Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maitre

0 bejegyzést írt és 698 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válasz szerintem nagyon egyszerű, igen. Minden pasi azt akarja, de nem csak azt! Gondolkodjunk reálisan, ha megismerkedünk valakivel, élvezzük a társaságát, időközben pedig arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen vele az erotika, hiszen a kémia működik. A nők általában…..
Maitre 2013.05.27 09:14:12
@tobias2: Hát nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben... de tulajdonképpen kihalt már. Ezek csak szőrtelen állatok. Már amelyik.
Maitre 2013.05.27 09:19:13
@skarlát betű: Mondja ezt valaki, aki a picsáján kívül nem tud mással érvényesülni... nézz már magadba, jójány. :D
Tovább szigorodik a kormány reklámadó tervezete. A trafikokra korlátozná az országos kereskedelmi adók vételkörzetét. „A cigarettával és a szerencsejátékkal már leszámoltunk, most jön a kereskedelmi média. Nem tűrhetjük tovább azt, ami a hazánkban televíziózás néven…..
Sok történetben szerepelt már itt, a blogon is az, hogy mennyire kell vigyázni külföldi munkavállalásnál (is...), hogy mit ír alá az ember, és milyen közvetítőkön keresztül vállal munkát. Ferenc története Németországon és Anglián át Svédországig tart, nem kevés…..
Maitre 2013.03.20 13:55:48
@Azbej Tristan: Mondjuk ez a "nem panaszláda", ez szép. Utoljára egy neves marketinggurucskától (kis ország, kis guru) láttam, akit közepes minőségű szakembernek, és igen silány minőségű embernek tartok.
Ő sem nagyon értette, mi a gond azzal, hogy a panaszkodókat törölgeti, az "emberség" fogalmát meg nem sikerült neki dekódolni. :)
Maitre 2013.03.20 14:01:36
@Whave: "ettol meg ezt a blogot nem az index irja, nem is itt indult, hanem a postr-en, s az ottani hasznalhatatlan blogmotor miatt jott at ide."

Tényleg? És én mikor állítottam bármit, ami ezt cáfolná, vagy alátámasztaná, vagy egyáltalán érintené ezt?

"Ha meg zavar, es megis olvasod, az milyen lelkivilagra utalhat? "
Nagyon helyes. Ne is olvasd, ilyeneket rendes ember nem olvas. :) Viszont most valami gyanús lett: ezt TE írod?
Maitre 2013.03.20 14:07:36
@dalarna: A posztod tanulsága szvsz akkor is csak annyi, hogy nem kell magyar közvetítőkkel foglalkozni. A közvetítő szakma alapból aljas, mindegy hogy mit közvetít. Kénytelenek azok lenni, elvégre az eladót is, a vevőt is megvágják.
Emesét többedmagával a gyorskocsi utcai fogdába szállították, megmotozták, faggatták, még a gyöngyös karkötője is elszakadt... csakhogy e történetben nem a gimnázium udvarán vagy idilli belvárosi parkban, esetleg kellemes kávézóban barátaival diskuráló, hovatovább…..
Miközben a magyar ellenzék és az EU a magyar államhatalom szélsőséges centralizációja fölött aggódik, a magyar államhatalom napokon keresztül képtelen volt kimenteni egy előre bejelentett hófúvásban beragadt autósokat. Olyan tény ez, amin érdemes elrágódni egy darabig, és…..
A közéleti blogszféra a 2014-es választásokig tartó kampányidőszakának egyik legnagyobb problémája várhatóan a véleménynyilvánítási szabadságunk maradéktalan érvényesítése, illetve annak korlátai lesznek. Valamint az, mit is lehet tenni azokkal, akik  jogukkal…..
Maitre 2013.03.17 23:01:07
@grani: Ráesnél akkor, ércsük.
Izé, innen nem fognak minket kicseszni magáncsetelésért?
Maitre 2013.03.18 16:09:12
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Tudod mi a fura egyébként? Sztálin vadállat volt, Trockij vadállat volt, Hitler vadállat volt, amerikát óvatosabban vadállatozzuk, de azért azok is. Szóval mindenki undorító vadállat volt az akkori nagyok közül... Leninre viszont soha senki nem mond semmi rosszat. Ebből lehetne egy jó kis konteót csinálni.
Nálunk, a tanyán egyszerűbben mennek a dolgok. Mondja, szomszéd, jön-e már az ár? Jön biza. No, akkor kettővel több doboz cigit veszek. Az kitart, míg el is megy az ár. A kutyát meg nem engedem ki. Esik a hó? Hát, szomszédasszony, szokott az ilyenkor. Ja, akkor megkeresem a…..
Maitre 2013.03.17 22:35:23
@Reneszánsz asszony: "pedig állítólag a stílus maga az ember, és ezt mintha nem valami disznószarban dagonyázó tanyasi bunkó mondta volna... :)"

