Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt)

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guinness rekordok könyve tele van értelmetlen és idióta rekordokkal, amelyeket többek között azért sem fog megdönteni senki, mert épeszű embernek nem jut eszébe például bazi hosszúra növeszteni a körmét, vagy féllábon ugrálva elszavalni Shakespeare összes szonettjét, arra…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.06.02 10:22:50
@nincs_itt:
Az olyan idegenbe szakadtaktól, mint te - akik csak fikázni tudnak hazafelé - mindig meg szoktam ezt kérdezni:

Ha olyan kurva jó ott kint, akkor mi a rákért nem egy német/angol/olasz vagy tudom is én milyen blogon vitatkozol az ottani helyzetről?

Hiányzik ez a szar ország és a nyelv, vagy mi?
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.06.02 10:33:55
@nincs_itt:

"Te és a hozzád hasonlóak akarjátok megmondani, hogy mit tehetek és mit nem? "

Én nem akartam semmit megmondani, én kérdeztem.

"setleg kéred, majd valamelyik NER-hivatalban, hogy külföldről ne írogassanak, már mindenféle "dezertőrök"?"

Látod, már megint egybiteskedsz. Írtam már feljebb, hogy nem vagyok Fidesz szavazó. Azt viszont utálom, hogy valaki elmegy az anyagiak miatt, visszafelé meg csak köpködni tud.

"Jut eszembe, legalább a nicked lenne magyar..."

A nickem nem magyar de én ide fizetek adót.

"Szerinted van mit dicsérni, amikor magyarok millió nem élhetnek normálisan?"

Sok minden kritizálni való van, az tény. Nekem sem tetszik sok minden. Te viszont nem kritizálsz, hanem fikázol.
Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Mercedes barcelonai gumitesztje körül, ám az FIA péntek este kiadott közleménye újabb fordulatot hozhat az ügyben. A Monacóban a Red Bullal együtt tiltakozó Ferrari vádlóból vádlottá válhat az irányító testület szerint, mivel a maranellói…..
Ha a világ Svédország kívüli részén születtél és feszengeni kezdesz, amikor az IKEA bútorok mássalhangzó-torlódásos neveit kell kimondanod, nem vagy egyedül. A bútorboltban például, ha azt kellene kérdeznem, hogy merre találom az ISFJORDEN állótükröt, hamarabb kezdeném…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.31 07:32:10
@gyugyó: Bazzeg, bearanyoztad a napom :-)))) Fél órája röhögök...
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.31 07:35:05
Egy-egy beszólást be lehetne árazni, ha nem is elrettentő, de népnevelő célzattal. Akár napszakhoz, naphoz és időjáráshoz igazított szorzóval, hiszen nem ugyanaz egy hóvégi, esős hétfő reggeli faszomat, mint egy fizetés utáni, szombat esti, vállon…..
Sok olyan kérdés érkezik hozzám, amikor az önéletrajz bizonytalan pontjairól kell eldönteni, beírjuk-e vagy sem az álláspályázati anyagba. A hozzám fordulók bizonytalanul leírják, hogy pl. szakmunkásként végzett, de már van egy olyan OKJ-s végzettsége, amivel irodai munkát…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.29 09:43:27
@röhögő: Nyugodtan felhívhatják az utolsót. Természetesen a közelmúltat illetően olyan referenciákat adok meg, akik élők és valósak.

De azt is tudom, hogy az eddigi 4 munkahelyemen megadott referenciákból 3 helyen már nem tudnak infót adni rólam, mert a volt főnököm is távozott a cégtől...

Ezért mondtam, hogy nyugodtan lehet akármit hazudni, csak hitelesen kell alátámasztani.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.29 15:08:56
@jobangel: "Semmi értelme hazudozni, de ami nagyobb baj, hogy a kockázata nagyon magas: örök életre elvágja magát az illető, utána már tényleg csak hiperes kocsigyűjtő lehet. "

Már ne haragudj, de hogyan érted ezt. Tegyük fel, hogy lebuksz! Mi történik?

- az adott cégnél soha többet nincs esélyed
- az adott fejvadásznál sincs

Az összes többi cégnél (kb 200.000) és az összes többi fejvadásznál (kb 2000) pedig van. De mint mondtam, hazudni is okosan kell és hihetően, és akkor az esélyed a bukásra szinte 0. Ha mégis akkor a fentiek igazak.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.30 17:24:04
@jobangel: "1. nem fogod megtudni, miért mondtak nemet. Nem fogják azt mondani, hogy "ön hazudik, így nem felel meg nekünk".

