Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unfanatic

78 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt a lead, mert ugye az is kell. A tárgyak felé táplált érzelmekről sokszor valami szorongás, vagy egyfajta lelki hiátus jut eszünkbe. A legtöbbször viszont egyszerűen arról van szó, hogy boldogságot okoznak nekünk a puszta létezésükkel, használatukkal, kinézetükkel. Tulajdonképpen a…..
2016. november 23. Ekkor ígértem meg, hogy egy hét múlva jelentkezem a következő résszel. Azóta eltelt 219 nap. Ez merkúri nap szerint még 4 nap sincs. Így ígérek én ezen a blogon bármit is, merkúri időben. El sem tudom képzelni, hogy a merkúri Merkúrnál mennyi időt kellett volna várni egy…..
unfanatic Ladafuq I. - futómű 2016.11.23 07:30:00
Április másodikán írtam utoljára az oldalra. Akkor megígértem, hogy részletesen beszámolok a Lada projektről. Ez a részletes beszámolás nemcsak elmaradt, de a projektnek már neve is lett, ami mint puszta tény is az elhúzódásról tanúskodik. Ladafuq. Igen, itt már el lehet veszni, és be lehet zárni az…..
A 1.1-es Trabi után, egy 87-es 1200s Lada következik. Ezt igyekszem nem tetőre tenni! Győrtől ~270 km-re  vettem. Motorhibásként volt hirdetve, tehát nem volt triviális, hogy eljön ennyit a lábán. De eljött. Hamarosan cikkek érkeznek, a felújítási fázisról. Jelenleg a fékkel, a futóművel és a…..
Ismét egy Cookie Clicker. Ezúttal épp más néven (Blacksmith Lab) és más köntösben. Aki nem szereti a végtelen kattintós, bányász játékokat, annak a mai ajánlat nem lesz túl kecsegtető. A többiek viszont olvassanak tovább nyugodtan és játszanak egy jót. Bevallom én nagyon…..
Unfanatic 2016.02.14 09:52:58
@Nagy Szabi: Ez igen szép munka! Úgy gondolom megérdemled a szorgalmas munkakerülő plecsnit! :)
unfanatic Nincs több trabizás 2016.01.29 12:47:50
Mától a trabizás hivatalosan is lezárult. A blogleírásból hamarosan el is távolítom a trabi szót, hogy az funkcióját ismét hitelesen tudja betölteni. Úgy gondoltam, hogy egy rövid összegzést megérdemel az autó.Ez a kicsit több mint félév, amit a kisautóval megéltem tele volt jó élményekkel, és egy…..
A színek sötétek, a pixelek nagyok. Az Imperil tipikusan egy olyan játék, mely akár 25 éve is létrejöhetett volna, és már akkor sem számított volna modernnek. De nem ezért szerettem meg. A legtöbb online platform játékkal ellentétben ez reszponzív, valamint egy viszonylag ügyes…..
Adott egy játék, aminek már a neve is fura. Curse of the mushroom king. De miért átkozna el a gombakirály? Egyáltalán ki az a gombakirály. Az első kérdésre könnyű választ adni. A gonosz viking ugyanis merészelt nemet mondani a gombakirály levesére, ezért az elátkozta őt.…..
A Miniatur Wunderland nevű projekt nem mást takar, minthogy streetview nézetben tekinthetjük meg a világ legnagyobb terepasztalát. Érdemes pár helyre betekinteni. A szolgáltatást itt is elérhetitek: http://www.google.com/maps/about/behind-the-scenes/streetview/treks/miniatur-wunderland/Egyébként,…..
Egy kezdeményezés első fecskéjét olvashatjátok, és nézegethetitek alább. Célom, hogy Győr elfelejtett, vagy a hétköznapokba beleszürkülő részleteit kicsit kiemeljem, és a várost egy nem megszokott oldaláról mutassam be. Az első szereplőnél nem volt nehéz dolgom. Az egyik…..
A teaserek után végre láthatjuk a hivatalos előzetest! :) Visszaszámlálás indul. ..
Nagymellű szőkék nélkül tudom, hogy nehéz eladni bármit is. De a Skullz alapötlete király (persze nem egyedi). A megvalósítás nem rossz. Nem ez lesz az év játéka, de kellemes szórakozást nyújt akár egész napra is. Feltéve, ha elrejtsük a második monitoron, és csak…..
Unfanatic 2015.10.05 22:29:22
@Dorkaaa: Volt baj a poszttal bőven. :D Bocsi mindenkitől! Azért remélem páran még így is jól szórakoztak. :)
2015.09.26. ~10:00. Éppen új felnikért indultam, a trabant projekt első fecskéjiért. 4 kilométert haladva 70 kilométer/órás tempónál az autó az oldalára bukva a szemközti sávban csúszott ~50 métert, majd az árokba bukfencezett, ahol a bal oldalán megállva találta meg az…..