Nem, ez nem így van.
Maitre 2013.03.18 15:59:28
@törökmonika: Ezt láthatóan csak te gondolod így.
Maitre 2013.03.18 16:01:22
@törökmonika: "ekézzetek enem, nekem már mindegy, egymást mi a túróért."

Téged minek? Mondjuk Poci meg olyan egybites elmebeteg, őt is veri eleget az élet nélkülem is.
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
Amit az elmúlt napokban átélt az ország, hogy március közepén ért bennünket a téli szezon legdurvább hófúvásos krízise, két dologra világított rá: hogy vészhelyzetben az ország lakossága összetart, a beavatkozó hivatásos és önkéntes mentőerők motiváltsága kiemelkedő,…..
Maitre 2013.03.17 20:26:18
@pocakos focista: Nyilván senki más nem használja azt az utat, ugye? :)
Maitre 2013.03.17 20:27:59
@Nap Pali: Az azért van, mert egyesek a segítéssel foglalkoztak, mások meg az ideológiával, és akkor is belemagyarázzák, ha belenyuvadnak is..
Inkább megköszönnéd nekik te is.
Maitre 2013.03.17 20:30:01
@timargabor: Végigolvastam. :) Mit gondolsz, mi ihlette a hülyegyerekes kommentrészt? :D

Ha az állatpolgár a saját tiszteletreméltó döntéséből fejjel óhajt a falnak rohanni, pedig tudja hogy a feje puha, a fal meg kemény, akkor senki nem fogja visszatartani. Viszont sem a fal, sem a kormány nem lesz hibás érte.
No ki lesz? Úgy van, az állatpolgár.
Március 17-én 15 órától Budapesten, a Kálvin téren demonstrál a Milla.  ..
A történet a szokásos módon indult, munkanélküliként az állás ajánlatokat nézegetve találtam rá „A cégre”. Szimpatikus közvetlen stílusban raktárosi állást ígért „reális bérért és körülményekkel”. Egyetlen szépség hibája a 3 műszak volt, de kellett a pénz,…..
Maitre 2013.03.16 15:48:53
@Reggie: Akkor ennyi erővel Afganisztán is Ázsia. Ércsük.
Március 15-e alkalmából Táncsics Mihály-díjat kapott Balog Zoltántól Szaniszló Ferenc televíziós műsorvezető. A kiemelkedő újságírói tevékenységet elismerő díj talán kompenzálja kissé azt a világraszóló igazságtalanságot, hogy Szaniszlóé az egyetlen olyan…..
Maitre 2013.03.16 12:56:09
@Hepci: Nos, ez a te országod, és néped. Szeresd őket. Másra úgysem jók.
Maitre 2013.03.16 13:00:41
@biboldó: Szerintem szokva van a szerepléshez. :) Szerintem sem teljesen százas az ürge, de azt mond, amit akar, amíg van rá kereslet. Mondjuk én kezdek rájönni ennek a kitüntetősdinek a valódi értelmére: vissza akarják szedni az eddig kiosztott díjakat. :D
Maitre 2013.03.16 13:28:05
@Hepci: Akkor kénytelen leszek én szeretni. :(
Magyarország független ország, szokták mondani. Ennek ellenére olyan cikk jelenik meg külföldön, melyben azon elmélkednek, hogy az ország vezetőjét hogyan lehetne eltávolítani. Nem Ázsiában, nem a Közel-, vagy Távol-keleten, nem Iránban. Nem, itt Európa közepén mérlegelik…..
Maitre 2013.03.16 12:46:54
@Rive: Reméljük hogy ezek olyan speciális bombák lesznek, amik csak azokat kapják szét, akik vágynak rájuk.
Mondjuk azokat én kiküldeném valami olyan országba, ahol rendszeresen bombáznak, nézze meg az istenhülyebarma a saját ki szemével, mire vágyik. Jah, és vissza nem engedném.
Maitre 2013.03.16 12:58:18
@Trollvágó89: Nyugi, a blog.hu az egyik legjobb fideszes kampányeszköz. Itt meg lehet tekinteni az összes többi párt képviselőit, a gyakorlatban, és a maguk korlátozatlan valóságában. Nagyon szépek vagytok, olyan lehánynivalósak.