Nagyjából soha a büdös életben nem tudtam meg, hogy miért volt nemleges a válasz (egy eset kivételével, ami nem Mo.-n történt), szóval nem vesztek semmit.

" 2. egy közvetítő mindenképpen utánadnéz, csak az alaposságban különböznek."

Hehehe.... kicsit túlbecsülöd őket. Jó ha össze tudnak hozni egy időpontot, ami megfelel mindkét (munkaadó és - vállaló) félnek és nem informálnak fatálisan félre.

Ne vedd magadra, te valószínűleg nem olyan vagy, mint az átlag, mert látszik, hogy lelkes vagy, még blogot is vezetsz. Nekem azonban az a tapasztalatom, hogy 100 esetből min. 90-szer rakás sz*rt ér, amit csinálnak, az egyetlen előnyöm, hogy megtaláltak a feltöltött önéletrajzom alapján és nem nekem kellett böngészni.

Bár megtörtént már, hogy a második interjún derült ki, hogy k*rvára nem én vagyok a megfelelő ember és erre én hívtam fel a figyelmet.

Konkrétan: kereskedelmi igazgatót kerestek, miközben a második budapesti interjún (2 X 2 X 240 km = 960 km felesleges utazás után) derült ki, hogy telemarketing és hogy Székesfehérvárról kellene végezni a munkát. Elárulom, hogy k*rvára nem fehérvári vagyok és az a k*rvára legalább 170 km-t jelent és ez az önéletrajzomban is ltászik. Útiköltség megtérítését (hogy időről ne is beszéljek) természetesen nem ajánlották fel.

"Elvágod magad az adott cégnél, az összes olyan jövőbeli cégnél, ahová majd az az illető kerül, aki rájött a hazugságra."

Ez körülbelül 5 db cég 30 év hosszon, de lehet, hogy csak 1.

"3. Van ahol company policy, hogy alaposan leinformált jelölt érkezhet csak a cégbe, ők komoly pénzeket fizetnek ezért. Gondolod, nem jegyzik meg az infót, hogy igazat mondtál-e?"

Igen, úgy gondolom, hogy semmire sem emlékeznek, mert volt olyan, hogy olyan hívott újra interjúzni, akinél előtte 6 hónappal voltam már. Ugyanaz a személy!!! Ha ő nem emlékszik, akkor a cég még annyira sem.

Szóval összegezve: egy méretes bukta után is ugyanazok maradnak az esélyeim az álláspiacon.
A szomszédos európai országokban - fizikailag tőlünk karnyújtásnyira - kezd kibontakozni az európai villanyautó-piac, amelynek immáron megvannak a slágerei és a piaci kudarcai is. A legnagyobb darabszámot a franciaországi eladások produkálják, de Németországban, Norvégiában…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.29 17:53:36
@nagyfeszültség: "Féltik a monopóliumaikat, merthogy a szelet és a napot - még - nem tudják ellenőrzésük alatt tartani. "

A Kúrcsányinak tudtommal komoly érdekeltségei vannak szélerőművekben.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.29 17:57:25
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.29 18:03:03
@Argus: csak válaszoltam egy felvetésre.
Hónapok teltek el, de Budapesten a szürke Zuckerberg végre átöltözött: barnába!!! (Fotó: Ács Dani, 444.hu) Mi történhetett? Berlin, Bécs, Varsó, Prága, Pozsony, és végül Budapest, az elmúlt napokban bárki találkozhatott vele az utcákon, talán érdemes is lett volna a…..
Oldaltól függ, hogy miként értelmezzük a GDP-növekedést: szárnyalás vagy szerencse; hosszú távú vagy két hónapos hatás; van mögötte valódi támasz vagy csak légvár. Mi az a GDP és hogy lehet megmérni? Leegyszerűsítve a GDP (gross domestic product, bruttó hazai termék)…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.27 12:09:35
@tommybravo: 2004?
1998- 2002-ig volt Orbán kormány, ha erre célzol.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.27 12:45:03
@Távmunka blog: Én csak annyit írtam, hogy az első Orbán kormány 1998-2002-ig volt hatalmon, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Délkelet-Magyarországon, egy állásinterjún történt: tíz embert hívtak be egyszerre egy pékáru üzletvezetői és -eladói állásra. A hirdetésben feltételként szerepelt az idegennyelvtudás. Először egy kétoldalas tesztet kellett…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.24 17:21:45
@tff: "A szakszervezet egyébként is küldözgessen nőnapi köszöntőket meg mikuláscsomagokat, de a bérekbe ne szóljon bele, mert esetleg összeomlik az egész rendszer. "

