Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dandan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Dandan 2013.02.11 16:57:01
@ommm: A kérdés csak az, hogy hányszor közép-hosszú távon. Nagyon szép állapotú autó és értem én, hogy valahol kompromisszumot kellett kötni, de a sok megpakolt autópályázástól előbb utóbb el fog menni a kedved... Ismerem ezt a motort és csak azt az embert nem értem, aki ezt először megvette. A használt autó vásárlásnál sok más szempont is van, elsősorban a tőke, de ennek a motornak még az utódai is tudnak úgy pofátlanul sokat enni, hogy közben nem is 188-195 kW, mint egy rendes V6. Persze az állapot-szervízköltség, az ár, és a megtett km/év alapján így jobban jössz majd ki, mint egy dízellel.
Csak balesetmentesen:)!
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..