Regisztráció Blogot indítok
Adatok
littlered

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
  Amikor januárban a kormányzati takarékosság várható irányait (no meg az elmaradhatatlan csomag, nemcsomag, megszorítás, nemmegszorítás verbálbűvészkedést) boncolgattuk, a mai bejelentéseknek csak egy részét, a gyógyszerkasszára, a korkedvezményes nyugdíjakra és a…..
littlered 2011.03.01 23:47:32
@teslaport: Ne azt rugdosd, aki a fizetése felet beadja a közösbe, hanem azt, aki csak kivesz belőle. Aki jobban járt, az eddig is adózott és ezután is fog, de azt gondoltam, ez mindenkinek világos...
littlered 2011.03.01 23:52:11
@Bathory: mindenki, aki a szakmájában dolgozik, részben a diplomájának köszönheti a sikerét. Szerinted csak a vállalkozók jártak most jobban?
Kíváncsi vagyok, hányan esnek majd pofára, hányan döbbennek rá, hogy az államkassza Orbán Viktor kezei alatt sem egy végtelenített kolbásztöltő berendezés, és hogy mégsem jut minden ház köré elég kolbász a kerítéshez...Erőteljes várakozó állásponton vagyok, mert finoman…..
littlered 2011.02.03 14:08:56
@CSENDES: biztos vagy benne, hogy ez a jobb? ;-)
PTinfo Fura egy üléselrendezés 2011.01.09 08:46:00
December 28-án Szöulban az egyik SMRT telephelyen egy új jármű sajtóbemutatóját ejtették meg. Az SMRT, a Seoul Metropolitan Rapid Transit Corporation a szöuli metróhálózat üzemeltetőinek egyike, kezelésében áll a dél-koreai főváros metróvonalai közül az ötöstől nyolcasig…..
littlered 2011.01.09 21:41:59
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Az előző bejegyzésben amellett érveltem, hogy nagy valószínűséggel „a sokak által várt megújulás helyett a magyar politika elmúlt egy évtizedének logikája, tematikája és szembenállása határozza meg az eljövendő éveket is”. A Fidesz-MSZP világot, abban a…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Muszáj még egyszer írnunk az Esti Frizbi és a Heti hetes összecsapásáról, mert eddig nekem úgy tűnt, mintha a Frizbi erőssége az lenne, hogy sokkal több embert ér el, viszont a Heti hetes a fiatalok és az értelmiségiek között erős. Mármint a nézettségi adatok alapján. Meg…..
littlered 2010.09.19 14:10:56
@delano: Ugye most nem a hashajtó, hajfesték, Suzuki és a tampon gyártójáról beszélsz, mint a magyar versenyszféra vezetőiről? Mert pl. Csányi nem nagyon reklámoztat ilyenkor.
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
Károlyi Mihály amolyan origónak számított. Nem illett igazán támadni, legalábbis nyilvánosan. Mégiscsak ő volt az első modern magyar köztársaság létrehozója, a demokratikus Magyarország megálmodója, aki az avitt struktúrák helyére modern, haladó szellemű Köztársaságot…..
littlered 2010.06.28 20:35:07
@TaTa86.: Azt gondolod, egyik napról a másikra már nem "kell szenvedni" tőlük? Meg a azoktól, akik az öreganyjukban is kommunistát keresnek? Mert elmúlnak, vagy mi a szösz? Ugyanúgy ott ülnek a parlamentben, életkor alapján nagyrészt a kormánypártban, mint eddig, és ott is fognak, amíg ez a 20 év közelmúlt helyett már csak történelem lesz, de legalább amíg felnő egy új nemzedék, akit már nem lehet komcsizni, mert nem sok értelme lenne. Várom ezt a kort.
108 értelmiségi védi petícióban Gyurcsányt a fideszes elszámoltatástól. Jól jöhet ez a Mesterházy elleni meccsében, pedig az MSZP-nek inkább meg kellene szabadulnia Gyurcsánytól - heti szavazásaink. Különös aktualitást ad cikkünknek, hogy ma 108 baloldali politikus és…..
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
Szívatós Szívás a Vaterán 2010.05.19 10:17:00
A Vatera.hu-val kapcsolatban tapasztaltakat szeretném megosztani az olvasókkal: "2010. január 8-án a Vatera.hu portálon eladtam egy könyvet cca. 3.000 Ft értékben. Az eladást követően hosszú ideig figyeltem, hogy mikor jelenik már meg az, hogy mennyi jutalékot kell befizetnem,…..
littlered 2010.05.19 15:35:58
@birca maxval: párom is e-bay párti amúgy, most jól megszívta, rendelt egy (új) DVD-t a kocsiba Kínából, nem volt jó, garis persze, csak épp a szállítási költséget kell kifizetni. 14 ezer Ft. Mindegyiknek megvannak az előnyei, azért az elég sarkított, hogy csak az van a magyar oldalakon, aki nem tud angolul, főleg, mert 35 alatt szinte mindenki tud már ilyen szinten.
littlered 2010.05.19 15:37:05
@birca maxval: Ezt ne tőlem kérdezd, én csak venni akarok.
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Egy korábbi bejegyzés kapcsán valaki évődve felvetette: milyen kár, hogy Gyurcsány Ferenc nem politológusnak "született". Látom, hogy mostanában sokan előszeretettel köszörülik a nyelvüket a szakmánkon, ezúttal mégis azt kell mondanom, hogy van némi igazság ebben a…..
littlered 2010.05.08 14:08:30
@Werwolf: Ezt az a 98% mondta neked?
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
littlered 2010.05.07 16:52:44
@trocadero: Abban nincs semmi érdekes, hogy havi 200 nettóból 10 év alatt megsprórolsz 6 bányányi tőkét? Ja, igen, persze. Sima ügy. Amúgy akkor nem a mérték a kérdés, hanem, hogy ki miről hazudik?
Amennyire én értem a politikát (semennyire :-P), Medgyessy alatt lódult el a szekér a lejtőn, és Gyurcsány nem sokat tett, hogy megállítsa. Az MSZP felelőssége abben nagy, hogy nem vállaltak be néhány kemény lépést az ország érdekében, és a párt (választások) rovására, hanem hazudtak. Naiv vagyok és azt hiszem, páran Gyurcsány mellett vállalták volna, ld. tandíj és társai, de már az MSZP-n belül elbukott minden kezdeményezés, annyira ragaszkodtak sokan a székükhöz és a hatalmukhoz. Most megkapták és jobb is így, talán megtisztul a párt. Egy új Gyurcsány-pártra kíváncsi lennék.
Miért dolgozom most Svédországban?Mi volt annyira rossz otthon?Nézzük! Ha az ember tudja meddig kell még tűrnie hogy fát vágjanak a hátán, akkor kibírja.Mi van azonban akkor, ha nem látjuk az alagút végét, sőt az egyre hosszabb és sötétebb lesz?Akkor bizony eljut oda, hogy…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..