Hülyeségeket írogatni talán nem kellene. Ausztriában pont azért vannak normális munkakörülmények és bérek, mert betonkemény szakszervezetek vannak, ahol a 4 főd heggesztőipari cég is képviselve van a vasas szakszervezet által.
Amolyan csajos módon viszonyulok az autómhoz: rendet tartok benne, lemosatom (életemben nem mostam még autót, nem is tervezem), megtankolom, beszélek hozzá folyamatosan (és igen, ő válaszol nekem..). Viszont teljesen hidegen hagynak vele kapcsolatban a köbcentik, a motor teljesítménye…..
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.24 07:07:28
@eszkütyü: Azzal semmi baj, ha egy szállítási sérült autót nem akarnak egy az egyben a kukába vágni. A korrekt megoldás az, hogy közlöm a vevővel, hogy a kocsi szállítási sérült, de megfelelően ki lett javítva és az ára is ehhez passzol. Nem pedig eladni új autóként, új autó áron.

Jelen helyzetben én a pénzemet követelném vissza, aztán másik gyártó termékét választanám.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.24 07:21:57
@Shadowbull: Ezek szerint te benyelnéd, hogy adtak neked egy rakás szart 9.000.000 Forintért? :-)

Szerintem valakinek állni kell a cehet, és az nem a vevő, mert ő már fizetett. Ha nem bizonyítható, hogy az importőr/kereskedő/gyártó a hibás, akkor el kell kezdeni fenyegetőzni a márka arculatának rombolásával - bár az első lépés ebbe az irányba gyakorlatilag már megtörtént a cikk megjelenésével.

Előbb-utóbb találnak valami megoldást.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.24 07:29:02
@Taprobane: Én vártam 6 hónapot, mert egy viszonylag kis autóba szokatlanul nagy teljesítményű motort rendeltem.
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.23 15:22:56
@Adj gázt!:

Azért küldték a serpákat, mert ők ott élnek és természetesen jobban bírják, mint mások.
De Erőss nem ilyen hobbista hegymászó volt, hanem egy fanatikus őrült. Éppúgy, mint mondjuk Ayrton Senna, aki szintén belehalt a fanatizmusba.

Bizonyos szemszögből hülyeség, más szemszögből meg azokból lesznek a világbajnokok, akik ilyen közelítéssel csinálják azt, amit csinálnak.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.23 15:36:14
@shitgun: "A fiatal srác esetében meg főleg felelős Erőss, minek cipelt magával a hegyre egy tapasztalatlan rajongót. Miután Kiss meghalt, az volt a minimum, hogy ő is ott marad örökre. "

Gondolom nem tett pisztolyt a halántékához, hogy most pedig velem jössz 8.000 fölé....
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.23 16:30:54
@Nprobe: A serpák 7600 méterig mentek fel töredék idő alatt. Ők meg majd 8600-ra mentek.

Gondolom az utolsó 1.000 méter nagyságrendekkel nehezebb. A serpák meg persze, hogy jobbak, mikor ott születtek. Nem mondta senki, hogy Erőss jobb volt náluk.
Ez  az előző poszt folytatása. Délután is folytattam a „kereskedést”. Jól ment.. Pedig lehettem volna még eredményesebb, ha koncentráltabb vagyok. Az segítség volt, hogy írtam közben. Az egyenleg: ez betűvel kiírva, "vagy mi itt a…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.21 18:48:25
Naked Arkangyal 2013.05.18 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.20 07:42:31
@kovacs55: Singer. De egyébként stimmel, bár az arc, kicsit elnagyolt.
Elismerték a hibát, de a cég nem akart fizetni. Az igazgató bujkált, a biztosító mosta kezeit, a kár kétmillió forint. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.17 08:10:17
@rántott krokodiltojás: Még szerencse, hogy tények és nem előítéletek alapján ítélsz :-)
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.17 08:19:09
@okoskodó:

"
De a pénz az nagyobb úr, mint a tisztesség."

...mert te, gondolom simán kipengettél volna 2.000.000 Ft-ot inkább, csak azért, hogy közzé tehesd a cég nevét... persze. Jól választottál nick-et!
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.17 08:40:59
@D4D: Mert ott egyáltalán nincsen benzin csak diesel. Legalábbis azt hiszem.
Igen érdekes kijelentéssel hívta fel magára a figyelmet Spanyolországban a Red Bull háromszoros világbajnoka, Sebastian Vettel. A 25 éves német bajnok csapattársa, Mark Webber honfitársának, Alan Jonesnak intézte megjegyzését, aki a barcelonai futamon, mint egykori Formula-1-es…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.15 19:39:53
@Éhes_ló:

"A pirellivel és a guminak csúfolt szeméttel amit ez évre összehozott nem kívánok többet foglalkozni, aki látta mi történ massa gumijaival és miként vált le a futófelület legutóbb több gumiról is megítélheti,látott-e ilyet F1 futamon."

