Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k1234

177 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink! Blogunk költözik a saját domain-ükre: http://amotorozasfilozofiaja.hu/ A költözéssel meg is újul a külső, és egy szebb, kezelhetőbb oldalon tudtok majd a motoros cikkek, hírek és képek között nézelődni, olvasgatni. A migráció ideje alatt hibák…..
No Rider Nationality Bike Factory/Open Contract until Factory Yamaha 46 Valentino Rossi ITA Yamaha M1 Factory 2014 99 Jorge Lorenzo SPA Yamaha M1 Factory 2014 Repsol Honda 26 Dani Pedrosa SPA Honda RC213V Factory 2014 93 Marc…..
A Husquarna tegnap bejelentette, hogy  gyári csapatként indul a Moto3 versenysorozatban. Természetesen a 100% KTM tulajdonú márka nem épít saját gépet, csak átmatricázza a KTM versenymotorját (hasonlóan a Gilera és Derbi együttműködéséhez) A Aki Ajo által…..
A Tokio Motorshow-n bemutatták a futurisztikus Kawasaki Concept J-t amihez képest Batman motorja kutyaf%*!+!  A motor annyi különleges megoldást vonultat fel, hogy az elektromos hajtáslánc a legkommerszebb az egészből. A 2007-ben a Yamaha által bemutatott Tesseract-hoz hasonlóan…..
A Tokyo motorshown a Yamaha bemutatta az R25 koncepciót. Az YZR-M1 ihlette géppel a Yamaha is beerősít a kisebb lökettérfogatos sport osztályban, ahol a többi gyártó is élénk mozgolódást mutat manapság (KTM, Honda, Kawasaki). A sportos 250-es kéthengeres a R1-hez hasonlóan…..
..
Forrás: photo.gp ..
Az Akrapovic Evolution márkája előállt egy titán full kipufogórendszerrel a Ducati Panigale számára. A szépen illeszkedó rendszer 4,8 kg-val könnyebb a gyári rendszernél, és jelentős nyomaték és lóerőtöbbletet ígér. Természetesen kiszerelhető DBkiller-el érkezik. A…..
..
A francia S2 Concept cég, egy teljes spoiler kit-et kínál a Yamaha MT-09-hez. Ezzel a technikailag izgalmas, ámbár külsőre kissé szürke motort szépen fel lehet húzni optikailag. A színre fújt streetfighter-es stílusú fejidom és a sportos hasidom, akár fényezetlenül is…..
A motorozás filozófiája Quatar 2013.11.17 06:25:00
..
A motorozás filozófiája Ehh... 2013.11.16 06:34:00
..
Forrás: photo.gp ..
Azt tudjuk hogy a Suzuki vissza fog térni a MotoGP-be, es az EICMA-n be is mutatták a XHR-1-et. Nemrégiben Valenciában is tesztelték a Hamamatsu-i gyár fejlesztését. A Suzuki Racing reménykedett benne, hogy már a 2014-es szezonban tudnak indulni, de ez a remény szertefoszlani látszik,…..
Forrás: www.facebook.com/instarfilms ..
A motorozás filozófiája Flame 2013.11.13 09:17:39
Forrás: photo.gp ..
És tényleg működik! Cikkünk a Quadro 4D-ről ..
Az EICMA egy újabb sítlus, sőt kategória teremtő újdonsága a Quadro 4D négykerekű robogó. A koncepció telesen működőképesnek tűnik, sikeresen ötvözi a 4 kerék által biztosított egyensúlyt a robogók mozgékonyságával. Nem szélesebb, mint egy Piaggo MP3 igy könnyedén…..