Inkább ezer évig a fidesz, mint ezek akármikor.
Maitre 2013.03.16 13:09:33
@A csótány is ember: Gyakorlatilag most azt mondtad, hogy mindegy hogy valakik hülyeséget csinálnak a népnek szimpatikus eszközökkel, vagy a nép egy részének nem annyira szimpatikus eszközökkel azt, amit kell. :)
Március 15-e alkalmából kitüntették a Videoton edzőit, a kommunistából lett nyilas, echótévés Szaniszlót, Orbán egykori politikai háziasszonyát, Kudlik Júliát, a szélsőjobbos Kárpátia zenekar tagját, a Fidesz-kampányba beszálló CBA-vezér Lázárt, az ezüsthajós Káelt,…..
Maitre 2013.03.15 13:22:33
@Beke81: @bbwd: +1

Az ilyesmi egyébként nem számít felbujtásnak?
Maitre 2013.03.15 13:23:23
@Lencsés István: Nincs hát, pár száz hülye hőbörög, aztán visszaélnek azzal, hogy senki nem vágja őket orrba.
Hova tovább Magyarország?  Tovább van mindig, maximum nem tetszik az irány. És most nem az alaptörvény módosításról van szó - az akörüli hercehurca az állampolgárok többségének az ég adta világon semmit sem jelent. Előbb vagy utóbb azonban mindenki a saját bőrén fogja…..
 Áder Bólogatós Jancsi azzal, hogy egy szó nélkül aláírja a Viktátor által diktált 4. Alkotmánymódosítást, bebizonyította, hogy nem több, mint egy pórázon vezetett öleb, aki teljességgel alkalmatlan az általa betöltött pozícióra. Pityinger DopeMan…..
Maitre 2013.03.14 10:18:51
@regress: Ha netán így van, akkor is ő az államfő. Dopeman meg ki is? Tényleg, ki a fene az a Dopeman? És ki nevezte el így? :D
Ezt a postot az Index legnagyobb meglepetésemre kitette főketrecbe. A postot gyors reakcióként írtam, nem számoltam az Indexes főcímmel, mivel az Indexen régóta indexen vagyok. Sajnálom, hogy az Index nem a legjobb cikkeimet emeli ki, hanem az ilyen gyorshíreket. Akit ez zavar, az az…..
Maitre 2013.03.13 21:33:02
Hétfőn nagy jelentőségű döntést hozott a Parlament: a kétharmados többség elfogadta az alaptörvény negyedik módosítását, amelynek értelmében innentől kétharmaddal bárki azt ír az alaptörvénybe, amit csak akar, az alkotmánybíróság (AB) csak azokat a törvényrészleteket…..
Maitre 2013.03.13 16:06:06
Ha el fogok késni miattatok, én eskü összeállítok egy tippsort 40 új adónemhez, és beterjesztem a kormánynak. :D

@fizetekmegegysort: "válaszolj nekem egy kérdésre,... Nevezetesen: miért pont az egyetem/fősuli?"

Mert elvileg ez az, amivel magasabb jövedelmet érhetsz el (gyakorlatban nem mindig), illetve mint diplomás, már valamilyen szinten értelmiségnek számítasz, akitől magasabb rendű társadalmi felelősségvállalás, és a folyamatok teljesebb átlátása várható el.
Továbbá mert bevándorlásnál és munkavállalásnál komolyan nézik a diplomádat.