Ilyen egyébként a Michelin-nel is megtörtént 2005-ben Indy-ben. Te akkor nézted már az F1-et? Vettel még nem volt a mezőnyben, szóval szerintem nem.

Akkor még két gumi beszállító volt, mégis megtörtént, hogy sorra durrantak el a Michelin gumijai az ovál részen. Kihegyezett, a végletekig kiszámolt műszaki termékeknél ez néha megtörténik.

Egyébként semmi értelme vitáznunk. Mást se hallok tőled, mint a kisgyerek rekordjait, amik egyébként sem érdekelnek, meg aztán kezd unalmas is lenni.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.15 19:48:07
@Guybrush Threepwood, mighty pirate:

Na még valami, hogy tanulj egy kicsit:

Stirling Moss soha nem lett világbajnok, csak második. Mégis a legnagyobbak között tartják számon.
Olvasgass:

hu.wikipedia.org/wiki/Stirling_Moss
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.15 22:03:04
@Éhes_ló:

A személyeddel én nem foglalkozom.

A vitát pedig nincs értelme tovább folytatni, mivel te még negyvenszer le fogod írni, hogy Jones bunkó és senki, mert a te kedvenc versenyződ ellen foglalt állást ...

.. én pedig negyvenszer azt válaszolom rá, hogy: aki senkinek nevez egy világbajnokot, az nem éhes ló, hanem ostoba szamár.
A L'Officiel magazin török kiadványa - amelynek címlapján is Palvin Barbara látható - egy terjedelmes sorozatot közöl le a gyönyörű magyar lányról. Barbi többnyire fehérneműben, vagy legalábbis fehérneműszerű összeállításokban pózolt Emre Guven fotósnak. A képek…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.14 15:30:56
Tisztelt MTB!    Idén az egyik budapesti "magyar üzletláncban" kezdtem el dolgozni. Nagyon örültem a lehetőségnek, szimpatikus volt a hely. Először abban állapodtunk meg, hogy 3 hét "próbaidő" után lesz szerződés és bejelentés. Másfél hét után mondták, hogy hozzam…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.14 13:17:21
@ITsince88:

"Figyelj. Ezt nem akarom elhinni, hogy ennyire bonyult legyen felfogni, de mégegyszer leírom:

- Magyarországon tökmindegy mit tudsz, ha nem nyalsz, véged van."

Ez itt úgy baromság, ahogy van. Soha életemben nem nyaltam senkinek sem, mégis volt több munkahelyem is itthon, ahol jól éreztem magam.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.14 13:18:21
@ITsince88:

"- Ahol pedig most vagyok (maradjunk annyiban, hogy "nyugaton") az dönti el, hogy megkapod -e a pozíciót, hogy szakmailag alkalmas vagy -e annak betöltésére. Pont."

Ez is baromság. Nyugat-Európai tapasztalat alapján mondom.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.14 14:45:57
@ITsince88: Köszönjük szépen.

Bár ez a gunyoros odamondás azért elárulja, hogy bizonyos mértékig frusztrált vagy.

Meg persze van még egy dolog ami mindig szemet szúr, ha külföldről becsméreli valaki az országot. Ha olyan kurva szar volt itt, és olyan kurva jó ott, és kurvára nincs kedved hazamenni, akkor mi a rákért olvasgatsz és kommentelsz magyar fórumokon?
Jogszabálydzsungelünkben számtalan olyan rendelkezés létezik, amelyről fogalmunk sincs - vajon ki tudja például naprakészen, mit is tartalmaz a KRESZ? Vagy azt, épp milyen feltételeket kell teljesíteni egy autónak ahhoz, hogy a rendőr ne minősítse közlekedésre alkalmatlannak? Vajon…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.12 07:21:23
@Amalfi:

Bocs a nyelvtan-nácizásért, de ezt nem bírom kihagyni:

szablyák = kardok
szabják = meghatározzák a büntetés mértékét

Egyébként egyetértek. A vezetett autó értékéhez illeszkedő büntetések kellenének. Persze felvetődik a kérdés, hogy akkor hány 20 éves, 204 lovas Calibra kerülne felújításra, mert azzal olcsóbb lenne a gyorshajtás. De azért talán nem ez a jellemző...
Lapaj szerint Lauda és Hunt 2013.05.08 08:30:00
Hamarosan a mozikba kerül a Niki Lauda és James Hunt párharcáról szóló film. A filmet én még nem láttam, így véleményt sem tudok mondani róla, de persze kíváncsian várom. Ettől függetlenül is terveztem, hogy leporolom a világbajnokokról szóló korábbi írásaimat, és mivel…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.08 22:26:21
@ZF2:

"Aztán ott volt a Ferka dominaincia MSCh-rel (2001 és 2004).
Ezek nem voltak olyan jó évek mint most."

