk saját bevallása szerint is csak többszöri nekifutásra bírta idegállapotba kerülés nélkül leírni a sztoriját, amin nem is nagyon lehet csodálkozni: a bank téves nyilvántartása miatt hetekig tartó ügyintézésre kényszerült, ráadásul 2 azaz kettő forint miatt, aminek nyilván a többszörösébe…..
vbn 2018.11.16 13:09:37
@rpMaus: Azért annyit még írhattál volna buzikámnak, hogy máskor az írásjelek után tegyen szóközt! (hamár a számokat ilyen jól ismeri...)
Van egy közös tároló, amit egyetlen szomszéd kisajátít? Bár jogod lenne betolni oda egy biciklit, de annyi helyet sem hagy neked, hogy egy gombostűt ott tárolhass? Nem vagy egyedül a problémával. Lássuk mit lehet ilyenkor tenni...
Nem meglepő módon, az öt telefonból kettő a Xiaomitól érkezett...
Rendhagyó poszt lesz a mai, nem is nagyon emlékszem a blog történetében ilyenre, de amikor Romsics Balázs (akinek fotóit már sokszor láthattátok itt) felhívta a figyelmem Kakas István halálára, úgy éreztem, muszáj egy posztban elmesélni a történetét. (A posztban látható…..
vbn 2018.10.22 23:43:17
@kék madár: Igen, egyet ismerek. És az csak magának köszönheti a sorsát!!! :-(
KultúrPara A keresztre feszítés 2018.10.02 07:43:00
A legismertebb személy, aki kereszten lelte a halálát, kétségtelenül Jézus, de Spartacushoz is szorosan kapcsolódik, így a kereszt örökre összeforrt Rómával. De ez a halálnem elterjedt volt a világ több részén, korábban is, és nem is ők "találták fel". Nézzünk néhány…..