Mondjuk ha kizárólag pénzügyi alapon nézed, tényleg nem túl logikus, hogy ha van 1 db diplomád, azzal macerálnak, 29 db okj-s képzéssel meg nem, de valahol határt kell húzni.
Maitre 2013.03.13 16:22:56
@GQ: Nem félek. Ő sem fél, van, aki megvédje. Tudod kinek nincs? Neked. De ne aggódj, nincs is mitől. Nem vagy akkora tétel, hogy érdemes legyen téged bántani. :)
Maitre 2013.03.13 21:12:02
@GQ: Emiatt én nem aggódom, nem hiszem, hogy megint (?) idegösszeomlást kapna. Inkább attól tartok, hogy úgy dönt, nem hajlandó tovább vezetni az országot. :)
Sok szerencsét külföldön, remélem megtalálod a boldogságodat.

@_zulu_: Nem. :)
A filmgyártók és moziüzemeltetők hol kéz a kézben, hol egymástól függetlenül, de gyakorlatilag a formátum születése óta azon vannak, hogy valami olyat nyújtsanak, ami egyedülálló, amiért az ember hajlandó kiszakadni az otthon kényelméből, odamenni, fizetni, és a kapott…..
„A Start-munkások nagy része cigány, akiknek először munkakultúrát kell tanítani”, mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó konferenciáján. Ez a mondat a legbutább rasszizmusból fakad, és azokat a cigány magyar honfitársainkat alázza meg, akik 47 ezer…..
Maitre 2013.03.13 10:38:02
@Kandeláber: Hogy ne írjunk le utána olyanokat, hogy konvertálható tudás? :) A bölcsészekkel semmi baj nincs, szükség van rájuk. Nagy szükség. Kevés rémálomba illőbb világot tudnék elképzelni, mint ami tajparaszt informatikusokkal van tele. (tisztelet a kivételnek, mert az is van bőven, de a többség surmó.)
Maitre 2013.03.13 12:40:01
@komplikato: "Nem mondhatjuk, hogy a nagy részét teszik ki, mert nemigaz." De, ez igaz.
Maitre 2013.03.13 12:42:10
@komplikato: "Az a baj, hogy egy csomó ember fejébe próbálják beleverni azt a kamut, hogy a közmunkások 8 általános se végzett alkoholista munkakerülő állatok hordája. "

Pedig ez is igaz. És az a közmunka is, (amit egyesek annyira szeretnének rabszolgarobotnak beállítani) inkább napi 6 óta bebaszva az árokparton heverés, meg 2 óra teszetszta serteperte. Az egyetlen haszna az, amire kitalálták: szokjátok meg, hogy dolgozni kell menni.
A kormány maga sem gondolta volna - bár ki tudja, lehet hogy valójában ő fizetett érte -, hogy váratlan reklámot kap. A CIB Bank bejelentette, hogy fontolgatják, kivonulnak Magyarországról. Az ok: Magyarország a bankoknak rémálom! Ébredjetek devizahitelesek! Itt a ti kormányotok,…..
Maitre 2013.03.13 11:09:43
@BGYCS: Aha. Mindenki elmehetne innen, tényleg. És maradna a szép, okos, univerzális fajmagyar. Pár hétig, mert aztán éhen halna.
Maitre 2013.03.13 11:11:48
@Erhardt von Rheindars: Van magyar bank, múltkor láttam egy fiókjukat. Néztem is, hogy hát ez meg mi a pék. MagNetnek nevezik. Állítólag naggyon innovatív, amire rá is van szorulva, tekintve hogy szinte senki nem tudja, hogy a világon van. :)
Maitre 2013.03.13 12:16:03
@mahet: Az ufók, az ufók. Azt ne hagyd ki.
A kép természetesen csak illusztráció és a Mindennapi hülyeségek blogon jelent meg, csak nagy hirtelen nem találtam más kiadó lakásos fotót, ez meg tök jó, nem? Nem is olyan rég szedtünk össze egy nagy kazal "remek" sztorit az albérletek világából. Van ahol a…..
Maitre 2013.03.13 10:57:26
@Patrick Bateman: Valószínűleg úgy sincsenek olyan gondolatai, amihez mindenképpen egzakt kifejezésmód kellene. Nem mindegy, mit mond rosszul? Neki az felel meg. Csinálja, szabadság van.
Maitre 2013.03.13 12:04:07
@Zabaalint: Jó. :) Attól nekem még igazam van, te meg csak védd nyugodtan a trágyát. Legalább jó mélyre mászol bele, és benneragadsz.
Először két Wikipedia-szócikk, aztán egy mai hír: Az SA Sturmabteilung (rohamosztag) a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt paramilitáris szervezeteként működött és kulcsfontosságú szerepet játszott a nemzetiszocialisták hatalomra jutásában, hiszen a párt gyűléseit…..
Maitre 2013.03.11 16:36:14
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Valószínűleg a csúszópénzekkel majdnem ennyi lenne. Manapság az elvileg ingyenes egészségügyben cca. 50e HUF-ot kell a doktorúr zsebébe dugni ahhoz, hogy a szó szerint tűrhetetlen, munkaképtelenné tevő fájdalom kezelésére ne 3-4 hónap múlva kapj időpontot.
Maitre 2013.03.11 18:33:04
@ekszvájzed: Jajistenem, hát jó hogy kézen nem fogták őket... az astoria nem olyan nagy, akármilyen irányba elindulsz előre, tíz perc alatt kiérsz onnan. Sok okos tüntető még a gyereket is a nyakában tartotta, hogy "húúú nézzed kisfiam, csődület, menjünk bele a közepibe, látod, ez meg utcakő, szedjük fel!".

