Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakjoaruk Webáruház

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Galéria az alábbi kép alá rejtve. ..
Csakjoaruk Webáruház 2014.03.18 17:00:23
A kínai Polymakr három új nyomtatóanyagot fejlesztett. Mindhárom újratervezett műanyag. A cég a Kickstarteren indított kampányt a további munkák finanszírozására. A PolyMax PLA nyolcszor erősebbnek, szilárdabbnak tűnik, mint a hagyományos PLA. Az ABS-nél szintén…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Egy iskolában dolgozom, ahol már eddig is kamerák működtek a folyosón, de mivel történt néhány sajnálatos esemény, eltűntek dolgok, szóval lopások történtek, így az igazgató úgy döntött, megnöveli a kamerák számát, méghozzá…..
Csakjoaruk Webáruház 2014.03.15 00:20:05
@monddazigazatmar: Azért kell bezárni az öltözőt.
A Blaha Lujza téri kamuállványzat botránya nem riasztotta el a reklámozókat, egyre több a felújítás nélkül kitett háló a Belvárosban. A CÖF kampánya pedig a lakókból csinált bohócot: a semmiért szenvedtek a politikusfejekkel leárnyékolt lakásokban, mert a házuk állapota…..
Tisztelt Szerkesztő, Blog! Elkeseredettségemben írok neked, mert úgy érzem nem igen tudnék fordulni a problémámmal sehova, de szomorú, kiábrándító tanulságnak, kórképnek jó lehet. Megpályáztam egy állást az FHB Banknál. Pályázatom tetszhetett, mert telefonon kerestek,…..
Mit jelent nekünk, magyaroknak a szabad pálinkafőzés? Az igazi szabadságharcot a gaz gyarmatosítók ellen? A magyar virtus mindenek feletti megtestesülését? Vagy magát a nagybetűs, mindenáron védendő Hungarikumot? Igaz, a lassan négy éve bevezetett intézkedés következményeit…..
Közérdekű adatigényléssel fordultunk a Szakály Sándor igazgató botrányos kijelentéseiről elhíresült VERITAS Történetkutató Intézethez, azt tudakolva hogy mennyit keresnek az intézet munkatársai, és hogy eddig mi mindenre szerződtek. A válasz velős: sokat és…..
Megint bebizonyosodott, hogy nincs az a képtelenségnek tűnő ötlet, amit egy politikai kampányban ne lehetne megígérni. Nathalie Kosciusko-Morizet, az UMP párizsi polgármesterjelöltje merészet húzott és azt nyilatkozta, ha megnyeri a választásokat, Párizs használaton kívüli…..
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.18 13:36:12
A jelenleg is zajló 2014-es szocsi ötkarikás játékok minden idők legdrágább olimpiája, így adja magát a kérdés: mi fog történni a méregdrágán felépített infrastruktúrával, ha véget érnek a játékok. A versenyszámoknak otthont adó városok számára mindig hatalmas…..
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.15 16:27:12
@Oscar Schmidt: majd imahely lesz.
Ezt is megértük végre. 2014-re már kis hazánkban is lehet feszülni a halott hordák hörgő csoszogásán. Minden felesleges szájtépés helyett csapjunk is az alvadt zombivérlecsóba. Kihalt úton csordogál lefelé a sheriff a rendőrcirkálóval, és nagyon úgy fest, hogy bebaszott az…..
Igen, igen... jó... nem! A rohadt életbe már! A mobilos játékokra általában jellemző, hogy könnyűek, pár perces kis szórakozást jelentenek, oszt' szevasz. Van azonban egy másik, kevésbé ismert vonulat is: rengeteg olyan játék lett pont azért kelendő, mert egyszerűen…..
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.11 17:01:05
Az Exposing the Invisible sorozat harmadik epizódjaként megjelent Láthatatlan háború című film az észak-nyugat pakisztáni területeken zajló drónháborút vizsgálja angliai és helyi szakértők, újságírók, kutatók bevonásával. Pakisztán Afganisztánnal szomszédos…..
Passport Kecsketornyok 2014.02.09 00:43:07
Ez az az eset, amikor egy veszettül hibbant ötlet olyannyira fészket ver valakinek a fejében hogy meg is valósítja. Sokszor a nagy találmányok karrierje is így kezdődött – és napjainkban, amikor már a lekerekített sarok is jogvédelem alatt áll, ez egyre kevésbé történhet meg...
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.11 00:34:48
1993. február 26-án bomba robbant a World Trade Center északi tornyának tövében. A merénylő tervei szerint a detonáció ütötte lyuk miatt az épület rádől majd a déli toronyra, elpusztítva mindkettőt. A terv nem egészen így sült el, de amellett, hogy 6 ember életét vesztette,…..
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.09 22:53:14
@McKinney: "egy fúrt kút csőszivattyúval, belső égésű motoros aggregát, kiegészítésnek napelemek inverterrel és/vagy szélkerék."

