Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julio

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a redvás tök van ebben az országban?! Lassan már minden napra jut egy büdös tahó. Szűk egy hete Pócs János gáz- és vízszerelő, trágyaszagú pálinkalovag posztolt egy roppant „vicceset”. Erre most itt az újabb hír: Csepreg nagyszerű polgármestere az épp felújított főút ünnepinek szánt átadóján a…..
  David Wilcock előadása az Illuminátusok földönkívüli eredetéről, az emberiséget évezredek óta irányító legfelsőbb vezetőkről, és a hüllőkkel kötött szövetségükről. Beszél a titkos űrprogramok és az Illuminátusok kapcsolatáról és a közeljövő eseményeiről,…..
  Corey felfedi a náci Németország irányítóiból és a hozzájuk köthető titkos társaságokból alakult ún. Szakadár Civilizáció eredetét. Ez a csoport a II. Világháború után egyezményeket kötött az USA-val, szövetségre lépett több földönkívüli fajjal, majd teljes…..
Julio 2015.05.25 12:30:59
@Qtya von Disznósajt: Lehet hogy van legkor lehet hogy nincs, tobb helyen plvastam mar hogy letezik mars kolonia meg hold kolonia stb, Nehez elhinni . De lehet hogy van benne valami mert az amerikai urprogramot ugynez ki teljesen abba hagytak, gondolom azert mert tenleg van nekik titkos urprogram,
De hogy mar a 30-as evekben a holdra mentek meg a marsra azt eleg nehez feldolgozni.
akkor meg lovas hinto volt a meno es repulo gep nem volt!
Néhány autótípussal a szocialista gyártók már az ötvenes évek elejétől megjelentek a tőkés országokban. A kétségbeesett erőlködés a konvertibilis valutáért néha egészen nevetséges mai szemmel. Jó lenne tudni mennyire ríttak ki ezek a "szocialista műszaki csodák" a nyugati autóforgalomból, vagy az…..
Julio 2014.02.22 07:42:42
@Kovács Ferenc 14: De ojan kenyelmetlen hogy ihajj. Az elektromos reszerol ne is beszeljunk!
Rengeteg lista kereng, melyik város milyen szempontból és kik számára a legjobb. Most éppen a diákokon a sor, hogy vajon melyik számukra a legjobb város a világon. Az első helyen Párizs áll, már második éve, rögtön utána a második London, aztán Szingapúr, Sydney és Zürich…..
Julio 2013.11.25 00:29:13
@Bicepsz Elek: Vazzeg ma mar mindenutt fizetni kell!
Általában ritkán megyek hotelekbe, még ritkábban azok aljába éttermi célzattal, de ezen a héten kivételt tettem. A magyarul Őrült Olíva névre hallgató egység a Blahán lévő Europeum oldalában található Courtyard Marriott hotel aljában helyezkedik el, belépve egyenesen kell…..
Julio 2012.10.11 05:02:35
Hála Istennek, péntek van - sóhajtott fel Alan 1965-ben, hogy azután nem sokkal egy hasonló nevű éttermet, sőt láncot nyisson Manhattenben. Azóta eltelt majdnem hatvan év, a fehér-piros logó pedig világszerte mindenhol ismertté vált, és természetesen Budapesten is található nem…..
Update: Sajnos a hely azóta bezárt, kár érte :( A pár napja érkezett fagyasztó mínuszok közepette látogattunk el a néhány hónapja nyílt étterembe, mely a Bazilika és a Deák Ferenc tér közé esik a Hercegprímás utcában. Az erősebb Facebook marketingnek köszönhetően már…..
Julio 2012.10.11 04:09:34
Burger Blog BpBurger (22) - Majorka 2012.10.03 08:50:00
Spanyolországba indultunk, de csak a Városmajor széléig jutottunk legújabb hamburgeres kalandunkban, melyből az is kiderül, hogy országhatárok átlépése nélkül is remek burgerekhez juthatunk. Tomi cimborámmal ültünk be a címben említett helyre, és mivel ő törzsvendég ott,…..