Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kronosz6

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sok felvétel van, azon se sok látszik, de abból is bőven kiderül minden. Búcsú a nullszöges gólok királyától, az örök emtékáistától, a szélsőtől, aki akkora játékos volt, hogy az emlékezet utólag követelte be az Aranycsapatba. De meghalhat-e igazán, aki bekerült a…..
A SONLINE értesülései szerint nemi erőszak történt Fonyódligeten, ahol két felsőoktatási intézmény tartja gólyatáborát. A rendőrség megerősítette a hírt, miszerint az eset péntek este történt. Többszörösen megerősített információink szerint a bűncselekmény az…..
„-Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól, vízvezetékhálózattól, mit tettek a rómaiak értünk? - Békét hoztak. - Ó, békét, DEMAGÓG!” Brian élete . Miközben diktátorokat is megszégyenítő…..
A kötelező magánnyugdíj-rendszerek visszaszorítása pár éve eretnek magyar gondolat volt, ma pedig már az IMF egykori vezető közgazdásza is a hasonló lengyel lépések mellett érvel. Sic transit gloria mundi.A nyugdíjrendszerek reformja egyre égetőbbé kezd válni, ahogy a…..
Tele volt a hétvégi sajtó az Antall József tiszteletére szervezett hivatalos parlamenti emlékülésről szóló beszámolókkal, kiemelve Kövér László és Orbán Viktor beszédét. Mondókájukat hallva sokunkban óhatatlanul felmerül a kérdés: hogyan képes őszintén megemlékezni és…..
2013-ban pontosan azt kaptuk, amire számítani lehetett. Egy hatalmas kabaré volt az egész év politikai és gazdasági szempontból, ami számos esetben hozott megbotránkozást, csakúgy mint egy mosolyt. Kétségtelen, hogy az Orbán-kormány kezében tartja a hatalmat, nélküle semmi sem…..
"A vizsgált ellenzéki mozgalmak követői bizalmatlanok a „hivatalos” információs csatornák iránt, és alternatív tájékozódási forrásokat keresnek. A válaszadók mindössze 7 százaléka bízik a televízióban és 19 százaléka a nyomtatott sajtóban, ami jelentősen elmarad az…..
slapajblog Kitiltás a megoldás? 2013.11.16 18:37:05
Ha „állambácsinak” valami csípi a szemét, nem a probléma megoldásán töri a fejét, hanem  gyorsan törvényileg kitiltja azok okozóit. Lóhalálában, meggondolás nélkül zónákba kényszerít embereket. Ha nincsenek szem előtt, nincs gond.  Az első ilyen zónásítási…..
Így az év vége felé lassan már megállapítható, mi volt az esztendő legnagyobb botránya. Sokáig úgy tűnt, a trafik-mutyi és a szocik bajai videóhamisítása viszi el a pálmát – aztán jött Horváth András adóellenőr és kipakolt. A NAV - most már csak volt – munkatársa nem…..
Magyarország keresztapja, a jóságos Orbán Viktor üzenetet intézett a sajtó nyilvánosságán keresztül a bíróságoknak. A miniszterelnöknek a Kúria elnökéhez intézett felszólítása, mely szerint tessék rendet teremteni az ítélkezésben, mert a magyar bíróságok – deviza…..
Kissé jogosulatlannak érzem magam arra, hogy ezt a népszerű témát boncolgassam, hiszen az utóbbi időkben egyértelműen a hazai baloldali - se veled, se nélküled - összefogás résztvevői bizonyultak a kérdés szakértőinek, de mivel az érintettek nem szívesen osztják meg a…..
Prágából jelentjük Vasárnap kora délután a Sladkovsky kávézót, ahol vendéglátónk szerint őrült finom angol reggelit lehet kapni, zárva találjuk. A lehúzott redőnyön cetli hirdeti: ezen a hétvégén csak kettőkor nyitnak, hogy előtte még kiheverjék a választási…..
Helyre kell állítani a bizalmat az Egyesült Államokkal, mert ez az együttműködés alapja – jelentette ki a külügyminiszterünk az amerikai titkos adatgyűjtéssel kapcsolatban. Ezzel összefüggő legújabb fejlemény, hogy a magyar kormány megbízottja, Szijjártó Péter – a…..
Aszongya nekünk a Központi Hírgyár, hogy az adóhatóság 2600 trafikellenőrzés során több, mint 200 szabálytalanságra bukkant, 25 millió bírságot szabott ki, de Isteni szerencse, hogy bezárni egyik trafikot sem kellett.  Mert a hatósági ártól drágábban árult…..