Igazából valaki elmagyarázhatná nekem, miért ilyen a telefonok árképzése. Sőt, elmagyarázni nem is elég. Tessék észérvekkel meggyőzni, hogy ez a helyes irány, mikor kint 0 ft-ért viszed a készüléket és alapvetően a szolgáltatásért fizetsz. Lássuk miből főzünk!  iPhone…..
Hétfő. Fel kell készülnünk az egész heti munkakerülésre. Az utóbbi időben úgy látszik elszállt velem a ló, és indokolatlanul osztottam az "ez de jó játék" plecsniket. Legalábbis a visszajelzéseitek alapján mindenképpen. Egy picit visszafogottabban igyekszem nyilatkozni…..
A szorgalmas munkakerülés meghozza gyümölcsét. qpci kolléga addig kattingatott (félre), amíg rátalált erre a gyöngyszemre: Immense Army A játék célja: egy megállíthatatlan hadsereget kell…..
Unfanatic 2015.08.12 18:53:19
@Komojtalan: Teljesen egyetértek. Viszont én pont ennyit várok egy böngészős játéktól. Ha ettől nehezebb lenne, akkor már nem érdekelne, hiszen azt az időt már inkább az AAA címekbe tolom.
Kezdeti feltételek: Volt egy micro SIM-es telefonom, lett egy mini SIM-es. Korábban már cseréltem Budapesten többször SIM-et Telekomnál. Ingyenes volt.Cél: Cseréljék ki a SIM-et.  Próba 1: Győr Pláza. Telekom. Besétálok, elmondom mit akarok. Ajánl nekem egy átalakító szettet,…..
A klikkvadász cím után érdemes a játékról is beszélni, ugyanis a Tower Droids igencsak jól sikerült. A játék alapja egy igazán túlhasznált elem. Meg kell védeni a bázist,…..
Bevallom őszintén a Steam Pegs-szerű játékok a kedvenceim. Elindítod, és rögtön tudod mit kell csinálni. Ebben az esetben egy flipper és egy faltörő szerelemgyerekéről van szó. Tényleg nem érdemes rá több szót fecsérelni. Easy to learn.  ..
A Don't Escape első két részével már foglalkoztunk korábban. Csak azért nem linkelem be, mert az első két rész rögtön a játék főképernyőjén elérhető. A játéknak egy célja van: élve kell kijutni. Külön-külön könnyen teljesíthető, hiszen 3 másodperc alatt holtan…..
A mai játékot dagatt kolléga ajánlotta. Alapvetően egy html alapú fejtörő, ahol a cél az, hogy eljussunk az utolsó pályára. A játékhoz egy számítógépre, és némi logikára lesz szükségünk. Eddig a 2700 próbálkozóból mindössze két embernek sikerült csak. Jelenleg a 11.…..
Unfanatic 2015.07.08 22:28:18
@kkkkg: dzsízisz. :D hosszú lesz az éjszaka. köszi
Unfanatic 2015.07.10 17:22:11
@szekella: 11100111000 ebben az esetben egy kettes van alsó indexben.
Unfanatic 2015.07.27 21:58:05
@Glorfindel: Hmm, nekem ebből még mindig sötétség. tudsz egy hintet adni még a 23-ashoz?
True Detective Sztori: alapvetően lapos. Talán egy novellában szebbet lehet alakítani. Karakterek: a három kötetes 1Q84-ben ismertem meg Aomamét annyira, amennyit kapunk Rust Chole-ból. Tényleg rendben van.Fényképezés: mintha lost of us jeleneteket néznék. Ez pro vagy kontra? Nem…..
Munkakerülő játékok OMG 2015.07.07 08:00:00
A mai játék ismerős lehet sokaknak. Az öreg rókák talán még emlékeznek, hogy a Doodle God már a blogon is megfordult egyszer. A Blitzt lehet folytatásnak tekinteni, de én inkább ráncfelvarrásnak hívnám csak. A lényegi feladat ugyanaz, szinte nulláról kell felhúznunk egy világot…..
Belsőség Megfőztem a BMW-t 2015.07.04 06:25:15
Naiv voltam. Amikor megvettem a BMW-t, persze alaposan átnéztük, mérlegeltünk, hogy mire lehet számítani. Az tisztán látszott, hogy a karosszéria törődést igényel, és az is biztos volt, hogy a fék és a futómű is megsínylette a hatévnyi állást. Mindenképpen biztató jelként…..
BevezetésPár évvel ezelőtt az Android 2.3.3-nál száltam ki a droidos világból, hiszen akkor még egy instabil, fluidnak nem mondható rendszer volt tele bugokkal. Sőt, egy szar volt. Azóta jópár Windows Phone és iOS készülék megfordult a kezem között. Most pár napig egy Android…..