"A rendőröket meg én akkor sajnálnám, ha ők álltak volna ott, ahol a nép"

Ugyanott álltak, csak pár méterrel odébb. Rendes, becsületes, dolgozó, ÉRTÜNK dolgozó emberek, akiknek családjuk van, és akiket kitapsoltak a szabadnapjukon, hogy a csőcseléket abajgassák, mert az nem bír magával. Csoda ha némelyik kicsit nagyobb pofont kent le nekik a simogatásnál? Dehogy az. Gondolod ők örültek neki? Hát kurvára nem.

Provokálni azt lehet, aki hagyja magát.
Maitre 2013.03.13 11:21:08
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nekem nincs politikai oldalam. :)
Annak meg, hogy a btk-t azok szokták értelmezni akik, és nem azok, akiket megtanítottak olvasni, megvan a maga oka. ;)
A Görénylyuk blog szerzője nem fukarkodott, amikor kifújta magából a mélysötét széljobbos gőzt. Nyomatékosan megkérem az Olvasót, hogy mielőtt továbblép, olvassa el ezt a posztot. A szerző nem kevesebbet állít, minthogy Mesterházy Attila hazaáruló, az MSZP (meg úgy…..
Maitre 2013.03.11 18:36:17
@grani: Nekem azt tanították, hogy aki nem uralkodik az érzelmein, az nem különb az állatnál.

Mindegy, elegem van. Alice... ő most kansasban van, Dorothy meghívta vendégségbe. Vitt neki ajándékba finom gombát. Nem jössz át a másikra? Küldtem üzit.
Maitre 2013.03.11 18:40:07
@grani: "Ha tudnád, hányszor kaptam én meg a komcsi, fasiszta, rohadt náci, dögöljek meg stb. jelzőt :)"

Én az ilyesmiket bóknak veszem. Aki ezt rád hányja, a maga egyszerű módján azt próbálja elmondani, hogy nem vagy olyan, mint ő. Ez pozitív. :)
Maitre 2013.03.13 11:04:47
„Valahányszor hibbantra issza magát, mindig Haynau nevét ordítozza. Haynau már régen halott. Haynau nem a Monarchia, a szentségit! Most mi vagyunk a Monarchia!” Szabó István: Redl ezredes – 1984     Majdnem napra pontosan hatvan évvel Sztálin halála utánra tervezi a…..
Maitre 2013.03.11 14:23:45
Maitre 2013.03.11 14:49:57
@Ludovikás Levente: Vannak lobbistáink amerikában?... Nemár. És miért nem lobbiznak? :D

@Larry Silverstein: Meg az a fránya időrend. :D
Maitre 2013.03.11 15:30:02
@Larry Silverstein: Szerintem most már csak Svájcnak. :)