Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BPO537

30 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába szerelte fel a közlekedési vállalat tűzoltó berendezéssel az összes autóbuszát, immáron lassan minden hétre jut egy-egy újabb BKV-s autóbusztűz. A több száz használt nyugati busszal, valamint a végletekig elöregedett és túlfuttatott Ikarusokkal egy igazi buszmúzeum alakult ki Budapesten,…..
Ezzel a "bobaltos" poénnal nyitnám a cikkünket. :) #nooffense :D Aki követi a magyarországi elsősorban buszos közlekedést, bizonyára értesült róla, hogy a Color Tours, a Volánbusz legnagyobb alvállalkozója (aki a Partiscum Busz alvállalkozója) megszűnt/becsődölt/bedöntötték, így a járművek, és…..
Sipos Roland megint tovább foglalkozott a már korábban szerepelt pályával, amin ismét sok a változás. Kipróbálni még most sem volt a lehetőségem, úgyhogy most is nyugodtan írjátok véleményeket kommentben. ;) LETÖLTÉS/DOWNLOAD BPO-537 bpo537@gmail.com..
A Solaris nyerte az M3 metrópótlására beszerzendő 75+75 darab komplett csuklós busz szállítására kiírt BKV tendert...
BPO537 2016.01.18 20:57:41
@nemeza: Meg még sokan mások. :D ;)
Sipos Roland tovább foglalkozott a már korábban szerepelt pályával, amin sok a változás. Kipróbálni még nem volt a lehetőségem, úgyhogy ha kipróbáljátok akkor nyugodtan írjátok meg a véleményeteket kommentben. :D LETÖLTÉS/DOWNLOAD BPO-537 bpo537@gmail.com..
A G.Gabe és Routeres által készített remek magyar fiktív pályát Sipos Roland vette kezelésbe és bővítette ki az OMSI 1 alá. LETÖLTÉS/DOWNLOAD Az E95-öshöz az egyik legjobb pálya, bár a menetrenden még van mit csiszolni, de terveim között szerepel a dolog, úgyhogy lehet, hogy…..
Rögtön egy szép hosszú poszttal kezdünk. :)  Videó: Routeres Először jöjjön maga a busz, amelyet a készítők (bocskor3 és GMI, valmint még sokan mások, de az oldal az övék és a többiek nevét, majd ott megnézitek. És ha használjátok majd a buszt, mert ugye miért ne…..
Üdvözöljük az oldalon! Képek: http://indafoto.hu/0537 http://indafoto.hu/bpo537 http://indafoto.hu/800asbusz http://indafoto.hu/lpeti17 http://indafoto.hu/flr713 E-mail elérhetőség: bpo537@gmail.com ;…..
Remélhetőleg először, de nem utoljára. :) Na, de kezdjük inkább el! Nem kéne mindenkit a legelején elaltatni. :D Bár aznap nem a fotózás volt a fő cél, de ha már ott voltam, akkor .... Az első képekkel itt most nem untatlak titeket, mert nem a világ legjobb kép. (Akit érdekel…..
Az oldal elköltözött: tkkb.blog.hu..
Az észrevételeket itt kommentben vagy e-mail-ben a bpo537@gmail.com címre  várom.   Tőke Bence, főszerkesztő ..
OMSI letöltések Köszöntő 2014.06.26 09:28:55
Üdvözlöm az olvasót. Ezen az oldalon hamarosan az OMSI nevű játékhoz lehet kiegészítőket letölteni. A posztolás során megpróbálok majd a lehető legtöbb kiegészítőt bemutatni az oldalon. FIGYELEM! Amennyiben felkerül olyan kiegészítő, amelyet nem engedélyezel itt…..
Még január végén jártam Gyömrőn az ott lakó 2 midibuszért. Ott csak az egyik lett meg, de néhány napja a facebook oldalunkon láthattátok a képet a másikról. Akkor legyen egy ajtótlan kép is a túra fő lényegéről, az első S91-ről, mely a BKV-nál is volt…..
A BKV a 405-ös felújítási programjának keretein belül 10 nappal ezelőtt, a Kelenföldi Autóbuszgarázs nyílt napján mutatta be a világoskék, Volvo-lámpafészkekkel ellátott, elég furcsa eredményt. Azonban közelebbről szemlélve az eseményeket, még az is lehet, hogy jól…..
