Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidocq001

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
Kedves olvasónk a többi kedves olvasóbarátját ezúton szeretné figyelmeztetni, hogy ha a VI.kerületi Bajnok utcában jár, figyeljen oda, hogy hol parkol az autójával. Az aláírás szerinte eléggé nyomatékosítja a figyelmeztetés komolyságát, mi ezt sem megerősíteni sem cáfolni…..
A nem szabvány üvegeket sosem fogadta el az üvegvisszaváltó, azokat most már jóérzésű ember a szelektívbe hajítja, de olyat még nem hallottunk, hogy a címke miatt ne vennék be az egyébként eukonform palackot. Aki tud valami közelebbit, szóljon nekünk, addig  lövöldözünk…..
Ha hivatalos bírósági iratot az előírt több helyett egy példányban postázunk, azzal rettenetes bürokráciai folyamatot indítunk be. Géza kilenc lépésben határozta meg a fénymásoló hiányából származó bosszantó ügymenetet. Ebből a naív becslésből az látszik, hogy még…..
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
Katatu levele szerint az OBI fakeret beszállítója nem veszi figyelembe a megrendelésen szereplő cikkszámot, és a kért termék helyett sokadszor is egész mást küld. Még szerencse, hogy a keretező alkalmazott tud fenyőből bükkfát csinálni. Január 18-án megrendeltünk a Fogarasi…..
A nap posztja, percek óta kacagunk, és nem tudjuk, hogy egyszerű hülyeség, túlfejlett humorérzék vagy úgynevezett személyre szabott pályázat búvik-e meg a Borsodi Lancelotok páncélinge alatt. Muhaha...
Ma este megyünk jelmezbálba, és fingunk sincs, mi legyen. Azaz nem volt, aztán Ern0 elküldte ezt a képet, és elkezdtünk reménykedni. A modell eleve rokonszenves, mert nem kell varrni hozzá. Homár Borisznak (5,5) ketten három napig varrtuk a csontvázjelmezét az ovis farsangra bónusz…..
Ezt már szeretjük: a Naiv Ügyfél odavág, mire az érintett azzal a svunggal visszacsap. Vihart kiváltó korábbi posztunkban "Dóra" azzal vádolta a Mediterrán lakópark beruházóját, hogy késve, kritikán aluli minőségben adták át a lakását, majd utána szívatták,…..
Dóra újépítésű lakást akar venni, a történet innen már ismerős: hónapokat késő átadás, kritikán aluli minőség, pofátlan kivitelező, végtelen hosszú hibalista és be nem tartott határidők. A Quantum Lakásépítő Ingatlanforgalmazó Kft. Mediterrán Lakóparkjának…..
Már megint azok a fránya ISO akárhányas gépsorok, amik sterilebbek Dr. House forgatókönyvírói seggénél, úgyhogy az alábbi képeken bizonyára a gonosz kereskedőknél helytelenül tárolva megpenészedett termékek láthatók: Egyik nagy kedvencem a Milli-féle diós-mézes…..
Vidocq001 2008.02.22 11:48:50
Szeretnék nevezni a WC-felirat versenyben a leghagymázasabb kategóriában. Székesfehérváron löttem minap, az állatkórház melletti állatkereskedés férfivécéjében. üdv: piquod Rákként mi is azt kérdezzük, szoldárisan: MIÉRT KELL A KAGYLÓRA ÁLLNI???? Ez amúgy ismét csak egy…..
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..
"Egy mávos alkesz hozta tegnap a videó presszóba" - írta le Sixx, üdítően szomjasgyörgyös modorban, a fenti, titokzatos értemű, nagy jóindulattal backdoor kommunikációnak is minősíthető üzenet történetét. Ha a tömegben van mávos származású olvasó, kérjük…..
Nem kell sietnie, aki még nem állt át digitális videózásra, 2-3 éve még biztos van, mielőtt a dvd is kikopik a forgalomból. Gg ebben a rohanó világban kapott útmutatást Ossiantól, aki nyomtató- és fénymásolóbizniszben nem utazik, úgyhogy a klasszikus indigós megoldással…..
Sohavisszanemtérő ajánlatot talált minden kedves tékozolni vágyó olvasónknak frenetik. Konyhájának nyilván elendeghetetlen kiegészítője az itt látható dizájnos citrusfacsaró, ami most egy szívmelengető ajánlat szerint 219.990 helyett csupán 142.990 forintért elvihető. Az…..
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..
Nyilvánvaló, hogy aki magyar "online boltban" vásárol, sikeres ember nem lehet. Nem elég, hogy gyakran nem az offline bolt árai/termékei vannak, még készletekkel is ritkán rendelkezik az "online bolt", amit Marcsi néni kisonokájával felrakott a zingyenes tárhelyre,…..