3 éve Red Bull dominancia van. (plusz még idén is, mert a Pirelli benyalt a RB lóvénak és keményebb gumikat szállít Barcelona-tól)
Az csak egy illúzió, hogy 2012-ben az első 8 versenyt 8 különböző versenyző nyerte.
Terjed a hülyeség a Facebookon, ugyanis egy magát mértékadónak nevező online magazin (bár ugye az önmegjelölés ritkán jelent bármit) hosszú cikkben taglalja, hogy miért híve a fizikai fenyítésnek, büntetésnek. Őszintén nem szeretném népszerűsíteni, így nem linkelem be, de…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.03 17:46:35
@gyerekgekko: Látom te csak a végletekben tudsz gondolkodni. Vagy akkor is csak szép szóval szólok a gyerekhez, ha a fejemre gyújtja a házat, vagy szétverem a fejét, mert egyest hozott haza az iskolából.

A hozzád hasonlókból lesz tökéletes MSZP/FIDESZ szavazó. A kívánt rész aláhúzandó.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.05.03 20:19:29
@álfirkász: Látom az értő olvasás az nem megy, de ne zavarjon!
Húsz éve vezetek, azóta nem tudok rájönni, mi lehet annyira sürgős, hogy csakis egy magányos jármű előtti átrohanással oldható meg? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mivel nem dohányzom, mondhatnám, hogy nem érdekel, nem érint az, hogy mostantól kevesebb helyen juthatunk hozzá dohányáruhoz, hogy magánügye mindenkinek a napi cigi-szükséglet beszerzése. Sőt, örülhetnék is, hiszen elvileg ezzel a rendelkezéssel a kormány a dohányzás…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.26 13:45:22
@bbwd:

"én dohányzásellenes vagyok, mert az államnak irdatlan költségekbe kerül a saját magukat mérgezők gyógyítása."

1. Ezért van rajta a jövedéki adó.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.26 16:51:58
@ottomoll: Az nem az én hibám, hogy az állam elkúrja a jövedéki adót mindenféle ócsai lakótelepekre, a nyugdíjbefizetéseket meg stadionokra.
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.27 12:03:24
@ottomoll:

"a szokásos undorító magyar mutyi."

Azt azért tegyük hozzá, hogy a szokásos magyar mutyi az évtizedeken keresztül hozzott szokásos hülye törvények kikerülése mentén alakult ki.
DopeManTV Minden, ami DopeManTV 2013.04.22 10:22:45
 DopeMan kampányol, választási ígéreteket tesz, kifejti a MAFIA Párt ideológiáját és a DopOldali filozófiát, készít egy újabb igazi WC interjút és egy ifjú párt is összead. Mindezt Bölcskén, a Pepita Clubban.   ..
Libertarian Ingyen kenyeret! 2013.04.22 00:00:00
Eltekintenék attól, hogy hosszan minősítsem pártunk és kormányunk rezsicsökkentő akcióját, mert ezt egy korábbi posztban már megtettem, nem mondanám, hogy osztatlan sikerrel. No de a derék magyar lakosság azóta félhivatalosan véleményt nyilvánított: mégsem mehetünk el szó…..
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.22 18:55:22
@milyen szép a Vértes, ó:

Nem, biztos nem, de akkor magyarázd el légyszíves, hogy hogyan áll össze, úgy százalékos arányban, ha már bennfenntes vagy.

Mert szerintem hálózatot Németországban is fenn kell tartani, szállítani oda is kell, persze biztos nem mindegy milyen messziről, de mondjuk az orosz gáz hozzánk olcsóbban kellene eljusson, mint oda, ha csak a távolságot nézem. Ha a mennyiséget, akkor persze biztos. De mintha az rémlene, hogy ők Norvégiából is vesznek, az meg mintha nem lenne olcsó... szóval biztos komplex a dolog, azt elismerem.

De azért világosíts fel, légyszi!
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.22 18:57:41
Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.22 18:59:58