Azért biztos ami biztos alapon legyen egy kurblis pumpa is :)

Ajánlom "Az út" (The Road) c. filmet. Elég nyomasztó, ha megnézed, már nem lesz kedved túlélni...
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.10 10:29:54
@Tblog: Ebben igazad van, valahogy a világvége mindig izgalmasabb, ezért mindig arról van szó a TV-ben is. De ha elmegy az áram 1 napra, az emberek már akkor is pánikolnak.
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.10 10:31:42
@Martin Blake: "de gyakorlással (ami most magát a preppinget jelenti) sok olyan dolog végigfut az ember agyán, amire amúgy nem is gondolt volna."

Ebben igazad van, a mentális felkészülés a legfontosabb. Van aki Macgyver lesz vész esetén de a legtöbb ember csak pánikol. Pedig a körülmények mindenkinek ugyanolyanok.
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.09 12:49:31
Mondjuk a saját lakásomban nem örülnék egy ilyennek, de bárki máséban órákig elnézném a működését. Ez is jól mutatja, hogy mennyire tökéletes konstrukció menőzéshez. Bár valószínűleg drágább, mint a kocsinkat felszerelni felfele nyíló ajtóval, de annál sokkal…..
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.08 17:55:55
disrupt Vesztettél, Apple! 2014.02.07 12:10:46
Miután az Apple minden magyarázat nélkül eltávolította a Blockchain bitcoin mobiltárca alkalmazást az iOS App Store-ból, a round-peg nicknevű reddit felhasználó ingyenes Google Nexus 5 telefont ajánlott fel az első öt embernek, aki videóra veszi és a youtube-on közzéteszi, miért…..
A dehir.hu, debreceni online híroldal publicisztikát közölt egy régi problémáról: az intézkedő rendőrről készült fénykép csak kikockázott arccal jelenhet meg az újságban. A cikk első felében a szerző felvázolja a sajtómunkások sanyarú sorsát: éjt nappallá téve…..
„Ez az olasz már minket eleget lőtt, mi most őt is kilőjük.” 2014 az évfordulók éve: 1944, 1989... de az időrendben első nagy 20. századi évforduló az 1914-es. Az I. világháború és folyományai (a Tanácsköztársaság társadalmi szolidaritást roncsoló rombolása; Trianon;…..
Várjál, hogy jön ki a négy generáció? Sima ügy. A HTC Desire az hardverben egy az egyben a Google Nexus One - ami nem véletlen, mert az első Nexus készüléket ők gyártották le. Anno csak azért nem azt vettem meg, mert a Nexus One stock androidja ronda volt a HTC Sense-hez képest. A…..
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
FREEDEE BLOG Fanyomtatás 2014 2014.02.03 14:30:00
Technológiai szenzációnak számított, amikor a Thingiverse közösség egyik tagja, a német Kai Parthy 2012 szeptemberében fa és műanyag keverékéből nyomtatott tárgyakról készült fényképeket töltött fel a digitális tervfájlokat megosztó oldalra, majd tavaly előállt a…..
Ma induló új sorozatunkban hajdani mozgóképfelvételeket láthattok, amelyek érdekesek, szokatlanok, vagy tragikusak, de mindenképp RITKÁN LÁTHATÓAK. Elsőként egy szomorú eseményről láthattok helyszíni tudósítást. Maradjatok velünk! Mindjárt jövünk a lényeggel. :) A repülő szabó  102 éve a…..
 A nagy gazdasági világválság idején kénytelen voltam végignézni ahogy önjelölt pénzügyi szakemberek és olvasottságot hajhászó önjelölt újságírócskák, illetve népszerűséget és szavazatot megteremteni akaró mainstream politikus együttes erővel több száz…..
Csakjoaruk Webáruház 2014.02.01 14:59:52
A legutóbbi Ukrajnával foglalkozó cikkünk megjelenése óta eltelt időben az események nem várt fordulatot vettek Kijevben. Viktor Janukovics elnök látszólag teljesen defenzívába szorult, azonban nem lehet azt állítani, hogy bármelyik fél győzedelmeskedett volna. Az elmúlt hét…..