Omnibusz Sok hűhó semmiért? 2013.06.17 23:17:44
Kétszázötven cég jelezte, hogy csatlakozna a Rába-Volvo közös beszállítói programjához. A jelentkezők nagy száma nem csoda, nem szeretnék, ha elveszítenék a megélhetésüket. Épp ezt nehezményezi néhány civil, akik tüntetést szerveznek a magyar buszgyártók…..
BPO537 2014.03.23 08:08:51
@jack o'neill: Az ARC kocsijai már eleget bizonyítottak, a BKV-s kocsit imádják a dolgozók, a Volános példányok is vígan elvannak, bőven jobbak a Rábának nevezett Volvoknál.
,avagy műszakváltás az ikladi Ipari Műszargyárnál. Hosszú idő után újra jelentkezem. Ismét a január 27-i hét egyik programjáról írok. Ezúttal az ikladi műszakváltásra mentem el minél több Ikarus reményében. A Szil-Szit Kft.(ez a cég végzi a dolgozószállítást az Ipari…..
Immáron huszadik posztunkat olvashatjátok, melyben az elsőhöz és a tizedikhez hasonlóan ismét egy érdi túra képeit láthatjátok majd. De a nagy szövegelés helyett inkább következzenek a képek. Elsőként az akkor még viszonylag friss festékszagú BPO-583-t lőttem. Ezen…..
Az év első túrája nem volt túl távoli, csak Aszód volt a célpont. Elsősorban JID-091 lefotózása volt a cél,de bíztam benne, hogy minél több kocsit tudok majd lefotózni. Az év első képét rögtön hiányzóról készítettem, ELK-939-ről. Míg az átszállásra vártam…..
Mivel mostanában mindenki évet értékel, ezért mi is beállunk a sorba. Jó olvasgatást kívánunk.  És Boldog Új Évet Is.  Januárban viszonylag keveset fényképeztem, mivel az állvánnyal való fotók készítését gyakoroltam. Egy 31-i képet raknék ebbe a posztba. Ez volt…..
A BKK december 2-án változtatta a menetrendet. A Volán és a MÁV járatain pedig december 15-től van új menetrend. Nekem elsőként az tűnt fel hogy máshogy járnak a buszok a 159-esen és VT-s Citaro van a 15-ösön. Kezdjük a posztot egy másodikai képpel kedvenc kocsimról…..
vagyis szegedi segítség Baján, avagy hogyan és mivel pótolja a bajai helyi járatokon az Orange Ways buszait a Bács(Tisza) Volán. Információim szerint 6 darab Tisza Volános 260-asnak kellett kint lennie. Ebből 5 közlekedett és míg ott voltam érkezett még 2 kocsi, de kezdjük az…..
A novemberi képeimből, ha nem elseje lenne Halottak Napja valószínűleg nem csinálnék posztot, mivel olyan kevés kép lenne. De mivel ilyenkor sok különleges járat közlekedik, ezért viszonylag sok fotót csináltam, ahhoz képest, hogy milyen időjárás volt. Jó olvasást és…..
Ismét Érd és még párszor lesz, mivel még mindig vannak hiányzóim. Remélhetőleg már nem sokáig. :D A mostani kirándulás alkalmával több 200-as volt kint, de sajnos csak olyanok, amik már megvoltak, de lőttem 200-asok helyett más hiányzókat. Az első busz rögtön egy…..
Mint, ahogy az a címben is olvasható 200-as Ikarusokért mentem Veresegyházra és környékére, de a napvégén az Árpád hídhoz is elmentem 2 260-asért. 1 260-ast pedig csak pár nappal később fotóztam le, de az is szerepel a posztban így a lefotózott és a lefotózni tervezett 200-asok…..
Immáron a 10. posztot osztjuk meg veletek. A 10. poszt az elsőhöz hasonlóan ismét egy érdi túrámat dolgozza fel. Ezúttal a többi hiányzó 200-asomért mentem, de sok más kocsival is gazdagodott a képtáram. És most a sok szöveg után következzen a poszt. Az első kép rögtön…..